Horoscop săptămânal 16-22 august. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Săptămâna 16-22 august este guvernată de o energie negativă, care vine la pachet cu o stare de anxietate pentru majoritatea zodiilor.

Mercur, care se află în Fecioară, intră în cuadratură cu Nodurile Destinului pe 15 august. Anxietatea va fi mare și va ajunge la apogeu pe 18 august, când Mercur și Marte se aliniază.

Pe 20 august, Mercur și Uranus, care va fi retrograd în Taur, atenuează drama atunci când se conectează. Venus intră în Balanță pe 16 august, adăugând echilibru și blândețe la capitolul dragoste. Soarele din Leu se opune lui Jupiter, care este retrograd în Vărsător, stimulându-ți ego-ul pe 19 august. Uranus retrograd începe pe 19 august și durează până pe 18 ianuarie 2022. Vă puteți aștepta să vedeți schimbări globale majore.

 


Berbec

În loc să te confrunți cu ceilalți, încearcă să-ți folosești puterea pentru a le înțelege motivațiile. Luându-ți o pauză de moment atunci când te enervezi, te va ajuta să rezolvi problemele de la rădăcină. De asemenea, evită drama care urmează adesea atunci când temperamentul tău începe să se inflameze și impulsivitatea preia controlul.


Taur

Săptămâna aceasta pot apărea cheltuieli imprevizibile, iar contul tău bancar ar putea să primească o lovitură neașteptată. Din fericire, îți poți folosi sentimentele și energia pământeană pentru a manifesta mai mulți bani în următoarele câteva zile (sau cere unui prieten apropiat să  te împrumute bani) pentru a te asigura că vei ajunge la un echilibru financiar.

 

Gemeni

Investiția într-o aventură riscantă în această săptămână s-ar putea dovedi benefică și profitabilă în viitor. Asigură-te că îți folosești mintea curioasă pentru a înțelege riscurile și câștigurile pentru a te asigura că este investiția potrivită pentru tine. Vei avea oportunitatea de a înțelege mai bine aventura.


Rac

Vă simțiți extrem de irascibil în această săptămână, deoarece ceilalți se tot iau de dvs. Având în vedere că ești un ca un burete energetic prin natura ta, încearcă să nu le absorbi negativitatea și proiecțiile. Concentrează-te pe tine și pe fericirea ta. Nu lăsa ca energia lor să te doboare. Amintiți-vă că acestea sunt problemele lor, nu ale voastre.

 


Leu

Săptămâna aceasta este despre dragoste. Ai putea face pasul spre a-ți oficializa relația sau chiar să îți prezinți partenerul prietenilor și familiei, dacă sunteți la început de drum. 
Postează câteva fotografii pe rețelele de socializare pentru ca statutul tău sentimental să fie cunoscut și admirat. Știi, pentru a te da puțin în spectacol în fața sferei tale sociale.


Fecioară

Deși poate că nu simți că schimbi lumea, în felul tău o faci. Răspândește vorba despre o organizație caritabilă cu care ai vibrat și cere sprijinul echipei tale. Vei reuși să creezi zgomot pe această temă și să îi ajuți să obțină finanțare.


Balanță

Săptămâna aceasta este grandioasă pentru contul tău bancar, ceea ce inspiră un prieten să îți ceară un împrumut. În timp ce tu îți dorești cu disperare să ajuți, s-ar putea să te ducă pe căi greșite cu intențiile lor. Nu vă fie teamă să spuneți "nu" dacă intuiția vă îndeamnă să faceți acest lucru.

 


Scorpion

Pot apărea conflicte în cadrul unei relații sentimentale în această săptămână. Dacă ți-au fost depășite limitele, lasă să se știe acest lucru. Dacă sentimentele tale sunt rănite, vorbește în apărarea ta. Limitele sunt stabilite pentru un motiv întemeiat. Nu uita că o explicație clară și scuzele sunt total necesare pentru a merge mai departe.


Săgetător

Iei decizii cu privire la modul în care să mergi mai departe cu cei care te-au dezamăgit recent din punct de vedere emoțional. Nu ești suma poveștilor pe care tu și ceilalți le spuneți despre tine - ești mai mult. Apără-te atunci când simți că este necesar și mergi mai departe.

 

Capricorn

Ai petrecut mult timp explorând semnificația valorii și a puterii și modul în care interacționezi cu aceste concepte în viața ta. Acordă-ți timp pentru a recunoaște toată munca pe care ai depus-o în acest domeniu. Această poveste va începe să se așeze. Fiți recunoscători pentru tot ceea ce ați învățat.

 

Vărsător

În acest moment, este posibil să începi să interiorizezi drama de săptămâna trecută, permițând ca efectele ei să se afunde în psihicul tău pentru a fi revizuite. Asigurați-vă că aveți parte de timp singur și multă odihnă în timp ce vă recalibrați. Rezolvarea este pe drum. Acordă-ți o pauză emoțională acum.


Pești

Vă veți găsi visând cu ochii deschiși la planuri de viitor. Toate aceste gânduri vă ajută să vă conturați traiectoria. Nu vă fie teamă să le transformați în realitate. Orice este posibil dacă îți dorești acest lucru. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel