Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu vine cu previziunile astrale pentru perioada 30 ianuarie - 5 februarie 2023


Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV. 

 


BERBEC

O abordare în forță și o să dați drumul unui proiect care o să vă aducă bani, beneficii și o să vă ajute să vă achitați de datorii, dacă mai aveți așa ceva.

 

TAUR

Apare o ofertă de lucru și dacă nu sunteți până peste cap cu munca, o să mai acceptați o colaborare, ca să faceți rost de bani în plus, că aveți nevoie pentru ratele bancare.


GEMENI

O să puneți umărul la tot felul de proiecte și o să vă croiți alt drum, o să fie o deschidere spre alt orizont profesional, o să vedeți.


RAC

O reușită după mai multe încercări și o să intrați într-o altă ligă profesională, poate urmează o ascensiune în carieră și o să vă bucurați de prestigiu.


LEU

Întrevedere în scop de afaceri, vă contactează cineva care vrea să vă implicați într-un proiect și vedem cum faceți să vă puneți de acord, dacă vă place tema.

 

FECIOARĂ

O să dați drumul unui proiect nou la serviciu, iar acasă o să mai luați una, alta, că sunt câteva lucruri pe care le-ați amânat că n-ați avut suficienți bani.


BALANȚĂ

Vine cineva care are gânduri mari cu voi și, dacă nu sunteți căsătoriți, o să fiți și voi receptivi la ce se întâmplă, ca să vedeți cum ar merge relația voastră.


SCORPION

E mult de lucru la serviciu, dar vă puteți găsi ceva bine plătit și în particular, că putere de muncă aveți și motivație la fel, aveți multe de cumpărat.


SĂGETĂTOR

O să vă implicați într-o serie de activități care să vă aducă, pe lângă satisfacții profesionale și bani, că o să vă fie apreciată munca.


CAPRICORN

O să faceți rost de bani în plus, poate pentru că o să lucrați în paralel cu serviciul și veți putea colabora cu diverse persoane care or să vă susțină în fel și chip.

VĂRSĂTOR

Noi provocări care or să vă țină în priză și o să luați cu asalt obiective care să vă pună în lumina reflectoarelor și să câștigați un titlu.

PEȘTI

O să bateți palma pentru un nou contract și o să dați zor să duceți totul la bun sfârșit, că aveți tot interesul să căpătați și în continuare contracte.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 28 ian 2023, 12:06 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play