Horoscop, sâmbătă, 30 septembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar
Descriere foto: Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Horoscop zilnic, 30 septembrie 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Lucrurile se schimbă cu un motiv. Luna plină de ieri poate fi fost "nesemnificativă", dar în adâncul minții tale a fost sădită o sămânță, aducându-ți un anumit tip de conștientizare. Acea conștientizare este că lucrurile nu pot rămâne așa cum sunt acum. Și, dacă schimbarea va avea loc, va trebui să înceapă cu tine. Vei lua primul pas către libertate și vei lua câteva decizii în următoarele săptămâni. Astăzi este o piatră de hotar către un viitor mai strălucitor, iar desfășurarea acelui viitor implică Luna Nouă viitoare în Balanță în acestă lună.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Trecutul este în spatele tău. Natura ta încăpățânată este un atu până când te oprește să-ți alegi viitorul în speranța că munca grea va schimba trecutul. Astăzi, ajungi în locul în care ridici steagul în semn de predare dulce. Deși admiterea că nu poți schimba o persoană, un loc sau o lucrare fără permisiunea lor sună oribil acum. Știind că nu poți face asta declanșează, de asemenea, un tip de libertate de care ai nevoie. Îi poți mulțumi mai târziu Luna Plină de ieri pentru asta.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Prietenia are un scop. Uneori, trebuie doar să te uiți la ceea ce ai și să te întrebi dacă asta este cea mai bună opțiune pentru tine. O prietenie poate fi minunată în trecut, dar pe măsură ce Luna Plină se transformă într-o fază câștigătoare, începi să vezi toate modurile în care ai crescut mai mult decât o persoană. Poate că amândoi sunteți în locuri bune, dar poate că locul acela nu este unul lângă celălalt în felul în care ați avut.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Un nou început în carieră poate fi ceea ce ai nevoie. De ce să renunți în tăcere? Este ca și cum ai rămâne într-o relație cu cineva pe care nu-l iubești. În schimb, aplică pentru noi locuri de muncă și vezi unde poți primi o ofertă. Luna în Berbec te poate determina să faci schimbări rapid. Așa că gândește-te la ceea ce vrei și apoi decide pe măsură ce îți procesezi sentimentele.

Leu (23 iulie - 22 august)
Învață ceva nou astăzi și păstrează informația în minte pentru a o analiza mai târziu. Este întotdeauna o idee bună să-ți analizezi acțiunile înainte să le faci. În timpul acestei Luni în Berbec, riscul tău este luarea deciziilor impulsiv. Nu vrei să spui ceva ce nu poți retrage sau să faci o promisiune pe care nu o poți menține. Astăzi fii precaut cu cuvintele, dar concentrează-te în principal pe acțiunile tale.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Partajarea are limite, și dacă trebuie să te oprești din a face ceva pentru a-ți îmbunătăți viața, ia în considerare asta. Recunoaște asta. Ai standarde înalte, iar uneori standardele tale sunt atât de înalte încât nici tu nu le poți atinge. Astăzi, s-ar putea să te găsești stabilind o limită referitoare la ceea ce vei sau nu vei împărtăși în ceea ce privește dragostea. Ai nevoie de aceste limite, Fecioară. Așa că nu-ți fie frică să faci ce este mai bine pentru tine.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Angajamentul nu este pentru toată lumea; ai putea să te întrebi dacă ești reticent în fața ideii. Astăzi, ideea de a fi într-o relație pe termen lung poate veni din partea partenerului tău. Luna Plină în Berbec te poate face să te întrebi dacă asta îți dorești pentru viitorul tău. Un ultimatum din partea unui partener bine intenționat poate schimba percepția asupra uniunii voastre. Este timpul să gândești la imaginea de ansamblu.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Deciziile sănătoase sunt necesare chiar acum. Dragostea implică două persoane, dar necesită și să-ți iei în considerare nevoile și dorințele. Ca semn zodiacal mai privat, să-ți pui nevoile pe primul loc poate părea că îți expui vulnerabilitățile altora. Există o modalitate subtilă de a începe să ai mai multă grijă de tine: începe încet și ajustează-ți stilul pe măsură ce avansezi.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Încearcă să nu te angajezi într-o ceartă astăzi. Luna în Berbec care vine imediat după Luna Plină poate continua să creeze perturbări. Atunci când Luna este în sectorul tău de comunicare, poți fi puțin grăbit în exprimare și mai puțin dispus să asculți. Încearcă să rămâi conștient pentru a putea conduce conversațiile în moduri productive.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Banii vin și se duc. Ceea ce contează este cum îi cheltui și timpul tău. Îți place să te pierzi în fantezie, dar acesta poate fi un mod de gândire mai riscant atunci când ai carduri de credit. În timpul acestei faze lunare, va trebui să eviți achizițiile impulsive. Poate fi greu să recuperezi ceea ce ai pierdut când cheltui într-o goană de cumpărături. Gândește-te la economie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel