Horoscop săptămânal DRAGOSTE: 8 - 14 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Filipp Romanovski
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Filipp Romanovski

Horoscop săptămânal DRAGOSTE: 8 - 14 noiembrie 2021. Previziuni astrologice pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Analizeaz--ți sentimentele în această săptămână și observă cum se desfășoară totul. S-ar putea să nu se întâmple așa cum ți-ai imaginat, dar asta nu înseamnă că nu se întâmplă așa cum ar trebui să se întâmple. Unele relații importante ar putea fi supuse revizuirii în această săptămână. Este mai bine să asimilezi informația decât să încerci să o ignori, deoarece acesta este începutul unor mari schimbări de viață care se apropie pentru tine.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Nu ai cum să te pregătești pentru inimaginabil, așa că este inutil să încerci să o faci. Lasă-ți inima să te ghideze în această săptămână și permite ca sentimentul tău de siguranță să se bazeze pe ceea ce este adevărul tău. Exersează-ți abilitatea de a avea încredere în situații așa cum se desfășoară, în loc să simți că trebuie să le dictăm sau să le forțăm să fie într-un anumit fel. Acceptă tot ceea ce iese la iveală în timpul acestei săptămâni, deoarece sunt doar informații pentru ca tu să poți merge mai bine mai departe și să înțelegi tot ceea ce se întâmplă.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aceasta este o șansă de a vedea cu adevărat lucrurile așa cum sunt, ceea ce te include și pe tine. Oricât de mult ar fi de tentant să ne concentrăm asupra situațiilor exterioare, de fapt nu ne servește pe termen lung, atunci când putem fi numitorul comun în toate relațiile noastre.

Asigură-te că vorbele pe care le rostești se aliniază cu acțiunile tale, astfel încât să te reprezinți în mod clar pe tine și nevoile tale. Nu este nimic greșit să știm că trebuie să lucrăm mai întâi la noi înșine înainte de a intra într-o relație.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Pe parcursul săptămânii care urmează vei fi nevoit să te confrunți cu toate acele emoții legate de o relație serioasă pe care le-ai tot amânat. Deși uneori este înfricoșător să vedem adevărul despre ceea ce am simțit și de ce, această perioadă îți va permite să acționezi din autenticitatea ta.

Nu vă faceți griji că veți răni sentimentele celorlalți sau chiar că veți perturba liniștea de acasă, a venit timpul să vă îmbrățișați adevăratul sine și această nouă parte a călătoriei voastre. Aveți încredere că universul vă sprijină în fiecare centimetru al drumului.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Fă-ți timp să analizezi în această săptămână ce contează cu adevărat pentru tine. Vei fi forțat să prioritizezi de fapt pe cei din viața ta care au o valoare mare pentru tine. Acest lucru nu înseamnă că anumite persoane ar trebui să fie înaintea altora, dar cei care ne dau cea mai multă energie ar trebui să primească, de asemenea, cea mai multă energie din partea noastră.

Probabil că acest lucru va însemna unele schimbări în viața ta, astfel încât să poți oferi mai mult unei anumite relații. Amintiți-vă că pentru a primi mai mult, trebuie întotdeauna să creăm și noi mai mult spațiu.

 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Încearcă să reflectezi unde încă te agăți de idealuri despre relații care nu sunt cu adevărat ale tale. Fie că este vorba de condiționări sau chiar de convingerile care ți-au guvernat acțiunile din trecut, acesta este un moment în care trebuie să te uiți cu adevărat la ceea ce ai nevoie și ceea ce îți dorești de la un partener și de la o relație; nu la ceea ce ți s-a spus că ar trebui să îți dorești. Fiți dispuși să vă faceți propriile reguli în această săptămână, iar dacă ceva simte cu adevărat că vă satisface nevoile, atunci faceți alegerea de a vă bucura și pur și simplu de acest lucru.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta ar trebui să fie mai bună decât cele trecute, deoarece te stabilești în sfârșit în spațiul de creștere pe care l-ai creat recent. Odată cu această schimbare, ar trebui să te simți mai în largul tău, concentrându-ți energia pe ceea ce vrei să creezi și să construiești pentru viitor, mai degrabă decât să îți dorești să fi putut schimba trecutul.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este sezonul tău, ceea ce înseamnă că schimbarea este la fiecare colț. Aceasta te va face să revizuiești teme din noiembrie anul trecut.

Fă-ți timp în această săptămână pentru a reflecta asupra a ceea ce s-a întâmplat în ultimul an și caută, de asemenea, teme sau lecții recurente, deoarece acestea se prezintă ca șanse de a merge și mai adânc în propria ta vindecare. Viața constă în a vedea ceea ce am fost orbi anterior, astfel încât să putem începe să facem alegeri diferite, iar acum este momentul să faci exact acest lucru.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

În acest moment, este posibil să fii mai liniștit decât în mod normal, deoarece treci printr-o vindecare internă după unele schimbări în viața ta romantică. Asta nu înseamnă că ai inima frântă, ci doar că, odată ce realizăm că imaginea pe care o aveam în cap nu se va manifesta, avem nevoie de timp pentru a reflecta și a ne reorienta.

În acest timp, amintește-ți doar că atunci când lucrurile nu merg așa cum am anticipat că vor merge, înseamnă că este pentru că ceva mai bun este în pregătire. Permiteți-vă să vă vindecați, dar permiteți-vă și să visați la ceea ce va urma.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este posibil ca această săptămână să fie o săptămână care pune la încercare vechile tipare și cicluri mai mult decât ai experimentat în ultima vreme. În timp ce sezonul aniversar este încă la câteva luni distanță, este important să începi să faci un bilanț a ceea ce trebuie să schimbi acum, astfel încât să fii mai bine pregătit pentru întoarcerea ta solară.

A lucra pentru atingerea obiectivelor este o calitate importantă, dar numai dacă aceste obiective dau roade în cele din urmă și nu o facem doar pentru că este confortabil. Încercați să vă clarificați cu adevărat motivul din spatele alegerilor pe care le faceți, deoarece acest lucru vă va oferi claritate cu privire la modul în care să faceți lucrurile diferit.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cu atâtea schimbări pentru tine în ultima vreme, este bine să ai timp să îți tragi sufletul. S-ar putea să te afli într-o perioadă în care simți că aștepți să pășești în acel nou capitol, dar nu trebuie să fie în zadar.

Folosește acest timp acum pentru a te odihni și pentru a te reîncărca pentru noul drum care te așteaptă, astfel încât, atunci când vei păși pe el, să te simți pregătit să faci față provocărilor și aventurilor care te așteaptă. În relația ta, asigură-te că faci alegerea de a-ți vedea partenerul pentru ceea ce este cu adevărat și nu prin prisma relațiilor tale trecute, deoarece acest lucru va face toată diferența.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Atunci când pare că nimic nu merge bine înseamnă că suntem în creștere. Uneori, chiar și cele mai bune relații încetinesc pentru o perioadă de timp. Uneori par că se liniștesc sau că există un spațiu diferit care este prezent, dar acest lucru nu este un lucru rău.

În timp ce emoțiile tale sunt motivul pentru care partenerul tău te iubește atât de profund, ele te pot face să ai uneori și așteptări nerealiste în iubire. Încearcă să păstrezi doar spațiu pentru partenerul tău și pentru relația ta în această săptămână, în timp ce navighezi pe această cale actuală și amintește-ți că dragostea nu este doar atunci când lucrurile sunt uimitoare, ci să fii capabil să fii acolo puternic chiar și atunci când nu este așa.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel