Horoscop, sâmbătă, 25 februarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 25 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Luna continuă să tranziteze zodia Taurului, semnul zodiacal al sectorului tău monetar. Ea se năpustește asupra lui Uranus, creând o oportunitate pentru tine de a obține ceva de valoare și de proprietate.

Dacă îți place să găsești chilipiruri, este o zi excelentă pentru a merge la cumpărături de mobilă în magazinele de vechituri sau pentru a te opri la magazinul tău preferat de chilipiruri second-hand pentru a vedea ce obiecte de lux neobișnuite și exotice poți găsi. Ceea ce nu vrei să faci este să fii impulsiv cu investițiile, în special cu jocurile de noroc.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

O invitație neașteptată de ultimă oră ar putea apărea în calea ta, în care ai ocazia să te dai în spectacol la o petrecere.
Acesta este un moment excelent pentru a te lipi de figuri de autoritate, deoarece Saturn se află la ultimele grade ale sectorului statutului tău social, oferindu-ți daruri de autoritate pe care le-ai câștigat.
Îți poți demonstra evoluția și maturitatea, mai ales în fața unor persoane care te-au înjunghiat pe la spate.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Stai bine cu guvernatorul tău, Mercur, staționat direct acum.
Chiar dacă Luna ar putea apăsa butoane unde simți că ceva nu este în regulă în viața ta.
Norocul tău vine din prieteniile și din conexiunile tale. Așa că acesta este un moment excelent pentru a fi mai activ în cercurile sociale, inclusiv pe platformele online precum LinkedIn.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Rac, astăzi, fă-ți timp pentru a-ți planifica agenda socială. Conștiința și capacitatea ta de a defini valoarea în rândul colegilor și prietenilor sunt sporite pe măsură ce Luna încheie o zi în Taur.
Dacă ești religios, este o perioadă de înaltă spiritualitate pentru multe semne zodiacale. Așa că folosiți această energie pentru a vă scufunda în practica voastră spirituală.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Începi să vezi valoarea retragerii din activitățile care nu sunt benefice pentru creșterea și dezvoltarea ta personală.
Saturn îți oferă o doză severă de realitate, în care te împaci cu prieteniile și parteneriatele ineficiente.
Astăzi, evaluează-ți programul și cu cine petreci cel mai mult timp. Evită să irosești planurile pe activități frivole.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

O oportunitate dulce poate veni din partea unui prieten sau a unei persoane cu putere și influență.
Ți se poate oferi un nou loc de muncă, un bonus sau o oportunitate de promovare.
În acest weekend, faceți un efort pentru a revizui documentele importante, inclusiv testamentele, planificarea succesorală, asigurările și alte elemente în care ar putea fi nevoie de modificări.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Starea de spirit de a face curățenie și de a aduce ordine în viața ta atinge un vârf. S-ar putea să decideți că este timpul să eliminați fotografiile unui fost iubit din telefon sau din rețelele sociale.
De asemenea, este posibil să aveți nevoie să petreceți mai mult timp de calitate cu un partener. Dacă sunteți singur, căutați în mod activ dragostea adevărată acum că Jupiter aduce binecuvântări pentru căsnicia și parteneriatul vostru.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ne aflăm la doar o săptămână de la Luna din primul sfert în Fecioară, ceea ce vă permite să vă faceți noi prieteni și să vă ridicați nivelul rețelei sociale.
Nu va fi ușor să vă scoateți din lumina reflectoarelor, deoarece aveți tendința de a vă împotrivi să atrageți inutil atenția asupra dvs.
Cu toate acestea, pe măsură ce se apropie sezonul eclipselor, vei dori să profiți de această oportunitate de a te dezvolta, deoarece ți-ar putea fi benefică din punct de vedere financiar.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragostea ta pentru învățare crește cel mai puternic atunci când te simți plictisit de status quo.
Pe măsură ce Jupiter petrece un an în sectorul tău de învățământ superior, ai putea fi pregătit să te apuci de un nou proiect educațional.
Acesta este un moment excelent pentru a căuta cursuri gratuite într-un domeniu de interes pentru tine pe Youtube sau pentru a începe să aplici pentru oportunități academice în străinătate.

 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Guvernatorul tău, Saturn, este aproape gata cu tranzitul său de trei ani în semnul banilor.
Acest lucru a impus restricții asupra finanțelor tale și, uneori, te-a făcut să te simți ca și cum resursele ți-ar fi fost limitate. Dar acum că și Pluton se pregătește să părăsească anul acesta semnul tău zodiacal, lucrurile încep să se schimbe. Acesta este momentul să începi să pui bazele pe care să te poți baza pentru bogăție.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sentimentele puternice sunt greu de negat, mai ales atunci când multe evenimente necesită atenție și rezolvarea problemelor.
Luna de astăzi în Taur poate stârni conflicte care îți dau peste cap programul și te nedumerește cum de au ajuns lucrurile până aici.
Cu toate acestea, acesta este un punct de ruptură pentru tine, în care poți face în sfârșit schimbări esențiale care să-ți îmbunătățească viața.


Pești (19 februarie - 20 martie)

După o lună romantică cu Venus în semnul tău zodiacal, viitoarea Lună din primul sfert de lună în Fecioară poate aduce o anumită relație într-un punct critic în care trebuie să definești ce urmează sau dacă timpul petrecut împreună a luat sfârșit.
Atenția ta se poate îndepărta de dragoste și poate începe să se îndrepte spre construirea unei vieți în care te simți bine și spre alte priorități esențiale.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel