Horoscop septembrie 2022: Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. „Ai grijă, spiritul de sacrificiu are o dată de expirare!”

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești cu privire la evenimentele astrologice ale lunii septembrie și cum anume îi vor afecta acestea pe nativii Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Detalii mai jos! 

Dacă am direcționa către noi aceeași energie pe care o investim pentru bunăstarea sau salvarea celor dragi, oare unde am ajunge? Nici mai mult, nici mai puțin! Cred că am trăi o viață plină de armonie și echilibru. Totul pleacă de la asumarea responsabilității. Tranzitele lunii septembrie ne pun să ne întrebăm: Cine este cel mai important om din viața mea? Și dacă răspunsul nu este „eu”, atunci este o problemă, un scurtcircuit pe undeva. Spiritul de sacrificiu, devotamentul, autoflagelarea au o dată de expirare. Dacă nu ținem cont de aceasta, cu siguranță ne vom intoxica.

Principalele evenimente astrologice ale lunii septembrie se deschid cu intrarea lui Venus în Fecioară. Acest tranzit ne îndeamnă să ștergem praful de pe sentimentele noastre, să muncim pentru sănătatea relațiilor și să fim la selectivi în alegerea unui partener. Mai pe scurt: iubirea trece prin stomac și portofel. Pe 10 septembrie avem două evenimente importante: Mercur retrogradează în Balanță și avem și o Lună Plină în Pești. Mercur își va începe a treia retrogradare din 2022, ca și celelalte două cazuri dintr-un semn de aer. În primă fază, ne va ajuta să purtăm unele discuții cu partenerii, amânate mult timp.

Ne vom întâlni cu oameni pe care nu i-am mai văzut de mult, vom reveni asupra unor decizii parteneriale și ne vom da seama că dreptatea noastră nu este și a altora. La oricine/orice ne aduce mai multe pierderi decât câștiguri. Insist foarte mult și pe investigații referitoare la sănătate. Chiar dacă evenimentul se petrece pe Mercur retrograd, putem cere a doua opinie. Această Lună Plină se va resimți serios în astrogramele celor cu marcaj dublu (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești). Și pentru că Marte este în Gemeni, gradul de irascibilitate va fi greu de controlat. 

Pe 23 septembrie Soarele intră în Balanță și vom avea echinocțiul de toamnă. Oamenii vor căuta echilibrul, armonia și fair play-ul. Sezonul Balanței ne ajută să punem reflectoarele pe relații, iar pe 23 septembrie Mercur retrograd revine în Fecioară. Tot ce ține de muncă, chestiuni administrative, treburi gospodărești și sănătate va fi reluat. Luna Nouă în Balanță de pe 25 septembrie ne aduce o zi bună pentru intenții legate în primul rând de zona relațiilor amoroase. Vom fi preocupați de ce este frumos.  Ne putem îmbunătăți garderoba sau ne putem schimba stilul vestimentar. Și Venus intră în Balanță pe 29 septembrie. 

Previziunile lunii septembrie pentru LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ și SCORPION!

Leu/ Ascendent în Leu în septembrie 2022

În prima parte a lunii, trebuie să ai grijă de bani, în special de banii făcuți din propria muncă. Deși începi să fii mai econom și mai eficient și să elimini anumite cheltuieli, tot ai pierderi. Chiar dacă ai senzația că vei rămâne cu mai mulți bani, Marte în casa a 11-a îți aduce tot felul de proiecte și de evenimente care vor presupune investiții.  Așa că rămâi econom pentru că vor apărea și alte cheltuieli. Deci, primele trei săptămâni ale lunii aduc îngrijorări cu privire la partea financiară. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel