HOROSCOP: Saturn în Vărsător în 2022. „Se schimbă perspectiva asupra lumii”. Flashback- conjuncția Jupiter-Saturn. Oportunități pentru toate zodiile!

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Saturn se află în semnul Vărsătorului în 2022 și ne schimbă complet perspectiva asupra lumii. 

În 2022 – Saturn în Vărsător „este ca un guru” pentru noi. Schimbă perspectiva asupra lumii și vom simți asta cu siguranță. Este acel moment în care începi să îți dai seama de ce te-ai născut sau cel puțin, să cauți sensul tău pe lumea aceasta, care este rostul, de fapt, spune gazda KRS Channel aici. 

Vărsătorul este acest semn care toarnă din „găleata cunoașterii”, dar este și vocea colectivității și vocea care se află în fața colectivității. Atunci când vorbești în fața unui grup, tu îți vei activa energia Vărsătorului, atunci când oamenii te privesc și te ascultă, vei găsi în tine energia acestui semn. 

Tranzitul lui Saturn în semnul Vărsătorului ne arată că lumea, colectivitatea, este gata să asculte de cineva mai presus de ei, să găsească acea energie a înțelepciunii. Colectivitatea începe să se maturizeze, să își caute echilibrul. Asta face Saturn în semnul Vărsătorului: caută dreptatea pentru mase, vine să arate cum anume trebuie să fie lucrurile, de fapt. Orice se întâmplă acum, se întâmplă cu un rost. Lumea va vedea acum ce este corect, ce este drept și ce anume nu a fost făcut bine până acum. O să îți spui, „uite, în sfârșit se rezolvă și asta”.

Vărsătorul ține și de dorințele și de asiprațiile și speranțele noastre. Îți arată că prin răbdare, prin a lucra cu tine mult vei reuși, dar până acolo s-ar putea să te vezi cu adevărat, să vezi toate defectele din oglindă pentru a le putea corecta și a le pune apoi în aplicare.

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne anunțase despre impactul acestei planete în semnul Vărsătorului încă de la marea conjuncție Jupiter-Saturn de pe 21 decembrie 2020, următoarea conjuncție și întâlnire a acestor planete se va petrece pe 31 octombrie 2040! Deci, iată că aceasta ne va afecta pentru următorii douăzeci de ani. Timpul se va schimba, ideea de timp va fi cu totul și cu totul altfel. Vom dori mult mai mult timp pentru noi, timp pentru informație, timp pentru dezvoltarea noastră personală.

Începând direct în Vărsător, trecem direct în spațiu, iar în următorii 20 de ani vom cunoaște o creștere a tehnologiei într-un ritm amețitor. Ne va preocupa conexiunea dintre mințile noastre, dar online. Deoarece vărsătorul este semnul zborului prin aer.

Oportunități pentru fiecare zodie/ ascendent aduse de marea conjuncție Jupiter-Saturn de la finalul anului 2020 și care vor avea efecte pentru următorii 20 de ani. Ai început deja să lucrezi în direcția aceasta?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Acceptați tot ce vine, siguranța nu va mai fi aceeași. Prietenii se vor schimba, comunicarea se va schimba, dar și credința și filosofia de viață. Veți avea mai multă independență.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel