Cât de loial ești cu adevărat în relații, în funcție de semnul tău zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor CHRIS carroll
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor CHRIS carroll

Loialitatea este o calitate pe care nu toată lumea o are. Dar este cu siguranță o calitate pe care o posedă cele mai loiale semne zodiacale.

Cele mai loiale semne zodiacale:


1. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Toată lumea știe că Taurii sunt încăpățânați, dar acest lucru poate fi un lucru bun.  Ca semne de pământ, ei refuză să renunțe la o relație, chiar și atunci când prietenii și familiile lor le sugerează acest lucru.

 

2. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Atunci când îți dorești un prieten loial, Racul este o alegere excelentă.  Sunt intuitivi și perspicace și nu se grăbesc cu sentimentele lor, așa că atunci când se implică într-o relație, o fac sută la sută. Este de înțeles că nu se descurcă bine cu trădarea, așa că, dacă te încurci cu ei, încearcă să le egalezi nivelul de loialitate.î

 

3. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele iau aproape totul (inclusiv pe ele însele) foarte în serios. Sunt de obicei cu picioarele pe pământ și loiali, cu excepția cazului în care consideră că partenerul lor  nu le acordă atenția potrivită. Dacă se întâmplă acest lucru, își vor îndrepta atenția hipercritică asupra partenerului lor și vor începe să caute în mod activ pe cineva nou. 

 

4. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

În unele privințe, Balanțele sunt unul dintre cele mai loiale semne zodiacale, cel puțin în ceea ce privește prietenii lor. Ei îți vor sta alături la bine și la rău. La momentul potrivit, își apără partenerii ca și cum nu ar exista ziua de mâine. Odată ce ai un prieten Balanță, îl ai pe viață. Cu toate acestea, Balanțele au unele probleme de control al impulsurilor și pot acționa în consecință. Se știe că Balanțele și-au înșelat partenerii, dar faptul că urăsc conflictele și confruntările îi ține de obicei în frâu.

 

5. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt persoane extrem de loiale față de partenerii și prietenii lor! Capricornul este un semn zodiacal care este cel mai bun pe termen lung. Dacă există o problemă care amenință să le zdruncine hotărârea, ei vor lucra la ea până când totul se va rezolva - și asta include și relațiile.

 

6. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt mari umanitari și adoră să se implice într-o cauză. Sunt un semn foarte loial cât timp sunt în acel moment, dar se pot distrage ușor și se pot agăța de ceva nou. Urăsc mincinoșii și trișorii și nu își propun să facă ceva lipsit de etică; pur și simplu se lasă prinși în momentul respectiv.

 

Cele mai puțin loiale semne zodiacale

 

1. Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt persoane foarte generoase, iubitoare, cu spirit liber și creative. Sunt loiali atunci când le convine. Ei sunt lideri, nu adepți.

2. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Din păcate, Berbecul este cunoscut ca fiind cel mai puțin loial dintre toate semnele zodiacale. Berbecul este mereu în căutare de noi aventuri, de noi provocări și, uneori, acest lucru înseamnă un nou partener. Sunt carismatici, inovatori, prietenoși și egoiști. Nevoile lor sunt absolut pe primul loc, iar persoana căreia îi sunt cel mai devotați sunt ei înșiși.

3. Pești (19 februarie - 20 martie)

Fiind un semn de apă, Peștii au o imaginație vie și sunt profund emoționali. Ei pot fi un iubit și un prieten devotat sau pot avea o grămadă de oameni lângă ei. Peștii sunt loiali și credincioși atunci când nu sunt pierduți în propria creativitate.

4. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt grozavi la o petrecere pentru că le place să vorbească și sunt atrăgători.  Din păcate, în timp ce Gemenii pot fi fermecători, ei pot fi, de asemenea, evazivi și infideli. Deoarece există două laturi ale personalității lor, ei pot fi complet loiali și demni de încredere într-un minut, iar în următorul pot spune toate secrete.

5. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt guvernați de pasiune și pot fi parteneri loiali uneori, dar mari înșelători alteori. Pot fi posesivi și geloși și pot cere loialitate din partea celorlalți. Dar asta depinde de cum se simt în acel moment.

6. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii pot fi îndrăgostiți iremediabil și pe deplin implicați într-o clipă, iar în următoarea își pierd interesul și se concentrează pe cineva nou. Ei trec de la o extremă la alta și nu sunt considerați cei mai fideli sau loiali dintre semnele zodiacale. Din acest motiv, relațiile romantice cu Săgetătorii pot fi dificile.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel