Horoscop. TOP 4 cele mai RELE mame în funcție de semnul zodiacal

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Julien L
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Julien L

Te-ai întrebat vreodată ce fel de mamă ești în ochii copilului tău? Poți afla asta în funcție de semnul tău zodiacal. 

Mamele sunt stâlpi de rezistență care ne oferă dragoste necondiționată. Stricte sau nu, tot ceea ce fac este cu intenții pure pentru binele copilului lor. Ele sunt protectoare, grijulii și afectuoase. 


Iată care sunt 4 cele mai stricte mame în funcție de semnul zodiacal:


Balanță


Mamele care aparțin acestui semn zodiacal pot fi un pic din amândouă, amuzante și severe. Au o abordare echilibrată, dar nu le place să fie luate peste picior. Disciplina, integritatea și bunele maniere contează foarte mult pentru ele, iar dacă simt că copilului îi lipsesc aceste calități, atunci lucrurile devin seriose. 

 

Horoscop. 5 semne zodiacale care se îndrăgostesc mult prea ușor.


Capricorn


Un alt semn zodiacal căruia îi place să fie ferm cu regulile este Capricornul. Ei sunt practici, severi și cunoscuți pentru natura lor rațională. Pot părea insensibili uneori și pot deveni cu ușurință una dintre cele mai stricte mame dintre toate semnele zodiacale. 

 

Horoscop. Află cât de creativ ești în funcție de semnul tău zodiacal. Cine se află în fruntea clasamentului


Taur


O mamă născută sub acest semn zodiacal va părea rece și relaxată, dar nu este așa. Nu vă lăsați păcăliți de latura lor sensibilă. Mamele Taur sunt încăpățânate și au un set ridicat de valori morale pe care nimeni nu le poate încălca. Iar dacă o faci, se dezlănțuie iadul pentru o femeie Taur. 

 

Cât de loial ești cu adevărat în relații, în funcție de semnul tău zodiacal


Fecioară


Cunoscute pentru că pun ștacheta prea sus, chiar și pentru ele însele, mamele Fecioară sunt perfecționiste. Ele și-ar dori ca și copilul lor să fie o reflecție a acestui lucru. Sunt meticuloase și mult prea organizate cu totul, chiar dacă vine vorba de parenting. Nu își lasă niciodată garda jos și pot părea un părinte dificil.

 

ZODIACUL DIETELOR: Ce dietă să țină fiecare zodie în parte și cum și de ce se îngrașăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel