Horoscop, sâmbătă, 8 iulie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Neti Sandu prezintă astrele de astăzi.

Horoscop 8 iulie 2023 – Berbec

Veți putea găsi sufletul pereche în timpul unei călătorii, poate la malul mării, la munte, într-un parc de agrement sau într-o rezervație naturală, la piscină sau în altă parte.

Vă veți face cadou o călătorie prin țară și este posibil să rămâneți peste noapte, astfel încât să vă refăceți starea de spirit și să vă încărcați bateriile.

Horoscop 8 iulie 2023 – Taur

Există câteva evenimente mondene în oraș și dacă nu ați invitat prietenii la voi acasă, puteți să-i întâlniți acolo pentru a vă bucura de atmosfera și a fi la curent cu ultimele noutăți.

Veți face tot posibilul să vă puneți lucrurile în ordine acasă, deoarece aveți o întâlnire cu grupul și doriți să alocați mai mult timp acelei întâlniri.

Horoscop 8 iulie 2023 – Gemeni

Este posibil să vă implicați într-un eveniment unde contribuția voastră va fi serioasă și veți fi răsplătiți cu prestigiu și poate chiar cu o recompensă. E o sărbătoare în familie, o fi vreo aniversare şi o să fie distracţie, aşa cum vă place vouă, c-o să v-alegeţi invitaţi de calibrul vostru

Horoscop 8 iulie 2023 – Rac

În familia voastră extinsă există cineva care vă cheamă, iar voi veți face un efort să vă deplasați chiar și în altă parte a țării doar pentru a schimba câteva vorbe și sentimente.

Veți avea oportunitatea de a repara o căsnicie sau o relație sentimentală și veți depăși certurile și neînțelegerile, bucurându-vă de înțelegere și iubire reciprocă.

Horoscop 8 iulie 2023 – Leu

Se pare că nu veți ține cont de bani atunci când vine vorba să ieșiți în oraș cu cei dragi, poate chiar la munte sau la mare, pentru a vă întoarce cu o altă vibrație.

Poate participați la un eveniment festiv, o nuntă, un botez sau o competiție care va aduce cu sine o doză de adrenalină.

Horoscop 8 iulie 2023 – Fecioară

Este posibil să vă întâlniți cu grupul de prieteni și să plecați într-o excursie de o zi pentru a consolida relațiile, sau poate veți merge la o nuntă unde veți petrece în stil mare.

Există evenimente la care trebuie să participați, cum ar fi nunți sau prieteni apropiați care se căsătoresc, și este de neconceput să lipsiți.

Horoscop 8 iulie 2023 – Balanță

Veți cheltui cu ușurință niște bani pentru a vă întâlni cu oameni dragi și pentru a rezolva diverse situații, astfel încât să puteți avansa în relația voastră, indiferent de tipul acesteia.

Apar noutăți și cineva se va insinua frumos în viața voastră, iar din punct de vedere sentimental veți forma un cuplu armonios.

Horoscop 8 iulie 2023 – Scorpion

Este posibil să ajungeți în sfârșit în vizită la cineva cu care aveți o rezonanță pe mai multe planuri, ceea ce va fi revitalizant după o perioadă lungă de absență.

Este posibil să începeți o nouă etapă în viața voastră și să vă bucurați de revederea unor oameni cu care vă înțelegeți bine atât la serviciu, cât și în timpul liber.

Horoscop 8 iulie 2023 – Săgetător

Există cineva care vrea să vă scoată într-o plimbare pentru a vedea în ce măsură vă puteți înțelege pentru o relație serioasă și pentru a vă întemeia o familie, deoarece simțiți că a venit momentul potrivit.

Poate îi invitați pe niște prieteni la o masă în oraș.

Horoscop 8 iulie 2023 – Capricorn

Poate că cineva a anunțat de mult timp că va veni în vizită și acum veți face planuri pentru a vă întâlni și cu ceilalți prieteni, pentru a vă pune la curent cu ce s-a mai întâmplat în viețile voastre de când nu v-ați văzut.

Este posibil să aveți o întâlnire cu un partener de afaceri pentru a discuta în detaliu despre o propunere de afaceri.

Horoscop 8 iulie 2023 – Vărsător

Veți face tot posibilul să vă îndepliniți obligațiile față de familie pentru a vă acorda un timp de odihnă și a vă întâlni cu prietenii pentru a vă bucura de revederea lor.

Cheltuiți bani, dar aveați economii pregătite pentru a ieși la o cafea sau pentru a face o plimbare cu prietenii, pentru că v-ați simțit dezorientați și nu v-ați mai întâlnit de mult timp.

Horoscop 8 iulie 2023 – Pești

Veți regăsi sentimente mai bune în relația cu partenerul de cuplu și vă veți întâlni pentru a discuta despre contribuția fiecăruia la relație, în speranța că va merge și mai bine.

La o petrecere sau în altă ocazie veți revedea o persoană care ar putea deveni partenerul vostru de viață, în cazul în care nu aveți pe nimeni în prezent, potrivit stirileprotv.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 08 iul 2023, 08:14 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience