Horoscop, sâmbătă, 7 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 7 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ia-ți pantalonii de trening confortabili și un tricou supradimensionat, Berbec. Ești gata să lași să iasă la iveală omul tău interior pentru o zi leneșă cu Luna în Rac. Aceasta este ziua în care a nu face nimic este o mare realizare. Ai nevoie de acest timp pentru odihnă și relaxare.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ziua de astăzi este destinată conversațiilor dulci și momentelor sentimentale cu o prietenă bună sau cu cineva drag. Ziua de astăzi este perfectă pentru a viziona emisiuni TV. Comandă o pizza cu toppingurile tale preferate.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este timpul să faceți un inventar financiar, pentru a vedea unde intră banii și unde sunt cele mai multe cheltuieli. Având în vedere că mai sunt doar câteva luni până la sezonul de impozitare, luați-o înaintea jocului și începeți să organizați chitanțele și documentele importante pentru mai târziu.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Șterge-ți lacrimile de ieri, azi e menit să fie numai curcubeu și soare, Rac, cu Luna în semnul tău și cu Luna plină în spatele tău, greutatea începe să se ridice.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Este ceva special în a renunța la tot, iar greutatea este ridicată de pe umerii tăi, Leu. Ești foarte aproape de linia de sosire într-un proiect important. Această zi deschide ușile către ceva distractiv și creativ pentru tine și este timpul să te gândești la ceea ce vrei să faci în continuare.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Prieteniile sunt la modă astăzi, iar dacă vă simțiți singuri, cineva la care țineți este la un telefon distanță. S-ar putea să fie nevoie să fiți cel care ridică telefonul pentru a da un apel, dar merită atât de mult când auziți vocea cuiva pe care îl iubiți și care vă iubește la rândul său.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Munca a fost grea în această săptămână, dar acum că vine weekendul este timpul să te concentrezi pe latura ta domestică. Este o zi bună pentru a face ordine în casă și pentru a-ți face spațiul personal să se simtă confortabil.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o zi academică în care îți lași învățăcelul din tine să se distreze și să se joace. De ce să nu răsfoiești rafturile librăriei tale preferate și să te bucuri de un timp pentru tine, în care să cumperi câteva cărți pentru a-ți încărca rafturile de acasă?

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Împărtășirea din inimă este ceea ce faci tu, Săgetătorule, iar astăzi te simți extrem de generos. Când știi că cineva are nevoie, buzunarele tale sunt pline și dăruiești din abundența iubirii tale. Astăzi, ești o persoană care dăruiește și dăruiești cu inima ta într-un mod deosebit.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragostea și romantismul par să te fi evitat în ultima vreme, dar ai răbdare. Este timpul să te concentrezi asupra lucrurilor pe care trebuie să le faci pentru tine. Atunci când va fi momentul potrivit pentru a te îndrăgosti, vei fi gata să dai tot ce ai mai bun din tine așa cum ai știut întotdeauna că poți.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ziua de astăzi este perfectă pentru a recupera treburile zilnice care au rămas în urmă în timpul vacanței. Acesta este weekendul în care veți reuși să le faceți pe toate. Lista de lucruri de făcut poate fi lungă, dar ai un impuls și o determinare mai puternice decât cafeaua cu lapte.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Aceasta este una dintre acele zile în care o discuție de la inimă la inimă este mai mult decât ceea ce ați simțit că este necesar. Ziua de astăzi este perfectă pentru a spune "nimic" și a te concentra pe actele de iubire. Bunătatea și grija, inclusiv faptul de a da mai departe, sunt ceea ce îți trage inima astăzi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel