Horoscop, sâmbătă, 8 mai 2021

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay

Horoscop. Venus se pregătește să iasă din semnul Taurului și se va alătura lui Mercur, aflat deja în Gemeni.

Berbec

Te vei opune activităților noi, care te scot din zona de confort. Chef de socializare ai, însă nu vrei să depui niciun efort în acest sens. Spre seară îți vei mai reveni.

Taur

Parcă este ceva ce te ține pe loc. Apropiații îți spun că te blochezi singur și că ar fi cazul să te mai distrezi. Vor apărea cheltuieli nebănuite.

Gemeni

Prietenii te vor ajuta să mai uiți de supărări sau amintirile neplăcute. Dacă îi vei asculta, vei avea parte de o zi așa pe placul tău.

Rac

Marte se apropie de un sextil cu Uranus. Parcă ai vrea să abordezi altfel acest weekend. Dar încearcă să nu fii prea autoritar cu familia dacă nu este de acord cu tine.

Leu

Este posibil ca partenerul să reacționeze mai ciudat și să nu afli prea ușor cauza. Ai nevoie de o plimbare, o călătorie scurtă sau să faci o vizită.

Fecioară

Apropiații îți cer să te ocupi de organizarea unui eveniment, iar tu accepți cu plăcere. Și pentru tine nici nu contează că este sâmbătă. Te vei ocupa de el într-un mod exemplar.

 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel