Horoscop septembrie 2022. Daniela Simulescu: „Contracronometru. Alergăm după mai mulți iepuri și avem șanse să prindem ceva”

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Marcos Paulo Prado
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Marcos Paulo Prado

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești cu privire la evenimentele astrologice ale lunii septembrie și cum anume îi vor afecta acestea pe nativii Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Detalii mai jos! 

Evenimentele lunii septembrie ne vor obliga să devenim mai eficienți, să ne evidențiem etica profesională, să facem curățenie în viața noastră și să privim cu alți ochi negocierile. Vom alerga după mai mulți iepuri fără a ne frică de faptul că nu ne vom alege cu nimic. Avantajații lunii vor fi cei dispuși să învețe din greșelile altora.

Vom intra în multe curse contracronometru și nu va mai fi timp să ne împiedicăm sau să ne complicăm. Greierele și furnica se vor sfătui și se vor folosi de înțelepciunea celuilalt. Celor care pleacă în vacanță le recomand să ia o pauză pe bune, iar celor care se întorc la serviciu le spun să facă în așa fel încât să evite orele suplimentare.

Principalele evenimente astrologice ale lunii septembrie se deschid cu intrarea lui Venus în Fecioară. Acest tranzit ne îndeamnă să ștergem praful de pe sentimentele noastre, să muncim pentru sănătatea relațiilor și să fim la selectivi în alegerea unui partener. Mai pe scurt: iubirea trece prin stomac și portofel. Pe 10 septembrie avem două evenimente importante: Mercur retrogradează în Balanță și avem și o Lună Plină în Pești. Mercur își va începe a treia retrogradare din 2022, ca și celelalte două cazuri dintr-un semn de aer. În primă fază, ne va ajuta să purtăm unele discuții cu partenerii, amânate mult timp. Ne vom întâlni cu oameni pe care nu i-am mai văzut de mult, vom reveni asupra unor decizii parteneriale și ne vom da seama că dreptatea noastră nu este și a altora. La oricine/orice ne aduce mai multe pierderi decât câștiguri. Insist foarte mult și pe investigații referitoare la sănătate. Chiar dacă evenimentul se petrece pe Mercur retrograd, putem cere a doua opinie. Această Lună Plină se va resimți serios în astrogramele celor cu marcaj dublu (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești). Și pentru că Marte este în Gemeni, gradul de irascibilitate va fi greu de controlat. 

Pe 23 septembrie Soarele intră în Balanță și vom avea echinocțiul de toamnă. Oamenii vor căuta echilibrul, armonia și fair play-ul. Sezonul Balanței ne ajută să punem reflectoarele pe relații, iar pe 23 septembrie Mercur retrograd revine în Fecioară. Tot ce ține de muncă, chestiuni administrative, treburi gospodărești și sănătate va fi reluat. Luna Nouă în Balanță de pe 25 septembrie ne aduce o zi bună pentru intenții legate în primul rând de zona relațiilor amoroase. Vom fi preocupați de ce este frumos.  Ne putem îmbunătăți garderoba sau ne putem schimba stilul vestimentar. Și Venus intră în Balanță pe 29 septembrie. 

Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac:

Berbec/ Ascendent în Berbec în septembrie 2022

Marte, guvernatorul tău e în Gemeni, te împarți în mii de părți, nu te poți concentra foarte bine. Ai destul de multă activitate în casa a 6-a. Soarele, Mercur și Venus sunt acolo în septembrie. Ai vrea să muncești, dar nu știi cum, când, încotro și cât. Trebuie să dozezi, să știi exact care este timpul pentru tine, care este timpul pentru familie, prioritizarea va fi foarte importantă. 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel