Horoscop săptămânal. Veștile astrelor pentru perioada 27 martie - 2 aprilie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscopul săptămânii: 27 martie - 2 aprilie 2023, pentru fiecare zodie și ascendent.


Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Fericirea de acasă este posibilă, iar acesta poate fi singurul tău "spațiu sigur". Te vei considera norocos că ai o casă în care să locuiești, deoarece sunt atât de mulți oameni în viața ta pe care îi privești ca fiind mai puțin norocoși decât tine. Deschide-ți inima căre prieteni și ai răbdare cu ei, deoarece s-ar putea să treacă prin momente dificile. Fii un prieten în această săptămână, Berbec; nu trebuie să înveți pe nimeni nimic... trebuie doar să fii amabil.

 


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Deși ești o persoană care trece întotdeauna peste orice, s-ar putea să simți că multe din ceea ce faci sunt fie inutile, fie lipsite de valoare. Totuși, per total, munca pe care o faci are un sens; doar că nu are suficiente beneficii pentru ca tu să o apreciezi în această săptămână. Fii cu ochii pe dragostea pe care o ai și ai grijă de sănătate; nu exagera săptămâna aceasta doar pentru că te simți trist din cauza stării generale a oamenilor din jur. Totul se va rezolva... în timp.

 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Ești în linie dreaptă pentru călătorii în această săptămână, așa că nu te mira dacă vei conduce cumva pe o distanță lungă...la serviciu sau de plăcere. Astrele te pun pe drumuri, în căutarea unor noi orizonturi. Ai nevoie de ceva nou în viața ta și acesta este momentul pentru a face demersurile pentru a-l găsi. Asta s-ar putea să se termine cu o căutare pe internet...sau pri țară. Oricum ar fi, nu vei sta prea mult timp într-un singur loc.

 

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)


Dacă ai ceva de învățat în această săptămână, este că instinctele tale sunt extrem de eficiente. Acest lucru implică, de asemenea, că a fi acasă este locul potrivit pentru tine. Îți vei petrece cea mai mare parte a timpului în această săptămână lucrând la spațiul de acasă, indiferent cât de mare sau mică este locuința ta. Te încântă ideea de renovare și, chiar dacă este pentru a scăpa de nebunia lumii, știi unde să te întorci pentru bucuria ta personală: acasă.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Deși poate fi un stereotip, ești cu adevărat o forță a naturii, iar săptămâna aceasta vei fi la înălțime, Leu. Orice te va pune în situația în care va trebui să-ți aduni toate forțele, o vei face ca un profesionist; s-ar putea chiar să te surprinzi pe tine însuți. Ești puternic, amuzant și eroic în această perioadă și vei salva situația.

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Te-ai săturat să te preocupi prea mult de această persoană, de acea factură, de acele probleme etc. Săptămâna aceasta decizi că trebuie să te concentrezi pe prioritatea numărul unu: tu. Rareori te gândești la tine însuți ca fiind numărul unu, dar simți că este timpul să dai grijile la o parte și să te complaci în ceea ce te face cel mai fericit. Nu poți fi îngrijorat în această săptămână, deoarece știi că îți vei ieși din minți dacă îți permiți asta. Forța ta de caracter se va manifesta sub forma iubirii de sine, un jucător foarte valoros în viața ta.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei lua o decizie dură săptămâna aceasta, Balanță, și chiar dacă ți se pare aproape "prea strictă", știi că trebuie să fie luată și că ești singurul care o poate face. Nu-ți place să te afli în această poziție, dar îți dai seama și că aceasta elegere este una benefică. Cineva trebuie să fie cel care face "treburile murdare", iar săptămâna aceasta, totul depinde de tine. Din fericire, ești capabil și detașat.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Săptămâna aceasta te face să scoți "armele mari", ca să spunem așa. Vei aplica cu generozitate răutatea și atitudinea dură pentru care ești cunoscut și, în încercarea de a atrage pe cineva de partea ta, vei ajunge să îl manipulezi pentru a-ți face voia. Știi ce faci și știi că nu este tocmai frumos, dar din când în când trebuie să dai drumul la înțepătură, iar aceasta este săptămâna în care o vom vedea în acțiune.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ceea ce te face să te simți cu adevărat bine în această săptămână este faptul că luna martie e pe sfărșite. Această lună a fost un iad pentru tine, iar odată cu debutul lunii aprilie, simți că în sfârșit poți respira din nou. Deși recunoști pe deplin că totul este mental, nu te poți abține să nu te simți ca și cum tocmai ai supraviețuit unei bătălii imense, iar acum ești de partea cealaltă a acesteia. Vă simțiți victorios și complet, un sentiment pe care nu l-ați mai avut de la începutul anului.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Alegerile dificile te conduc spre pace în această săptămână, Capricorn. Ai amânat ceva mult prea mult timp și recunoști că tot ce ai făcut a fost să cedezi în fața fricii tale. Te-ai săturat să îți fie frică și simți că timpul trece pe lângă tine. Săptămâna aceasta te propulsează în poziția de putere, iar tu vei lua frâiele vieții tale și te vei direcționa către un loc mult mai bun. Trebuia să se întâmple. Este bine că ai selectat acel moment ca fiind "acum".

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu fi surprins dacă cineva te numește "zgârcit" în această săptămână, deoarece finanțele tale par să fie în atenția altcuiva. Vei fi acuzat că ești zgârcit și ridicol de econom, ca și cum acesta ar fi un lucru rău. S-ar putea să sfârșești prin a simți că cineva de acolo este gelos pe tine și, pe termen lung, chiar nu-ți pasă ce cred ei despre tine, despre banii tăi sau despre "incapacitatea" ta de a cheltui.

 


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Singurul mod în care simți că vei trece cu bine peste această săptămână este să te descarci alături de prieteni. Săptămâna aceasta ar putea fi foarte stresantă pentru tine, Pești, iar atunci când lucrurile devin dificile, apelezi la prietenii tăi pentru ușurare și eliberare. S-ar putea să ajungi să le spui cele mai nebunești lucruri prietenilor tăi, nu pentru a-i răni, ci pentru a te elibera de povara de a simți că trebuie să fii mereu drăguț. Ești în continuare cel mai drăguț dintre toți, dar din când în când, trebuie să te descarci, iar aceasta este o săptămână bună pentru asta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 26 Martie 2023, 15:44 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience