Horoscop săptămânal 7 - 13 iunie 2021. Schimbări drastice pentru Gemeni. Cum va influența Eclipsa și Mercur Retrograd fiecare zodie

Data publicării:
pixabay.com
Descriere foto: pixabay.com

Horoscopul pentru săptămâna 7 - 13 iunie este aici. Sezonul eclipsei continuă pe nodul nordic, în timp ce Soarele rămâne în Gemeni. Joi, pe 10 iunie, tocmai vom avea luna nouă în Gemeni împreună cu o eclipsă de soare. Din punct de vedere emoțional, ce impact au eclipsele? Multe, evident. Deja în zilele dinaintea fenomenului, ne putem simți mai sensibili decât în ​​mod normal și le putem arăta altora schimbări de dispoziție frecvente și dezechilibru în luarea deciziilor. 

Este recomandat să aveți grijă maximă cum vă purtați săptămâna aceasta, mai ales în situațiile în care o relație este în pericol. Este clar că săptămâna aceasta nu există loc pentru indiferență sau trândăvie.

Odată cu energia Gemenilor care condiționează harta astrologică, vor veni în viața noastră noutăți, o mulțime de mișcări ale relațiilor și regândiri interne. În acest context, mulți dintre voi vor pune la îndoială aspecte importante din viața voastră, indiferent dacă sunt probleme sentimentale, profesionale sau alte probleme care pot fi cheia pentru a vă defini viitorul.

Este foarte probabil să nu găsim o soluție imediată la ceea ce punem la îndoială, că nu știm cu adevărat ce să facem. Cel mai bine este să rămâneți în modul ascultare. De fapt, energiile Gemenilor ne vor face predispuși să fim mai curioși și mai atenți decât de obicei.

 

Horoscop săptămânal 7 - 13 iunie 2021
 

Berbec

Dragă Berbec, așează-te și relaxează-te, pentru că tot ceea ce ai lucrat, toate acele ore, acele proiecte pentru care ai luptat vor începe să dea roade acum. Rezultatul întregii energii investite este pe cale să vină. Acum este timpul să vă bucurați puțin de ceea ce s-a realizat. Este, de asemenea, o săptămână importantă pentru comunicare, pe de o parte, suntem încă în Mercur retrograd, așa că va trebui să fiți mai clar atunci când vă exprimați dacă nu doriți să existe neînțelegeri. Și la aceasta se adaugă o eclipsă de Lună în Gemeni, joi, 10 iunie, și poate exista o schimbare, un nou început legat de o anumită comunicare, un nou proiect la vedere. Va schimba modul în care te gândești la ceva sau la cineva.

Taur

Dragă Taur, ia-o mai ușor, este imposibil să fii mereu deasupra, să strălucești mereu, să ieși în evidență. Îți place ca totul să-ți meargă bine și să fii recunoscut. Dar nu este întotdeauna cazul. Așadar, nu vă presați, vor mai fi și alte săptămâni pentru a vă arăta mai mult și mai bine. Și amintiți-vă că suntem încă în Mercur retrograd, astfel încât, pe cât sunteți eficienți și doriți să mergeți înainte, mediul dvs. poate continua să funcționeze foarte încet. Va fi dificil să faci lucrurile bine. Dar ferește-te de eclipsa de lună de joi, 10 iunie! În zona de venituri se poate deschide o oportunitate aici. În mijlocul confuziei, puțină lumină.

Gemeni

Dragi Gemeni, toată lumea presupune că ești o persoană foarte necompromisă, că dai totul și asta te face să nu fii foarte clar despre ce vrei. Ți-ai crezut propria poveste, te subestimezi. Și asta face totul foarte dificil atunci când trebuie să iei decizii. Lasă totul să se așeze puțin, nu vrei să fii în toate locurile simultan, gândește-te bine la ceea ce vrei. Săptămâna aceasta vine puternic cu o eclipsă de soare, joi, 10, în semnul dvs. Da, lucrurile vin sub forma unei schimbări drastice. Un început proaspăt complet.

 

Citește continuarea pe Știri Diaspora.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel