Horoscop septembrie 2023. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie

Sursă foto: Instagram/ Unsplash.com
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Unsplash.com

Află ce aduce luna septembrie pentru zodia ta!

Berbec
Nimeni nu știe mai bine decât tine prin ce ai trecut pentru a ajunge în acest loc, și ai planificat să faci din septembrie 2023 o lună de reînnoire spirituală totală. Pentru prima dată într-o eternitate, simți că te-ai vindecat. Se întâmplă, Berbecule.

Te-ai eliberat de legăturile care te țineau în trecut, și acum ești pregătit să faci din această lună momentul în care îți iei 'noua ta identitate' pentru un test de condus. Lasă-te în afara jocului, lume. Berbecul este din nou în acțiune. Nu știi ce e durerea. Vezi doar lumina strălucitoare și bucuria înainte.

Taur
Orice te-a ținut în loc în acest an este acum o chestie a trecutului, deoarece te vezi pe tine însuți ca pe cineva care dă tonul și face lucrurile să se întâmple. Știi unde ai greșit și nu ai nicio intenție de a merge înapoi. Septembrie 2023 te readuce în partea 'plus', ceea ce înseamnă că vezi totul în culori de roz.

Schimbări mari vin, și le accepți cu inima deschisă în loc să te retragi de ele. Inspiri pe cei din jurul tău, și chiar dacă ești abia la începutul acestei noi și luminoase transformări, vezi doar succesul în viitor, care practic se asigură singur.

Gemeni
Acesta ar putea fi luna în care te îndrăgostești, Gemeni. Dacă ești deja cu cineva, poți să te aștepți ca septembrie 2023 să îți ducă viața amoroasă la un nivel nou. Te simți serios în legătură cu persoana cu care ești pentru prima dată. Acesta este sufletul tău pereche, dragostea vieții tale.

Nu ai de gând să îi lași să plece. Trebuie să îi tratezi bine. Nu te-ai simțit atât de sincer în... vecie, și îți place acest sentiment. Îți dă scop și te ajută să te îmbunătățești ca persoană de caracter. Acesta este un moment foarte pozitiv pentru tine, Gemeni.

Rac
Deși valorezi încrederea mai mult decât orice altceva, îți dai seama și că încrederea necesită timp. Nu se întâmplă doar cu un clic. Există cineva în viața ta și în septembrie 2023, această persoană te va face să te întrebi dacă este demnă de încrederea ta. Acest lucru va dura timp și răbdare, dar pare că merită efortul și așteptarea. Fii răbdător cu ea și încearcă să nu cauți aspectele negative. Se pregătește ceva minunat.

Rac
Acesta ar putea fi luna în care îți schimbi viața, deoarece multe obiceiuri în care te-ai indulcit în trecut sunt pe cale să se încheie. În septembrie 2023, vei stabili regulile... dar această 'lege' nu este pentru alții să o respecte. Aceasta este strict pentru tine, și cuvântul 'strict' nu este de luat în glumă.

Știi unde ai greșit și nu vei mai accepta niciun moment din comportamentul tău rău. Această lună te aduce pe un drum cu totul diferit. Te vei schimba în bine și te vei iubi și aprecia pentru că ai fost destul de curajos să te uiți în oglindă și să te confrunți cu tine însuți.

Leu
Aceasta ar putea fi luna în care îți schimbi viața, deoarece atât de multe obiceiuri în care te-ai învățat să cazi sunt pe cale să se încheie. În timpul lunii septembrie 2023, vei stabili regulile... dar această 'lege' nu este pentru alții să o respecte. Aceasta este strict pentru tine, și cuvântul 'strict' nu este de luat în glumă.

Știi unde ai greșit și nu vei mai accepta niciun moment din comportamentul tău rău. Această lună te aduce pe un drum cu totul diferit. Te vei schimba în bine și te vei iubi și aprecia pentru că ai fost destul de curajos să te uiți în oglindă și să te confrunți cu tine însuți.

Fecioară
Această lună este dedicată dragostei și romantismului pentru tine, Fecioară, și chiar dacă ai putea să te opui ideii, nu vei putea să te opui sentimentului pe măsură ce dragostea preia controlul în septembrie 2023. Ai o conexiune cu cineva pe care nu o poți nega.

Veți descoperi că ceea ce împărtășiți voi doi valorează mai mult decât aurul și că o astfel de iubire prețioasă trebuie onorată. Vei fi umilit în această lună în momentul în care îți dai seama că ai lucrurile bune în viață. Recunoștința joacă un rol enorm în viața ta de toamnă.

Balanță
Fideli semnului tău zodiacal și sezonului care urmează, vei simți că septembrie 2023 te-a adus la curent cu cine ești, cu ce scop ești aici și ce să faci cu viața ta. A fost întotdeauna o lună progresistă, și îți place activitatea care vine odată cu ea.

Simți că ești stabil din punct de vedere financiar și romantic în această perioadă. Ești indiferent când vine vorba de ego-urile altora și te retragi din afacerile nedorite. Aceasta este o lună fără dramă pentru tine, și ce ar putea fi mai bine?

Scorpion
Septembrie 2023 te va determina să faci o căutare profundă a sufletului, deoarece ai învățat că anumite acțiuni nu mai funcționează în viața ta. Te maturizezi, și nu ești obișnuit cu asta... dar această maturitate nou descoperită funcționează pentru tine, și ceea ce vei observa în această perioadă este că nu mai ești în suferință. Poate nu vei observa când s-a produs vindecarea emoțională, dar te vei simți mult mai bine pe măsură ce te apropii de cealaltă parte, ca și cum lucrurile s-ar fi potrivit brusc în loc.

Săgetător
În vocabularul tău, înfrângerea nu există, și chiar dacă ai trecut prin momente dificile în viața ta, poți folosi durerea ta pentru a te ridica deasupra tuturor. Septembrie 2023 te aduce în contact cu recunoștința, pentru că acum știi că tot ce ai îndurat a făcut parte dintr-un plan cosmic pentru a te aduce în locul măreției.

Energia Balanței funcționează bine pentru tine și te pune în mișcare. Te simți echilibrat și în pace. În loc să te lași afectat de lucruri, faci totul să îți fie de ajutor. Ești un alchimist în septembrie 2023. Transformi metalul de bază în aur strălucitor.

Capricorn
Nimeni nu se repune atât de bine ca tine, Capricorn, și în septembrie 2023 vei fi persoana care își va lua viața în mâini și va profita de zi... sau mai bine zis, de lună. Ți-ai permis timpul necesar pentru a te vindeca, și acum, odată cu venirea toamnei, ești gata să faci tot ce trebuie pentru a-ți aduce viața înapoi în zona fericirii. Fie că asta înseamnă muncă grea sau să te pierzi în acte creative. Ești aici să îți trăiești viața, nu să o privești de pe margine. Acțiunea și energia domnesc în luna ta, și toate sunt pozitive.

Vărsător
Septembrie 2023 te va aduce în spațiul tău privat pentru a crea capodopere. Vei petrece mult timp singur, dar nu este vorba despre singurătate. Este despre brainstorming și creație. Te cunoști bine și știi cum distracția poate duce la inactivitate dacă nu ești atent.

Prin urmare, vei profita de propensiunea acestei luni pentru acțiune și solitudine și vei profita la maximum de talentele tale în intimitatea lumii tale. Actele creative vor fi numeroase și te vei bucura de creațiile tale.

Pești
În timp ce ești mai mult decât bucuros să fii productiv și creativ, deoarece septembrie 2023 aduce această dorință în toți, ești la fel de bucuros să sărbătorești alături de vechi prieteni. Vei constata că mai mulți oameni din trecutul tău sunt "înapoi în oraș" și sincer, acest lucru te bucură la nesfârșit.

Tu și partenerul tău romantic sunteți prea fericiți să primiți prietenii care vin din afară și s-ar putea să simți că septembrie este aici pentru a aduce petrecerea la ușa ta. Dragostea, râsul și mult zâmbet au loc pentru tine în septembrie 2023.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 10 sep 2023, 22:00 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience