Horoscop săptămânal 27 februarie - 5 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Neti Sandu aduce previziunile astrale săptămânale, pentru perioada 27 februarie - 5 martie 2023.

Neti Sandu dezvăluie ce le așteaptă pe zodii în noua săptămână. Iată previziunile pentru perioada 27 februarie - 5 martie 2023, potrivit ȘtirilePROTV.

BERBEC

O energie debordantă şi o să faceţi o sumedenie de lucruri din cele pe care le-aţi tot amânat şi le şi duceţi la bun sfârşit ca să puteţi începe altele


TAUR

Se poate să vă implicaţi într-o afacere şi să obţineţi profit într-un timp relativ scurt şi asta o să vă dea încredere să mergeţi pe același drum.


 GEMENI

Vă puteţi găsi ceva nou de lucru şi să vă şi convină ca timp şi ca bani şi o să crească şi stima de sine dacă o să fiţi răsplătiţi cum se cuvine, pe măsura eforturilor.


RAC

E o energie cu care puteţi face multe lucruri noi, şi care să vă propulseze în carieră, să vă bucuraţi de aprecieri din partea celor cu care colaboraţi


LEU

Poate o să daţi zor să duceţi la bun sfârşit un proiect în care v-aţi pus mari speranţe şi o să culegeţi şi roadele, ca o să fie unul de succes.

 

FECIOARĂ

Vi se propune o colaborare şi o să vă gestionaţi în aşa fel timpul liber încât să v-ajungă să lucraţi şi după serviciu, ca să faceţi rost de bani în plus.


BALANȚA

Iniţiativele vă aparţin, aveţi cel puţin un proiect, dacă nu mai multe, cu care vreţi să ieşiţi pe piaţă şi o să daţi de nişte oameni care să pună umărul la treabă


 SCORPION

Se deblochează nişte situaţii şi o să faceţi progrese atât în plan profesional, cât şi personal, şi o să fie, o să vedeţi un crescendo pe mai multe planuri. 


SĂGETĂTOR

O definitivare, s-a semnat un act important, aţi făcut o investiţie pe bani mulţi, aţi trecut cu bine de un examen şi vi s-au recunoscut nişte drepturi.


 CAPRICORN

O reuşită în sfera comunicării şi tot aici rămâne deschisă o portiţă spre succes până în luna mai - vi se propune o activitate care să vă declare cap de afiş.


VĂRSĂTOR

V-aţi putea asocia cu nişte oameni ca să puneţi pe roate o afacere, şi o să faceţi rost de bani în plus c-aveţi nevoie pentru diverse, mai ales pentru copii


 PEȘTI

Vin de undeva nişte bani, poate fi salariul, dar mai pot fi şi alte sume de pe urma colaborărilor, că s-au cam strâns în ultima vreme.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel