Horoscop săptămânal: 25-31 iulie 2022. Zodia care credea că pierde TOT: „De fapt, totul devine din ce în ce mai bine”

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Brooke Cagle
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Brooke Cagle

Horoscop 25-31 iulie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

În această săptămână te vei ocupa de responsabilitățile tale fără greș. Dacă ai tot amânat ceva, aceasta este săptămâna potrivită pentru a-ți finaliza sarcinile. Dacă ai vrut să ai o conversație profundă cu cineva, atunci întinde mâna și fă-o să se întâmple. Șansele tale de succes prin efort sunt mari în această săptămână. Profită de sistemul cosmic, deoarece practic îți aruncă în poală oportunități de creștere. Acționează cu chibzuință, mai degrabă decât cu impulsuri. Nu fiți leneși.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Săptămâna aceasta are promisiunea ca lucrurile să revină la "normal" pentru tine. Ai trecut printr-o perioadă dificilă și te-ai gândit pentru o clipă că ai fi putut pierde ceva care însemna totul pentru tine. Ceea ce vei descoperi în această săptămână este că nu numai că NU l-ai pierdut, dar ai învățat să te calmezi atunci când vine vorba de proiecția unor rezultate negative. Nu mai există niciun motiv pentru care să fii paranoic sau cu frica în sân; această săptămână îți aduce alinare și conștientizarea faptului că nimic nu s-a schimbat, de fapt, totul devine din ce în ce mai bine.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Ești în poziția de a da dovadă de o mare generozitate în această săptămână, deoarece ai dobândit recent un bonus în contul tău bancar și vrei să faci ceva pentru altcineva cu banii pe care îi ai. S-ar putea să le cumperi ceva ce și-au dorit, sau să îi ajuți cu o factură; eforturile tale vor fi foarte apreciate și vei simți bucuria de a dărui. Este foarte adevărat; atunci când dăruim, primim de zece ori mai mult. Bucurați-vă de generozitatea voastră; aceasta vă va permite să vă simțiți bine în pielea voastră.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Ești foarte ocupat săptămâna aceasta și, într-un fel, îți place așa. Nu te deranjează presiunea săptămânii, deoarece te face să te simți competent și capabil. Da, e mult de echilibrat, dar asta înseamnă că ai o provocare în față și ai nevoie de așa ceva doar pentru a te trezi. Te-ai simțit inutil, iar săptămâna aceasta îți oferă exact ceea ce îți trebuie pentru a te pune din nou pe drumul cel bun. Vă veți simți vii și plini de energie; este bine să vă întoarceți. Vă simțiți minunat și nu vă puteți abține să nu zâmbiți pe tot parcursul săptămânii.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Vei învăța lecții pe calea cea mai grea în această săptămână, Leu, deoarece reacțiile tale exagerate se pot transforma în crize de furie, toate acestea fiind inutile. Dacă reușești să îți reduci temperamentul la un nivel scăzut, vei putea să vezi ce este de fapt în neregulă cu ceea ce te deranjează. Ceea ce se cere este perspectiva; trebuie să stai deoparte și să fii martor la furia ta, mai degrabă decât să participi la ea ca și cum ai fi lipsit de voință. Tu ești responsabil pentru cât de înflăcărat ești în această săptămână și, știind asta, ai putea dori să controlezi furia pe care o simți.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Săptămâna aceasta te face să cauți alinare în fantezie și în rescrierea unor amintiri vechi. Deși adevărul nu poate fi schimbat niciodată, nu ești mulțumit de adevărul care ți-a alcătuit trecutul și, pentru a-ți aduce bucurie, îți respui povestea într-un mod mai fericit Nu vrei să fii suma totală a experiențelor tale din trecut, deoarece multe dintre ele nu au fost bune. Așadar, săptămâna aceasta te decizi să te reinventezi pe tine și trecutul tău. Hei, este viața ta. Tu ești cel care deține controlul asupra propriei tale narațiuni.


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru că vă simțiți stăpân pe propria lume, vă simțiți și fantastic. Se pare că ai obținut ceea ce ți-ai dorit și nimeni din jurul tău nu are chef să te conteste în această privință. Starea ta de spirit este spectaculoasă, iar acest tip de pozitivitate te face să te simți productiv și creativ. Neavând pe nimeni care să vă stea în cale, vă simțiți mai puternic decât v-ați simțit de luni de zile; sănătatea dumneavoastră este la cote maxime, iar starea dumneavoastră mentală este una cu universul. Ești la înălțime acum, Balanță. O săptămână bună, într-adevăr.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta promite atât modalități de a învăța lucruri noi, cât și maturitatea de a ști ce trebuie neînvățat. Acest lucru înseamnă că ai făcut ceva de prea mult timp care în cele din urmă a ajuns să te muște; renunțarea la acest obicei prost ar putea fi greu de abordat, pur și simplu din cauza mândriei tale. Dar tocmai de aceea această săptămână este atât de energică și pozitivă - vei accepta ceea ce trebuie să plece și te vei elibera de robia unor decizii proaste luate în trecut. Aceasta este o săptămână în care începe o nouă libertate pentru tine, Scorpionule.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te vei întoarce spre interior în această săptămână, deoarece aici ai găsit în sfârșit ceva de care aveai nevoie de atâta timp: pacea interioară. S-ar putea să ajungi să fii liniștit pe tot parcursul săptămânii. Este în regulă, nimeni nu va pretinde de la tine mai mult decât ești dispus să oferi. Îți place să fii tăcut și vei lua decizia de a rămâne așa atâta timp cât îți convine. Prietenii și familia ta te cunosc bine; ei îți vor respecta felul de a fi călugăresc. Meditația funcționează bine pentru tine în această săptămână și vei petrece mult timp în locul "fără minte".


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Vei da tot ce ai mai bun în această săptămână, cu intenția de a crea nimic mai puțin decât succes în tot ceea ce faci. Vei munci din greu și te vei bucura de modul în care lucrurile par să meargă atât de bine. Savurezi astfel de momente, deoarece nu sunt întotdeauna atât de ușoare și, cu toate acestea, locul de muncă se simte ca un vis devenit realitate pentru tine, Capricorn. De asemenea, s-ar putea să te trezești studiind un nou subiect de interes, ceea ce îți va oferi și mai multă plăcere și ceva de așteptat.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


În acest moment, poți număra pe degetele de la o mână persoanele din viața ta pe care le iubești și în care ai încredere, iar acesta este un lucru minunat. Nu ești adeptul câștigării vreunui concurs de popularitate, iar a avea milioane de prieteni nu a fost niciodată interesul tău. Cu toate acestea, prietenii pe care îi ai sunt cei mai buni și ești capabil să petreci timp de calitate cu ei în această săptămână. Este atât de bine să te poți relaxa și să fii tu însuți sălbatic și nebun cu acești oameni. La urma urmei, ei sunt la fel de unici și speciali ca și tine. Cum ar putea fi altfel?


Pești
(19 februarie - 20 martie)


O veste bună vine la tine în această săptămână, Pești, și se pare că este ceva ce poți folosi pentru o mare schimbare și perspective înălțătoare pentru viitor. Ceea ce se întâmplă în această săptămână va schimba săptămânile care vor urma. Aceasta poate fi monetară, deși poate fi legată de dragoste și romantism. Vei avea parte de o surpriză, deși ai muncit din greu pentru a atinge acest obiectiv. Cu toate acestea, aspectul surpriză va fi real, deoarece s-ar putea să nu fi crezut că un astfel de noroc ar putea apărea în calea ta. Ghici ce se întâmplă? Se poate și s-a întâmplat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel