Horoscop SPECIAL. Conjuncție Mercur-Pluto pe 10 februarie: "Poate crea realități care altădată nu ar fi părut posibile"

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Planeta comunicării, Mercur, este în semnul Capricornului de pe 7 decembrie. Acolo va rămâne până la 11 februarie, când va intra în Vărsător. Însă, pe 10 februarie, avem o conjuncție Mercur-Pluto în semnul Capricornului, care va predispune la idei și gânduri intense. Iată ce aduce pentru fiecare zodie!

Până pe 11 februarie, Mercur tranzitează Capricornul. Știm deja că vorbim despre cel mai dur semn al zodiacului! Iar asta înseamnă că preț de câteva zile, în discuțiile noastre își fac loc maturizarea și pragmatismul. Când Mercur va intra în Vărsător, începem să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv.

Mercur în Capricorn este perceput ca un profesor matur. Poate fi autoritar, rigid, încăpățânat, cu o metodologie foarte clară. Nu este deschis la încercarea unora de a duce în derizoriu anumite subiecte.

Nu ne lăsăm impresionați de vorbe și putem fi sceptici. Vrem fapte concrete.

Pe 10 februarie, avem o conjuncție Mercur-Pluto în semnul Capricornului! O asemenea alăturare de astre ne predispune la un psihic puternic, o minte cercetătoare și la o intuiție ascuțită. Simbioza celor două planete poate crea realități care altădată nu ar fi părut posibile. De fapt, motto-ul acestei zile este simplu: "Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să ți se-ntâmple”. 

Ultimul grad al unui semn este poate cel mai puternic! Se numește anaretic. Când avem un aspect atât de puternic într-un grad anaretic, să știți că ne putem aștepta la situații greu de digerat, implacabile și surprinzătoare. 

Mercur este cel care se ocupă de planul mental, comunicarea verbală/non-verbală sau mișcarea informației. Pluto reprezintă puterea, atât a creației, cât și a distrugerii. Această planetă transgenerațională transformă într-un mod radical orice atinge. Este implacabilă. Iar semnul Capricornului este cel al materializării, construcției și seriozității.

Cei cu marcaj cardinal, Berbec, Rac, Balanță, Capricorn vor fi primii vizați.

Dar, pentru fiecare dintre noi, acest aspect se manifestă într-unul dintre domeniile importante din viața noastră.

Berbec/Ascendent în Berbec

La nativii Berbec sau cei cu ascendent în Berbec, o să fie vizat domeniul profesional. Ar fi bine să nu ai mari așteptări de la discuțiile cu șefii sau cu superiorii. Stai departe de conflicte. Dacă ai grijă de acest lucru, vei fi capabil să iei decizii obiective.

Taur/Ascendent în Taur

La tine, conjuncția dintre Mercur și Pluto în Capricorn o să aibă loc în Casa a 9-a. Așa că gândește-te bine în cine ai încredere sau pe cine te bazezi când vine vorba despre un obiectiv important, fie personal sau profesional.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel