Horoscop, sâmbătă, 24 septembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic, 24 septembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, planificați din timp. Luna își petrece încă o zi în semnul zodiacal al Fecioarei, sectorul tău al rutinelor.
Aveți grijă să nu vă suprasolicitați, așa cum aveți tendința de a face. Încearcă să îți reduci programul încărcat, astfel încât să te poți distra în acest weekend.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

 Atunci când Luna se află într-un semn de pământ îți oferă acea bază de care ai nevoie pentru a simți că poți realiza orice pe lume. Acesta este momentul tău să te simți confortabil în interiorul tău și poate chiar să faci loc pentru un pic de romantism.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Bucuria este în detalii, Gemeni. Este minunat atunci când poți colabora cu cineva pe care îl iubești și în care ai încredere. Astăzi, un mentor sau un prieten mai în vârstă poate veni alături de tine și te poate ajuta să realizezi un obiectiv sau să termini un proiect important.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Comunicarea este esențială. Să te ții de fapte va face ca ziua să curgă mult mai ușor. S-ar putea să te trezești răspunzând la o mulțime de întrebări și să te simți ca și cum nu ai toate răspunsurile. De aceea, va fi esențial să găsiți informațiile de care aveți nevoie înainte de a sări la o concluzie.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Ești acolo unde trebuie să fii, Leu. Uneori, banii sunt greu de găsit, dar asta nu înseamnă că nu vei fi profitabil.
O creștere lentă este mai bună decât nicio creștere.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Să începem cu începutul. Luna se va afla în semnul tău încă o zi și acest lucru îți permite să te conectezi cu cele mai profunde dorințe și emoții sufletești. Plănuiește să faci ceva doar pentru tine și răsfață-te cu puțin timp pentru tine.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Renunță la ranchiună. Este ușor să simți că trebuie să rămâi supărat pe cineva din cauza unui lucru pe care l-a făcut. Problema este că te bagi în propria ta închisoare atunci când rămâi în trecut. Să renunți este de fapt un dar pe care îl primești pentru tine însuți. Chiar dacă s-ar putea să nu poți uita, mergi mai departe.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Prieteniile sunt esențiale. Prietenile trainice te ajută să înțelegi cine ești ca persoană.
Ai nevoie să auzi adevărul de la cineva care te cunoaște bine și care ține la fel de mult la tine.
Părerea lor te poate răni mai puțin pentru că știi că vine dintr-un loc de puritate și dragoste.

 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Țintește mai mult. Nu ești niciodată unul care să dea mai puțin decât ce are mai bun din tine. Astăzi, excelența ta este ceea ce iese în evidență din mulțime și te menține în siguranță la locul de muncă și în mintea celor care trebuie să ia în considerare rolul tău la locul de muncă.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Lucrurile se întâmplă rapid. Atunci când universul începe să facă o schimbare de energie, poate părea surprinzător la început. Este posibil să simțiți că se întâmplă ceva, dar să nu vă prindeți ce anume.
 Aveți încredere că tot ceea ce vă este destinat va fi acolo, iar ceea ce nu este va fi mutat.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Împărtășește-ți gândurile. Atunci când ai un secret care te deranjează profund, este bine să vorbești cu cineva în care poți avea încredere. Astăzi poate fi un moment bun pentru a începe o terapie sau pentru a forma o relație de mentorat. Vei dori să vorbești cu cineva care știi că a fost acolo unde ești tu acum, astfel încât să te poți dezvolta.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Dragostea poate fi un răspuns. Angajamentul este un cuvânt mare și este greu să știi dacă ai luat sau nu decizia corectă. Vrei să te gândești cât mai mult la lucruri înainte de a-ți dărui inima cuiva în totalitate.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel