Horoscop special. Încă 7 zile cu Pluto în Vărsător. Ce trebuie să știi, în funcție de zodie?

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Începe numărătoarea inversă! Până pe 11 iunie, Pluto va sta în semnul Vărsătorului. Iată la ce trebuie să fii atent, în funcție de zodie sau de ascendent!

Pe 23 martie, a avut loc ingresul lui Pluto în Vărsător.

Va exista și o scurtă revenire în semnul Capricornului, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Putem să numim acest tranzit al lui Pluto în Vărsător un mic preambul pentru ceea ce va urma în următorii 20 de ani.

Pluto în Vărsător poate să aducă, pentru unii nativi, transformări radicale. Cu Pluto nu se poate negocia. 

Cine este Pluto? Planeta puterii, a transformării, a viselor și a iluziilor. Este asociat cu forțele subconștientului și cu lumea interlopă. Cum te va schimba Pluto? Din interior în exterior. Lucrează mai mult la psihicul și creierul tău.

Lui Pluto îi este pe plac și controlul. Astfel, în următorii 20 de ani, vom observa cum controlul prin tehnologie o să devină nu necesar, ci obligatoriu. Dar, se poate discuta despre o lume mai relaxată. Oamenii nu vor să mai facă ce le cere societatea.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pluto mai stă o săptămână în Casa prieteniei și a viitorului, deci Casa a 11-a. Încă mai poți vedea schimbări în cercul de prieteni, dacă nu le-ai observat deja. Unii apar, alții dispar. Planurile tale de viitor pot suferi și ele modificări, iar tu poți fi mai preocupat de tot ce înseamnă voluntariat sau activism.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 05 iun 2023, 09:52 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience