Horoscop. Taur, Gemeni, Vărsător AVANTAJAȚI până pe 23 SEPTEMBRIE. Fecioarele și Capricornii vor AVEA PROBLEME!

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Află ce înseamnă această perioadă încărcată pentru zodii.

Într-o lume în continuă schimbare, zodiile ne pot oferi o direcție sau măcar o idee despre ce ne așteaptă. Cu fiecare sezon al unei zodii, ne așteaptă noi provocări și oportunități. Și, chiar dacă întotdeauna horoscoapele au un caracter general și ar trebui interpretate ca atare, uneori pot oferi o perspectivă clară asupra drumului pe care să îl urmăm.

Soarele rămâne în semnul Fecioarei până pe 23 septembrie, timp în care cu toții putem fi mai practici, pragmatici și analitici. Dacă mai punem la socoteală și că Mercur, guvernatorul acestui semn, este retrograd până pe 15 septembrie, putem trage concluzia că nu vom avea timp să respirăm. De altfel, laitmotivul acestor zile este curățenia. Pe toate planurile. Avem nevoie de purificare, de simplificare și de modestie. Ne putem gândi și la smerenie. Pentru că arhetipul Fecioarei vrea să ne trăim viața într-un mod cât mai simplist. 

Îngrijirea de sine ar putea fi un alt concept cheie în zilele noastre, dar este unul dintre cele mai clare instrumente din arsenalul Fecioarei. Integrați-l în stilul de viață în următoarele patru săptămâni. Odată ce ați experimentat beneficiile băilor de aromoterapie cu lavandă care ameliorează stresul și ale antrenamentelor de dimineață cu benzi de rezistență, nu vă veți mai întoarce niciodată la vechiul stil de viaţă.) Abordați-vă bunăstarea cu atenție și intenție.

În orice proiect sau activitate, detaliiile pot face diferența dintre succes și mediocritate. Acum este momentul să vă canalizați energia Fecioarei și să dați atenție lucrurilor mici care aduc valoare adăugată. Dacă lucrați la un proiect creativ, rafinați detaliile - editați, revedeți și perfecționați. Perfecțiunea e cheia, dar nu trebuie trecut în obsesie, pentru că pot apărea alte probleme. În activitățile cotidiene, observați detaliile care vă pot îmbunătăți viața și faceți ajustările necesare.

 

Taur / Ascendent în Taur

Soarele strălucește în casa a 5-a a Taurilor, aducând cu sine o aură de iubire și creativitate. Această perioadă poate fi propice pentru Tauri pentru a-și revigora relațiile sau pentru a-și regăsi pasiunile pierdute. Este o perioadă în care creativitatea este la cote înalte și puteți profita de aceasta pentru a da startul unor proiecte noi sau pentru a duce la bun sfârșit cele existente.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel