Horoscop, sâmbătă, 26 februarie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Horoscop, sursa unsplash/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop, sursa unsplash/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic. 26 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Horoscop, sâmbătă, 26 februarie 2022.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Berbec, ai încredere în instinctele tale. Soarele se află în casa dușmanilor tăi ascunși, iar Luna se va afla în sectorul tău de reputație. Așadar, trebuie să ții garda specifică ridicată pentru a nu fi indusă în eroare sau dusă în direcția greșită. Delegarea gândurilor tale către altcineva pentru a lua decizii nu este recomandată. În schimb, gândește-te la obiectivele tale pe termen lung și respectă orice planuri pe care ți le-ai creat.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Taur, Soarele de astăzi se va afla în sectorul tău de prieteni și de relaționare. Deși s-ar putea să ți se pară incomod să mergi la întâlniri sau ședințe, acesta este de fapt un moment bun pentru tine să iei o pauză și să ieși din zona ta de confort. Aceasta este o zi excelentă pentru a împărți cărți de vizită și pentru a obține contacte pentru a vă apropia și a vă conecta mai târziu.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Gemeni, s-ar putea să vă aflați în lumina reflectoarelor, fiind recunoscut pentru munca excelentă pe care ați făcut-o. Cu toate acestea, în adâncul minții, s-ar putea să fiți încă conștient de secrete sau înșelăciuni care s-au întâmplat la locul de muncă. Drept urmare, poate fi o provocare pentru tine să te simți complet mulțumit în cariera ta în acest moment.  Cu toate acestea, este esențial pentru tine să rămâi în continuare în acest moment și să recunoști că ai făcut o treabă excelentă. 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Rac, Luna rămâne în semnul tău de parteneriat. Așadar, atunci când Soarele atrage atenția asupra sectorului tău de învățare superioară, este un moment bun pentru a te uita la relațiile tale și la ceea ce trebuie să dezvolți în interiorul tău. Acesta este un moment în care trebuie să vă faceți munca interioară. Tot ceea ce poți realiza în plan personal se va extinde automat asupra relațiilor tale.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Leu, s-ar putea să fii total dedicat și angajat să faci lucrurile mărunte în casă și acasă. Totuși, nu uita să faci ceva care îi afectează și pe ceilalți și care îți este de ajutor. 

De exemplu, să vă asigurați că aveți actele esențiale, cum ar fi testamentele și documentele pentru casă. De asemenea, ar putea fi o idee bună să creați un fel de document unde se află parolele dvs. stocate, astfel încât să se poată ocupa de această chestiune.

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Fecioară, aceasta este o zi specială pentru tine și pentru departamentul de romantism. Partenerul ar putea avea un interes real în a petrece ceva timp de calitate cu tine astăzi. 

Planificați să faceți ceva romantic pentru a profita de această energie prețioasă. Planificați o întâlnire pentru a vă reconecta și a vă implica în viața celuilalt.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, s-ar putea să te trezești făcând lucruri pentru alții pentru a fi de ajutor. Este ușor pentru tine să te lași prins de ceea ce are nevoie șeful tău sau un membru adult al familiei. 

Dar nu fi atât de ocupat să faci tot ce trebuie făcut pentru alții, încât să pierzi din vedere doar propriile comisioane. Încearcă să menții un puternic simț al echilibrului în gestionarea timpului astăzi și să nu-ți schimbi propriile obiective.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Cuvintele au o semnificație specială pentru tine astăzi, așa că este o zi bună pentru scris, citit poezii sau vizionat filme romantice. Dacă îți place să scrii felicitări personalizate și ai o ocazie specială în curând, pune pe hârtie ceva dulce și sentimental, cum ar fi un bilet de dragoste pe care să-l dăruiești persoanei tale speciale. 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, cu Soarele în casa ta de domiciliu și Luna și sectorul tău de proprietate personală, este un moment bun pentru tine să te concentrezi asupra chestiunilor legate de locul de reședință. De exemplu, aceasta poate fi o zi bună pentru a te uita la mobilă, pentru a rearanja camerele sau pentru a planifica un proiect care să te ajute să îți îmbunătățești spațiul personal.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Capricorn, astăzi este un moment excelent pentru a-ți expune gândurile și ideile. Din păcate, Soarele continuă să tranziteze a treia ta casă a comunicării. Modul în care ai vrea să îți transmiți punctul de vedere poate fi mai puțin precis atunci când Soarele se află în semnul zodiacal al Peștilor. Cu toate acestea, cu Luna în Capricorn și în sectorul tău de dezvoltare personală, poți fi mai în ton cu dorințele și dorințele tale și îți poți transmite punctul de vedere cu tact și sensibilitate.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorule, s-ar putea să suferi un fel de pierdere financiară dacă nu ești atent. Cu Luna în sectorul tău al banilor și Soarele în casa solară a lucrurilor ascunse, ai grijă să nu te lași distras și să nu rătăcești un obiect esențial. În schimb, încearcă să rămâi pe deplin prezent, mai ales atunci când treci de la o activitate la alta. Acest lucru te va ajuta să eviți greșeli costisitoare, cum ar fi să lași în urmă un telefon mobil sau să uiți să îți iei lucrurile atunci când ieși dintr-un loc în altul.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Pești, cu Soarele în semnul tău zodiacal și cu Luna de astăzi în sectorul tău de prieteni, este o zi bună pentru socializare și ieșiri cu prietenii.  S-ar putea să descoperi că a ieși cu oameni cărora le place să facă lucruri similare ar fi o modalitate excelentă de a începe weekend-ul. Așa că fă-ți planuri pentru a încerca ceva distractiv.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel