Horoscop, sâmbătă, 24 iunie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscopul zilei, cu Neti Sandu. Iată care sunt cele mai importante previziuni astrale ale zilei. 


Neti Sandu vine cu previziunile astrale ale zilei, la știrileprotv. Iată ce le așteaptă pe zodii sâmbătă, 24 iunie 2023. 

 

Berbec
Se poate să ieșiți la cafea cu cineva care vine cu o ofertă de lucru și dacă nu o să fiți până peste cap cu treburile, poate vă faceți timp de o colaborare.


Taur
Se adună oameni de calitate în jurul vostru și o să vă vedeți mai des. Va fi un schimb emoțional care să vă stimuleze creativitatea.


Gemeni
Uitați-vă bine de jur împrejur, să vedeți dacă nu e cineva care să vă soarbă din priviri, pentru că se simte atras de voi, iar dacă sunteți singuri, poate intrați într-o relație. 

Rac
O să primiți o invitație din partea unor prieteni la o zi aniversară, la o nuntă, dar poate e și ziua voastră de naștere și fie le îmbinați pe cele două, fie sărbătoriți doar voi.

 

Leu
Se pare că o să lărgiți cercul de prieteni și poate cunoașteți lume nouă la evenimentul la care veți ajunge și o să vi se deschid niște uși. Intrați într-o altă lume de afaceri.


Fecioara
Familia are nevoie de câteceva de la voi și o să vă faceți timp să le asigurați alor voștri ce au nevoie și să vă rămână câteva ore bune și pentru voi.


Balanță
Se poate să acceptați invitație la un spectacol, ca să mai uitați de stresul de la serviciu, dar o să faceți și o plimbare, că aveți nevoie și de aer curat.


Scorpion
Un răspuns pe placul vostru de la cineva de care sunteți acaparat sufletește și poate veți comunica mult mai bine de aici încolo. Treptat puteți ajunge la căsătorie.

 

Săgetător
Se poate o să ieșiți la o plimbare, o fi și ceva de vorbit între patru ochi cu ființa iubită și un adevăr poate ieși la iveală. Să vă recalibrați relația.


Capricorn
Poate o să vă bucurați împreună cu cei mici, copiii, nepoți, de timpul liber și o să vă destindeți cu toții că poate sunteți în vacanță sau profitați de weekend.


Vărsător
Se poate să vă duceți la un party și, dacă nu aveți partener de viață, să întâlniți acolo pe cineva care să corespundă idealului vostru.


Pești
Poate aveți musafiri, e un prilej anume și o să vă destindeți, schimbați impresii, vă faceți planurile de vacanță sau măcar o plimbare la malul mării.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel