Horoscop, sâmbătă, 26 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Horoscop zilnic, 26 august 2023. 

Avem Luna părăsind Săgetătorul și intrând în semnul Capricornului, unde va tranzita în următoarele două zile. Iată cum influențează energia acestui semn de pământ asupra horoscopului pentru sâmbătă, 26 august 2023.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Uneori, trebuie să te detasezi pentru a obține rezultatul dorit. Luna de azi părăsește Săgetătorul dinamic și intră în sectorul tău de carieră harnic. O Lună în Capricorn pentru următoarele zile face ca acesta să fie un moment excelent pentru a te concentra pe cariera ta. Abordează-ți viața profesională în mod proactiv. Actualizează-ți fotografia de profil pe rețelele sociale personale și de afaceri. Verifică rapid numele tău online pentru a vedea ce rezultate de căutare apar. Chiar dacă nu cauți un job, actualizează-ți CV-ul și scrisoarea de intenție pentru a evidenția cele mai bune realizări ale tale. Poți, de asemenea, să iei legătura cu vechii colegi de pe LinkedIn pentru a rămâne în contact.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Este nevoie de multă planificare pentru a merge în călătorii de afaceri sau pentru a te asigura că licențele tale de lucru, cerințele de cursuri și alte domenii legate de muncă sunt actualizate. Astăzi, când Luna intră în Capricorn, este un moment potrivit să te uiți la cursurile pe care vrei să le urmezi. Dacă există un seminar care te interesează și vrei ca firma ta să plătească pentru el, depune cererea împreună cu propunerea ta. Dacă trebuie să ceri timp liber sau să planifici o viitoare vacanță, următoarele două zile sunt ideale pentru a stabili detaliile și a-ți depune cererile.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Luna de azi intră în sectorul tău al secretelor și resurselor partajate. Ai putea primi niște bani neașteptați de la un job sub forma unui bonus sau a unei recompense. Ziua de azi este perfectă pentru a-ți curăța memoria cache a calculatorului și pentru a face copii de rezervă ale fișierelor (este perioada de retrogradare a lui Mercur, știi!). Dacă ai multe fișiere vechi pe care trebuie să le arunci sau formulare pe care încă trebuie să le completezi pentru active, testament, trusturi, etc., următoarele zile sunt potrivite pentru asta.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Este întotdeauna mai bun să ai un partener cu care să discuți idei și planuri. Astăzi, primești sprijin din belșug de la Luna când începe să tranziteze în Capricorn, sectorul parteneriatului tău. Este momentul perfect să stabilești o întâlnire de prânz de lucru cu un coleg. Dacă ai început recent o organizație non-profit sau o afacere și trebuie să recrutezi pentru roluri critice, următoarele zile sunt ideale pentru a scrie descrierile posturilor sau pentru a revizui scrisorile de interes.

Leu (23 iulie - 22 august)
Nu trebuie să devii următorul Ironman (sau Ironwoman), dar Luna în Capricorn poate stârni în tine dorința de a fi în formă cât mai bună. Luna în Capricorn stabilește tonul pentru câteva zile sportive, inclusiv alergări în parc sau reactivarea abonamentului tău la sală. Energiea hotărâtă a Capricornului se potrivește bine cu personalitatea ta curajoasă, mai ales că perioada de retrogradare îți cere să faci schimbări esențiale în viața ta la nivel personal. 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Există iubire dulce, dar uneori iubirea trebuie să fie și fermă. Astăzi, îți setezi limitele în viața ta romantică și rămâi ferm(ă). Pe durata Lunii în Capricorn, știi care sunt punctele tale sensibile și nu vei ezita să le exprimi. Dacă încă trebuie să întâlnești persoanele pe care vrei să le cunoști pe aplicațiile de dating, actualizează-ți profilul pentru a fi mai specific(ă) în privința așteptărilor. Dacă simți că relația ta actuală nu evoluează așa cum sperai, planifică o cină pentru a discuta despre sentimentele tale și încearcă să lucrați împreună pentru a îmbunătăți lucrurile.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Crearea unui spațiu numit acasă, care să fie confortabil și primitor, necesită muncă. Este incredibil cât de mult poți realiza pentru a-ți organiza spațiul personal când Luna este în Capricorn în următoarele zile. Poți să-ți aduni idei pentru proiectul tău pe Pinterest, să vezi de unde poți cumpăra produsele de care vei avea nevoie și să afli ce membri ai familiei sau prieteni sunt interesați să contribuie la vopsire (și să mănânce pizza).

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Există un moment și un loc potrivit pentru conversații dificile, iar cu Luna în Capricorn, s-ar putea să ai ceva important de discutat cu șeful tău la serviciu. Luna în Capricorn te poate ajuta să navighezi printre apele conversațiilor astfel încât să fii mai puțin emoțional(ă) în legătură cu un subiect stresant. Poți să te distanțezi ușor și să te concentrezi pe fapte. Astăzi și mâine, dacă ai o ședință de afaceri în program, asigură-te că ai notițele la îndemână și subiectele de discuție complete.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Este timpul să faci bani, Săgetătorule. Luna în Capricorn indică oportunități de a face bani în afara domeniului jobului tău actual. Ar trebui să găsești o nouă modalitate de a monetiza și de a aduce un venit suplimentar în viața ta. Dacă ai tot gândit să începi un blog sau un site web, astăzi este o zi bună pentru a-ți achiziționa numele de domeniu. 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Acesta este ziua ta, Capricornule, iar când Luna intră în zodia ta, poate scoate la iveală latura ta mai sentimentală și grijulie. Următoarele zile sunt dedicate iubirii și îngrijirii de sine. S-ar putea să te simți mai somnoros în următoarele zile, așa că acordă-ți timp pentru relaxare și pentru a scăpa de orice stres inutil pe care l-ai experimentat în această săptămână. Folosește jurnalul. Dacă ai un terapeut sau câteva ședințe neutilizate pe un plan de sănătate mentală, este un moment excelent să-ți rezervi următoarea întâlnire.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Luna intră în Capricorn, sectorul tău al dușmanilor ascunși și al încheierilor. Și atunci când Luna este în acest spațiu, poți simți că ceva nu este în regulă, dar nu poți pune degetul pe ce anume. S-ar putea să fie nevoie să discuți cu cineva despre o problemă sau să te opui ferm indivizilor argumentativi. Astăzi, fii atent la gândurile și sentimentele tale. Nu ignora intuiția atunci când simți că instinctele tale încearcă să-ți transmită ceva.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Prieteniile sunt liantul care leagă inimile împreună, iar în timpul Lunii în Capricorn, ești conștient de puterea oamenilor din viața ta. Fă această perioadă memorabilă planificând o întâlnire la prânz sau cină cu cineva căruia îți pasă. Dacă a trecut ceva timp de când ai fost în legătură cu cel mai bun prieten al tău, ia legătura și planificați să faceți ceva distractiv împreună. Este bine să fii în contact cu oamenii care îți sunt dragi, iar următoarele zile pregătesc terenul pentru distracție.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel