Horoscop săptămânal 13-19 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Neti Sandu aduce previziunile astrale săptămânale, pentru perioada 13-19 februarie 2023.

Neti Sandu dezvăluie ce le așteaptă pe zodii în noua săptămână. Iată previziunile pentru perioada 13-19 februarie 2023, potrivit ȘtirilePROTV.

BERBEC

Sufleteşte ar avea de unde să vă meargă şi mai bine, iar dacă nu aveţi pe nimeni trebuie să apară acel cineva care să vă facă fericiţi.


TAUR

Vi se fac oferte de colaborare, dar sunteţi prinşi cu diverse alte treburi şi numai dacă găsiţi o portiţă o să vă strecuraţi să mai lucraţi ceva în plus.


 GEMENI

O să vă asociaţi cu nişte oameni care vor să faceţi echipa că au nevoie de talentul vostru, de energia voastră şi o să găsiţi o preocupare comună, un proiect.


RAC

Lucrurile s-au mai aşezat la voi şi o să fie o atmosferă mai bună acasă şi e timpul să vă îngrijiti şi de starea sănătăţii, să fiţi cu toţii buni - zdraveni.


 LEU

Noutăţi, care nu vă vor lăsa indiferenţi, mai ales dacă e vorba despre o slujbă mai bine plătită sau un business particular.


FECIOARĂ

Solicitări - cât cuprinde - la serviciu, e ceva pe care trebuie să-l faceţi contracronometru, printre altele, că sunt mai multe sarcini.


 BALANȚA

Sufleteşte, se întâmplă ceva care să vă transporte în al nouălea cer şi chiar aveaţi nevoie de aşa ceva, dac-aţi tot fost singuri.


SCORPION

Se vine cu o ofertă de muncă şi, dacă sunt condiţii mai bune, poate vă duceţi că mai e şi latura emoţională care e de luat în calcul - că n-o să vă fie uşor să vă desprindeţi.


SĂGETĂTOR

E momentul să vă reinventaţi, să vă demonstraţi adevărată valoare şi să vă depăşiţi pe voi înşivă că aţi atins un alt nivel profesional, dar şi de viaţă personală


 CAPRICORN

O să vă mobilizaţi ca să le daţi de capăt tuturor problemelor presante şi o să vă oferiţi şansa de a începe lucruri noi, care să vă pună în valoare.


VĂRSĂTOR

Se întâmplă ceva, are loc o schimbare şi o să vă pliaţi pe cerinţele momentului că e nevoie de idei, strategii şi de implicare totală şi vă conformaţi.

PEȘTI

Noutăţi care să vă suscite interesul şi să vă puneţi mintea la contribuţie să puneţi în operă o idee de proiect care să v-ajute să câştigaţi bani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel