Horoscop. Semne zodiacale cu care poți avea o relație SĂNĂTOASĂ. Oferă toată dragostea partenerului lor

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome

O relație sănătoasă este cea în care cei doi parteneri se respectă, se iubesc și se îngrijesc reciproc în mod egal. Astfel de relații sunt foarte rar întâlnite, deoarece dragostea a devenit egoistă, stresantă și frustrantă în timpurile moderne. Dar dacă ești o persoană care încă vrea să experimenteze dragostea în forma ei cea mai pură, atunci, din fericire, astrologia te poate ajuta să faci acest lucru. Astrologia poate ajuta la identificarea unor astfel de persoane prin analiza personalității lor cu cele douăsprezece semne zodiacale astronomice. Prin urmare, iată care sunt cele 4 semne zodiacale pe care te poți baza întotdeauna pentru a avea o relație sănătoasă.

Horoscop. Semne zodiacale cu care poți avea o relație SĂNĂTOASĂ. Gemeni

Sunt persoane foarte sociabile, care prețuiesc foarte mult relațiile. Chiar dacă partenerul lor rămâne în urmă, au ca prioritate să își facă partenerul să se simtă confortabil, iubit și îngrijit. Gemenii nu vor lăsa niciodată ca partenerul lor să se simtă rănit, trădat sau dezamăgit.

Horoscop. Semne zodiacale cu care poți avea o relație SĂNĂTOASĂ. Rac

Sunt persoane super sensibile, cărora le pasă doar de dragoste și de sentimente. Emoțiile lor sunt accentuate atunci când sunt într-o relație. Ei prioritizează emoțiile partenerului lor înaintea propriilor emoții, iar acest lucru îi ajută să se simtă confortabil și să fie cei mai iubiți în relație. Își vor oferi toată dragostea partenerului lor.

Horoscop. Semne zodiacale cu care poți avea o relație SĂNĂTOASĂ. Balanță

Au o personalitate foarte echilibrată, ceea ce îi ajută să ia deciziile corecte și să spună ceea ce trebuie în situații dificile. Sunt foarte calmi și liniștiți, ceea ce reprezintă o trăsătură foarte dezirabilă pentru persoanele aflate în relații. Acest lucru face ca Balanțele să fie una dintre cele mai bune persoane cu care să te întâlnești.

Horoscop. Semne zodiacale cu care poți avea o relație SĂNĂTOASĂ. Segetător

Ei sunt mereu în căutarea "alesului" cu care să își petreacă tot timpul. Săgetătorii iubesc aventura, călătoriile și libertatea. Chiar dacă viața lor nu este consecventă, își doresc să aibă o relație care să fie constantă în viața lor. Ei vor da totul pentru partenerul lor și chiar vor jura să aibă o relație semnificativă și fericită.

 

Horoscop DRAGOSTE pentru săptămâna 18 - 24 aprilie 2022

Berbec

Odată cu trecerea în sezonul Taurului, ai putea începe brusc să te uiți în jur și să te întrebi ce anume te-ai străduit atât de mult să realizezi. Relația ta ar putea arăta diferit în această săptămână, mai ales dacă ai fost în acel mod de a încerca să o faci să funcționeze în loc să accepți adevărul.Profită de această săptămână pentru a te concentra asupra a ceea ce îți dorești cu adevărat, astfel încât, pe măsură ce luna avansează, să te asiguri că energia ta se îndreaptă spre ceea ce îți împlinește cu adevărat sufletul.  

Taur

 Acesta este momentul din an în care vă puteți recupera puterea interioară și simțiți că sunteți reînnoiți cu un sentiment mai mare de scop.O mulțime de lucruri în viață te-au lăsat cu o atitudine de nesiguranță, ceea ce nu se transpune bine în viața ta romantică, pentru că indiferent cât de puternic simți pentru cineva dacă ești nesigur pe tine însuți, atunci nu poți fi sigur de nimeni altcineva. Toate acestea încep să se schimbe în această săptămână, permite-ți să ai încredere în revenirea încrederii și a direcției.  

Gemeni

Nu lăsați nimic din ceea ce s-a întâmplat în trecut să interfereze cu ceea ce este posibil în viitor. Doar pentru că ați fost rănit sau pentru că lucrurile nu au mers așa cum ați plănuit, nu înseamnă că se va întâmpla din nou.Deschide-ți inima în această săptămână și permite-ți să mergi până la capăt, fie că este vorba de o mutare sau de un angajament mai mare.Nu amâna singurul lucru pe care ți-l dorești doar din cauza modului în care a ieșit în trecut; meriți o iubire care nu numai că te face să te simți bine, dar care să și dureze pentru totdeauna.  

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel