Horoscop săptămânal, 13-19 februarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscopul săptămânii: 13-19 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Vei lua o decizie în această săptămână, Berbec, iar aceasta îți va aduce multă dragoste și admirație. Ai făcut niște eforturi uriașe în dezvoltarea ta personală, iar în descoperirea a ceea ce nu mai funcționează pentru tine, vei putea să te eliberezi de un obicei vechi și neplăcut. Vindecarea ta poate fi "grea", dar îți va plăcea sentimentul de a nu mai fi nevoit să cari cu tine vechile provocări. Eliberați-vă prin a vă ierta.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Nu fi surprins dacă te afli într-o negociere în această săptămână, Taur, deoarece nu vei putea face ceva până când nu vei cântări ceva care necesită toată atenția ta. Pregătește-te să faci troc, deoarece este posibil ca celelalte persoane implicate să nu accepte imediat oferta ta. Și s-ar putea să nu le accepți nici tu condițiile. Săptămâna aceasta aduce o perspicacitate ascuțită în afaceri și, fie că-ți place sau nu, va trebui să faci un pas în față pentru asta, Taur.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Ai observat că viața ta pare să fie pe o traiectorie ascendentă și, deși ești recunoscător pentru noua și mai buna schimbare, știi că mai ai încă ceva "muncă interioară" de făcut.

Săptămâna aceasta face ca acea muncă interioară să pară mai puțin înfricoșătoare și mai mult ca ceva ce trebuie să faci doar pentru a o scoate din drum. Partea interesantă este că a privi în interior nu este atât de dificil sau de înfricoșător ca toate acestea; vei găsi ceea ce ai nevoie să te vindeci și se va vindeca. Sunteți acum gata să mergeți mai departe.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Există multe lucruri la care nu vrei neapărat să te uiți, în principal pentru că presupui că îți vor provoca durere sau suferință. Ceea ce ți se întâmplă însă în această săptămână este că vei pune cap la cap faptul că tot ceea ce te-a ținut pe loc este tangibil și poți scăpa de el.

Durerile din trecut te fac să crezi că nu poți avea nimic bun, niciodată, iar asta este foarte greșit. Aceasta este săptămâna în care trebuie pur și simplu să ai încredere că ești în linie pentru fericire... dacă ți-ai permite să o ai.


Leu
(23 iulie - 22 august)

S-ar putea să simți că răbdarea îți este pusă la încercare sau testată, dar vei rezista până când ceea ce îți amenință liniștea, indiferent ce ar fi, se va spulbera. Ești puternic în această săptămână, Leu, puternic și stabil, și, deși munca pe care o faci este o muncă solitară, îți pune mâncare pe masă și îți dă un sentiment de împlinire.

Încă o dată, pe parcursul acestei săptămâni, vei ști că joci un rol important în viața oamenilor pe care îi iubești. Muncești din greu și, chiar dacă nu primești "marea șansă" pe care ți-o dorești, tot ești bine.

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Știrile recente și evenimentele curente te-au deprimat și știi ce se întâmplă când se întâmplă acest lucru: devii morocănos și mizantropic. Partea grozavă este că aceasta este săptămâna în care vei alege să îmbrățișezi bunătatea care încă mai există în lume.

S-ar putea chiar să te "orbești" în mod conștient la ororile care există, dar știi că nu mai poți continua așa; trebuie să fii pozitiv pentru a supraviețui, iar pe parcursul săptămânii vei adopta o atitudine pozitivă aproape inuman de pozitivă. Dacă funcționează, atunci de ce nu?

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna februarie te face întotdeauna să vrei să o iei de la capăt, iar de data aceasta te vei gândi la noi locații în care să îți muți familia. Săptămâna aceasta ești cu totul preocupat de piața imobiliară; vrei să explorezi diferite zone în care să locuiești și vrei să simți entuziasmul.

Chiar dacă se află abia la început, planurile tale vor fi bine îndeplinite de partenerul tău, iar acest lucru îți va da un fundament de speranță. Speranța îți menține visele în viață, iar această săptămână îți va oferi multă speranță.

 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă există o zodie care practic "câștigă" săptămâna, aceea ești tu, Scorpionule. Iar acest lucru se referă în principal la viața ta amoroasă, care la rândul ei se extinde în toate celelalte domenii ale vieții tale. Te simți generos și puternic; vrei să salvezi vieți, să împărtășești iubirea, să aduci pacea, să salvezi lumea.

S-ar putea să trăiești într-un vis, dar acest vis este unul bun, iar tu vei profita la maximum de această săptămână. Așteaptă-te la multă iubire și respect.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se pare că ești la rând pentru a face o mulțime de bani în această săptămână, Săgetătorule, și în timp ce acest lucru se simte nespus de bine, îți scoate la iveală și scepticul interior. De ce ești atât de norocos, atât de brusc? Nu te poți abține să nu te îndoiești de marele tău noroc.


Fă-ți o favoare și bucură-te de ea. Nu mai sta în calea propriei tale fericiri. În mod evident, ți se întâmplă ceva măreț. Asumați-l, nu dansați în jurul lui, presupunând că va dispărea în cele din urmă. Este al TĂU.

 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Niciodată nu te mulțumești cu o nedreptate, în această săptămână vei interveni pentru a te apăra de ceva ce ți se pare foarte nedrept. Ai fost contestat de un prieten; nu-i place ceva ce ai făcut, dar tu ai fost întotdeauna stoic când vine vorba de propriile opinii.

Acest lucru înseamnă că tu și prietenul tău veți pune în aplicare vechiul scenariu "forța de neoprit întâlnește un obiect de neoprit". Niciunul dintre voi nu se va clinti, dar veți fi un adversar  feroce - asta dacă a fi feroce este ceea ce credeți că va repara această relație ruinată.

 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

În timp ce nu vei asista la o suferință sufletească în această săptămână, s-ar putea să simți durerile respingerii. Există cineva pe care ai vrut să îl impresionezi, dar, sincer, această persoană pare să fie atât de în lumea ei, încât chiar și în cea mai bună și mai seducătoare formă a ta, nu vei reuși să ajungi la ea. Te simți ca un prost, dar nu ești, Vărsătorule. Ești campionul propriei tale vieți și mergi spre iubire. Dacă această iubire spune nu, există altele. Nu vă descurajați. Lucrurile se vor îmbunătăți; meriți asta.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei lucra din greu la dietă, la rutina de exerciții fizice și la tot ceea ce ține de sănătate. Ai așteptat destul de mult, iar acum suntem la mijlocul lui februarie; te-ai săturat să îți auzi propriile scuze. Chiar dacă ți se pare că suni ca un impostor în fața ta, asta nu va fi de ajuns. Ești foarte serios în ceea ce privește îngrijirea și îmbunătățirea de sine și va fi în această săptămână când vei face în sfârșit primul pas. Corect!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel