Horoscop. Topul celor mai atractive zodii. Care este cel mai irezistibil semn

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Enrique Meseguer
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Enrique Meseguer

Cu toții suntem unici în felul nostru, dar împărtășim trăsături și obiceiuri similare cu ceilalți. Uneori, aceste asemănări provin din genetică și, uneori, din semnele noastre zodiacale. Știați că aceste semne pot guverna și aspectele noastre fizice? Acest clasament al zodiilor vă va spune cum.

Care este cel mai atractiv semn zodiacal?
 

Aceasta este adesea o întrebare aprins dezbătută. Nu este surprinzător faptul că interpretarea oamenilor despre cel mai atractiv semn zodiacal variază în funcție de aprecierile, antipatiile și compatibilitatea cu persoanele din semne diferite.

Pentru a pune stop acestei dezbateri, am apelat la astrologie pentru răspunsuri care să vă dezvăluie cele mai atractive semne zodiacale clasificate în ordinea crescătoare a atracției lor:

 

Locul 12. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Caracteristici atractive: personalitate misterioasă și ochi hipnotici

Scorpionii sunt personalități puternice, energice și dominante. Cu toate acestea, ele sunt plasate în partea de jos a piramidei atunci când cele mai atractive semne zodiacale sunt clasificate.

Acest lucru se datorează faptului că, în ciuda acestor ochi hipnotici și priviri sexy, ei nu reușesc să facă impresie asupra altora, din cauza unui flux subteran de probleme de încredere care definesc întreaga lor personalitate.

Operând dintr-un loc de nesiguranță, un Scorpion poate fi suspect, gelos şi poate avea tendinţa să îi judece mult pe ceilalţi. Acestea nu sunt tocmai calități atractive. În plus, tendințele lor extrem de sexuale pot fi prea preponderente pentru majoritatea oamenilor.

 

Locul 11. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Caracteristici atractive: personalitate elegantă și gropițe în obraji

Balanţa este un semn zodiacal care se caracterizează prin capacitatea de a atinge echilibrul perfect. Sunt oameni amabili, iubitori și ambițioși.

În ciuda acestor calități atrăgătoare, nu sunt cel mai atractiv semn zodiacal. Asta pentru că sunt cuprinși de frica de a trăi singuri. Această teamă te poate împinge să te grăbești în relații și să fii nerăbdător și iritabil.

De asemenea, au tendința de a pune așteptări enorme asupra celorlalți și de a spune lucruri sau de a lua decizii nesăbuite pe care le regretă imediat.

Pentru un semn care ține de echilibru și stabilitate, acestea sunt defecte de caracter definitive. Balanțele, chiar și cu cele mai atractive caracteristici, nu reușesc să facă o impresie pozitivă de cele mai multe ori.

 

Locul 10. Taur (20 aprilie-20 mai)

Caracteristici atractive: Buze voluptoase și personalitate loială

Taurul este semnul zodiacal care are cele mai frumoase buze. Această caracteristică irezistibilă are cu siguranță farmecul său. Pe lângă natura lor loială și grijulie, îi poate atrage pe oameni cu ușurință. Cu toate acestea, însăși aceste trăsături de personalitate pot deveni o problemă în relațiile romantice.

Ei pot deveni protectori copleșitori, lăsându-și partenerii să se simtă sufocați și legați.

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt, de asemenea, obstinate din fire și extrem de greu de mulțumit. Ei pun standardul prea sus cu acțiunile lor și se supără pe ceilalţi pentru că nu respectă aceste standarde. De aceea nu se clasează foarte sus ca fiind cel mai atractiv semn zodiacal.

 

Descoperă pe Știri Diaspora care sunt cele mai atractive semne zodiacale.

 


 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel