Horoscop săptămânal 6 – 12 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Neti Sandu aduce previziunile astrale săptămânale, pentru perioada 6 – 12 martie 2023.

Neti Sandu dezvăluie ce le așteaptă pe zodii în noua săptămână. Iată previziunile pentru perioada6 – 12 martie 2023, potrivit ȘtirilePROTV.

 

BERBEC

Aveţi planuri mari ca să vă asiguraţi succesul atât în sfera profesională, cât şi personală, ca să folosiţi la maximum infuzia de energie.


 TAUR

Se poate să vă îndrăgostiţi de cineva care nu e fix pe lungimea voastră de undă şi, totuşi, să existe un magnetism surprinzător.


 GEMENI

O să puteţi obţine semnături, să faceţi progrese în sfera de afaceri, să faceţi şi nişte achiziţii şi să aveţi grijă şi de ai voştri să le luaţi ce le-aţi promis.


RAC

Se poate să vă descoperiţi o nouă vocaţie şi să vorbiţi în public, sau să redactaţi materiale, vă faceţi site, blog şi vă exprimaţi acolo părerile.


LEU

O să tot fiţi în priză c-aveţi multe de făcut, sunt obligaţii şi de serviciu şi de familie şi e un zor nebun că pe unele aţi vrut mai demult să le rezolvaţi, dar n-aţi putut.


FECIOARĂ

Se pare c-o să rezistaţi tentaţiei de a pleca la alt loc de muncă pentru că vă simţiţi stăpâni pe situaţie, dar nu excludeţi posibilitatea să plecaţi dacă atmosfera devine ostilă.

BALANȚA

E posibil să apară o ofertă de lucru şi să vă hotărâţi, fără să staţi prea mult pe gânduri s-o acceptaţi, că intuiţia va spune că n-o să daţi greş.


 SCORPION

O să faceţi rost de bani din afaceri particulare, pot fi colaborări şi care să vă menţină în relaţie cu nişte oameni care vor pune umărul, serios, la treabă.


 SĂGETĂTOR

Vi se dă mai mult de lucru la serviciu, dar vă puteţi baza şi pe un surplus financiar - totul e să vă dozaţi energia să rezistaţi cât va fi nevoie.


 CAPRICORN

Un nou început, poate vă interesaţi de cursuri, de un job, de o scenă, o tribună de la care să vă impuneţi un punct de vedere, o strategie, un crez.


VĂRSĂTOR

Se reglează situaţia bancară, poate primiţi un credit şi o să vă asiguraţi că v-ajung banii pentru plăţile majore şi să vă şi puteţi mişca în weekend.


PEȘTI

Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva nou şi să existe un impact pozitiv, că intuiţia v-a spus ce s-alegeţi, ce se cere în momentul de faţă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel