Horoscop. Semnele zodiacale care ar spune DA ideii de speed dating. Nu vor să piardă timpul deloc

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ René Ranisch
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ René Ranisch

Cei mai mulți dintre noi tânjesc să găsească dragostea adevărată și romantismul. Așteptăm să ne întâlnim cu sufletul pereche și să fim fericiți până la adânci bătrâneți! Dar există unele persoane care sunt un pic mai realiste decât atât.

Aceste semne zodiacale nu așteaptă un cavaler în armură strălucitoare și vor pur și simplu să își exploreze opțiunile și să joace pe teren. Astfel de persoane se bucură de ceea ce se numește speed dating.


Ei nu sunt cei care resping ideea de speed dating și sunt gata să întâlnească oameni și să meargă la întâlniri. Conform astrologiei, există 3 astfel de semne zodiacale care nu au nicio reținere în a-și recunoaște dragostea pentru speedy dating.

 

Gemeni

 

Nu este un secret că Gemenii sunt fluturi sociali! Le place ideea de speed dating pentru că le oferă șansa de a cunoaște oameni și de a se pune în valoare. De asemenea, le permite să interacționeze cu oamenii și să își facă noi prieteni.

 

Fecioară

 

Fecioarele sunt realiste. Sunt oameni practici care nu cred în fantezii și vise nerealiste. Pentru ei, speed dating pare o opțiune suficient de bună pentru a cunoaște oameni noi și a forma noi conexiuni.

 

Săgetător

 

Săgetătorilor le place conceptul de speed dating. Acest lucru se datorează faptului că le place să cunoască oameni noi și să se expună și cred că speed dating este cea mai bună modalitate de a face acest lucru.

 

5 semne zodiacale care sunt niște parteneri minunați. Îți oferă toată atenția și iubirea lor

 

1. RAC - Romanticii

(Top 3 trăsături - amabil, protector, afectuos)

Ei sunt adevărații romantici ai acestei generații. Sunt romantici fără speranță și venerează dragostea. Deși inițial sunt timizi în a-și exprima ceea ce simt, sunt loiali și protectori până în măduva oaselor. Știu ce presupune construirea unei relații frumoase și vor face tot ce le stă în putință pentru a o păstra așa. Ei sunt adevărații piloni puternici ai unei relații.

 

2. LEU - Cavalerii în armuri strălucitoare

(Top 3 trăsături - Susținător, expresiv, îi place să se răsfețe)

Fie că este vorba de bărbații sau de femeile din această zodie, ei sunt extrem de convingători când vine vorba de cei pe care îi iubesc. Sunt îndrăzneți în exprimarea iubirii și foarte protectori. Sunt adepții gesturilor mari și îi fac pe cei dragi să se simtă extrem de speciali. Dacă un Leu te iubește, nu există moment în viața ta în care să nu știi asta.

 

Citește continuarea AICI. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel