5 semne zodiacale care sunt niște parteneri minunați. Îți oferă toată atenția și iubirea lor

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Iubirea este o emoție magică. Toată lumea, într-o etapă a vieții sale, a simțit-o, a căutat-o și și-a dorit-o.  Există unele semne zodiacale care oferă iubire din plin și au grijă de partenerul lor.

1. RAC - Romanticii

(Top 3 trăsături - amabil, protector, afectuos)

Ei sunt adevărații romantici ai acestei generații. Sunt romantici fără speranță și venerează dragostea. Deși inițial sunt timizi în a-și exprima ceea ce simt, sunt loiali și protectori până în măduva oaselor. Știu ce presupune construirea unei relații frumoase și vor face tot ce le stă în putință pentru a o păstra așa. Ei sunt adevărații piloni puternici ai unei relații.

 

2. LEU - Cavalerii în armuri strălucitoare

(Top 3 trăsături - Susținător, expresiv, îi place să se răsfețe)

Fie că este vorba de bărbații sau de femeile din această zodie, ei sunt extrem de convingători când vine vorba de cei pe care îi iubesc. Sunt îndrăzneți în exprimarea iubirii și foarte protectori. Sunt adepții gesturilor mari și îi fac pe cei dragi să se simtă extrem de speciali. Dacă un Leu te iubește, nu există moment în viața ta în care să nu știi asta.

 

3. TAUR - Cei care se ocupă cu îngrijirea

(Top 3 trăsături - Atent, grijuliu, iubitor)
Atunci când un Taur te iubește, te va vedea și te va asculta cu adevărat. Sunt cunoscuți pentru că se ocupă cu sinceritate de fiecare nevoie și dorință a partenerului lor. Pentru că sunt îndrăgostiți de ideea de a fi îndrăgostiți, ei vor ca partenerii lor să experimenteze și ei totul. Nu vor lipsi surprizele, gesturile romantice și cadourile speciale.

4 SCORPION - Fermecătorii

(Top 3 trăsături - pasionat, loial, grijuliu)

Dacă vrei să fii iubită cu înverșunare și pusă pe un piedestal, ține lângă tine un Scorpion. La fel ca în orice altceva, se implică profund cu cei pe care îi iubesc. Fac să le ia ceva timp, dar, odată ce sunt siguri de tine, vor lupta până la ultima suflare pentru a te păstra în viața lor și pentru a te face fericită. Nu renunță niciodată la cei pe care îi consideră ai lor.

5. FECIOARA - Îndrăgostiții

(Top 3 trăsături - Adaptabil, atașat, împlinit)

Născuți pentru a se îndrăgosti, sunt cunoscuți pe bună dreptate ca fiind semnul parteneriatelor. Sunt obsedați de ceea ce înseamnă să fii într-o relație și vor continua să încerce modalități unice de a o face mai distractivă, mai sănătoasă și mai completă. Se vor întoarce pe ei înșiși și lumea în jurul lor pentru a se asigura că partenerii lor sunt fericiți. Au o calitate altruistă când vine vorba de cei pe care îi iubesc.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel