Horoscop DRAGOSTE pentru săptămâna 18 - 24 aprilie 2022

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba

Horoscop săptămânal dragoste. Previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Odată cu trecerea în sezonul Taurului, ai putea începe brusc să te uiți în jur și să te întrebi ce anume te-ai străduit atât de mult să realizezi. Relația ta ar putea arăta diferit în această săptămână, mai ales dacă ai fost în acel mod de a încerca să o faci să funcționeze în loc să accepți adevărul.Profită de această săptămână pentru a te concentra asupra a ceea ce îți dorești cu adevărat, astfel încât, pe măsură ce luna avansează, să te asiguri că energia ta se îndreaptă spre ceea ce îți împlinește cu adevărat sufletul.  

Taur

 Acesta este momentul din an în care vă puteți recupera puterea interioară și simțiți că sunteți reînnoiți cu un sentiment mai mare de scop.O mulțime de lucruri în viață te-au lăsat cu o atitudine de nesiguranță, ceea ce nu se transpune bine în viața ta romantică, pentru că indiferent cât de puternic simți pentru cineva dacă ești nesigur pe tine însuți, atunci nu poți fi sigur de nimeni altcineva. Toate acestea încep să se schimbe în această săptămână, permite-ți să ai încredere în revenirea încrederii și a direcției.  

Gemeni

Nu lăsați nimic din ceea ce s-a întâmplat în trecut să interfereze cu ceea ce este posibil în viitor. Doar pentru că ați fost rănit sau pentru că lucrurile nu au mers așa cum ați plănuit, nu înseamnă că se va întâmpla din nou.Deschide-ți inima în această săptămână și permite-ți să mergi până la capăt, fie că este vorba de o mutare sau de un angajament mai mare.Nu amâna singurul lucru pe care ți-l dorești doar din cauza modului în care a ieșit în trecut; meriți o iubire care nu numai că te face să te simți bine, dar care să și dureze pentru totdeauna.  

Rac

Au apărut multe schimbări pentru tine pe plan sentimental, mai ales în ceea ce privește faptul dacă cel în care te afli îți poate susține adevăratul tău sine autentic. Dacă te afli într-o relație serioasă de angajament sau într-o căsătorie, acest lucru ar putea fi evidențiat în mod special. Nu rămâneți undeva doar pentru că este confortabil dacă nu este un loc în care sunteți valorizat.  

Leu

Ia-ți această săptămână pentru a reflecta la orice autosabotaj pe care l-ai făcut față unei relații sau chiar la modul în care le abordezi. Ești înzestrat cu o șansă de a avea un nou început, dacă profiți de ea. Una este să alegi să nu fii într-o relație sau să pui capăt uneia pentru că trebuie să te concentrezi pe tine, dar alta este să crezi că nu este posibil din cauza unor temeri pe care încă le mai ai. Permite-ți să crești dincolo de vechile tale convingeri.  

Fecioară

Aceasta este o săptămână în care angajamentul este pe masă. Fie că este vorba de o relație nouă sau de una pe care vrei să o reîncepi, este un moment în care îți permiți cu adevărat să lași pe altcineva să intre în sufletul tău. Întotdeauna vor exista motive pentru care ceva nu va funcționa, dar dacă două persoane se angajează să o facă, atunci asta este ceea ce face toată diferența. Credeți în cel mai bun rezultat posibil și cel mai probabil acesta este cel pe care îl veți primi.  

Balanță

S-ar putea să vă dați seama că nu v-ați onorat adevărata valoare într-o relație trecută sau actuală. Dacă este vorba de una trecută, permiteți ca aceasta să fie o înțelegere care să vă permită să avansați în creștere și vindecare cu o mai mare conștientizare. Dacă este una actuală, atunci este important să poți spune adevărul și să spui clar ce anume ai nevoie de la o relație. Aceasta este singura modalitate de a ști cu adevărat dacă tu și partenerul tău sunteți aliniați.

Scorpion

Pe măsură ce te apropii de Eclipsa de Taur de săptămâna viitoare, vei simți cum se întețește căldura în propria ta viață sentimentală. Acest an este unul al schimbărilor imense și oferă două posibilități diferite. Fie este vorba de a ști că ai depășit o conexiune, fie de decolarea bruscă a ceva care pare mai potrivit decât credeai că este posibil.el mai bun scenariu este ca ambele să se întâmple, ceea ce este perfect posibil. Rămâi centrat și nu lăsa pe nimeni să-ți întrerupă liniștea.  

Segetător

Dacă nu v-ați gândit încă să vă mutați, atunci aceasta este săptămâna care ar putea să vă aducă acest lucru în prim plan. Fie că este vorba de mutarea pentru a fi mai aproape de un interes amoros sau chiar de mutarea în casă, accentul în această săptămână va fi pus pe angajament și pe mediul tău de acasă. Pentru tine, acest lucru se va centra nu doar în jurul locului unde poți fi tu însuți, ci și unde te simți cel mai inspirat. Este adevăratul sentiment din această săptămână că acasă este acolo unde este inima ta, așa că asigură-te că ești acolo unde este inima ta.

Capricorn

Toată lumea are nevoie uneori de o a doua șansă, chiar și tu însuți. Nu vă grăbiți să vă dați cu părerea sau chiar să credeți că nu aveți nicio șansă de a recupera un fost sau chiar de a face ca acel nou interes să se uite în direcția dumneavoastră. Orice este posibil în această săptămână pentru tine dacă înveți din ceea ce ai experimentat anterior. Permite-ți să crezi în posibilitățile care vin din iertarea ta și a celorlalți.  

Vărsător

Aceasta este o săptămână a adevărului pentru tine în relațiile tale. Nu este un adevăr dur sau ceva care ar pune capăt unei relații, ci o șansă pentru tine de a-ți exprima nevoile tale mai profunde față de partenerul tău. Aceasta nu este o relație care se va sfârși, dar trebuie să continue să evolueze pentru a se ridica pentru a vă satisface pe amândoi. Nu există niciun motiv pentru a nu vorbi, mai ales atunci când partenerul tău încearcă întotdeauna să te asculte cu adevărat.  

Pești

Reflectați în această săptămână asupra tipului de angajament pe care îl aveți sau pe care vi-l doriți. Energia actuală este una care ți-ar putea aduce o cerere în căsătorie șocantă sau chiar o fugă.Desigur, ai întotdeauna puterea de a spune nu, dar probabil că este vorba de ceva și de cineva cu care visezi să ai acest moment de ani de zile. Asigură-te că rămâi în momentul prezent și apreciază magia pe măsură ce se întâmplă, pentru că este garantat că așa va fi. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel