Horoscop. Topul celor mai răutăcioase zodii: Soacra, războinicul, dictatorul și maleficul

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, Unsplash.com/ autor Ali Pazani
Descriere foto: Horoscop, Unsplash.com/ autor Ali Pazani

Acestor 4 semne zodiacale nu le pasă de sentimentele celor din jur și rănesc pe oricine cu ușurință. Sunt răutăcioase și nu iartă nimic.

4. Fecioara

Fecioarele sunt oameni destul de răi. Pot fi chiar pasivi-agresivi, deoarece urăsc să se confrunte cu oamenii. Pentru ei, a fi draguț înseamnă să ignore orice în jurul lor, chiar dacă asta îi poate răni pe cei dragi. De asemenea, latura critică a acestei zodii le dă titulatura de „soacra horoscopului”.


3. Berbec

Berbecii nu pot ascunde ceea ce găndesc. Ei vă vor spune orice le trece prin cap, indiferent de modul în care vă veți simți în legătură cu asta. De aceea, se consideră că au o personalitate aprinsă. Pe ei nu îi interesează dacă deranjează sau rănesc pe cineva cu părerile lor și nici nu se tem să înceapă o ceartă fără motiv. Aceste caracteristici le aduce titulatura de „Războinici”.

 

2. Capricornul

Capricornii pot fi extrem de răutăcioși. Stilul lor de exprimare a emoțiilor îi poate înnebuni pe oameni. Se răstesc, sunt furioși și nu iartă nimic în calea lor. Caracterul lor dur le aduce titulatura de „Dictatori”.


1. Scorpionul

Scorpionii sunt cele mai rele semne zodiacale. Nu se abțin de la remarci răutăcioase și sunt capabili să rănească persoanele din jurul lor doar pentru propria distracție. Toate aceste „calități” le aduc titulatura de „Malefici”. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel