Horoscop, sâmbătă, 20 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic - 20 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Horoscop zilnic: sâmbătă, 20 noiembrie 2021:


Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Trebuie să începi de undeva, Berbec, pentru a ajunge acolo unde vrei să ajungi. Luna Plină are loc în Taur și apoi intră în Gemeni, sectorul tău de comunicare, iar tu ai o mulțime de lucruri pe care trebuie să le spui, dar pe care le-ai reținut pentru a medita la impactul și utilitatea lor. 

Acum, că ți-ai adunat gândurile și ideile, poți începe să-ți împărtășești opiniile fără teamă, iar acestea vor face ca munții să se miște pentru tine. 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ceea ce înveți îți poate aduce profit pe parcurs, Taur, dar va trebui să planifici și să fii creativ. Luna Plină are loc în Taur și apoi intră în Gemeni, sectorul tău al banilor, și aici lucrurile se complică puțin pentru tine. 

Deși este posibil să știi în mintea ta ce vrei să faci și chiar să poți vedea, va fi nevoie de timp pentru a-ți aplica ideile și a le duce la bun sfârșit. Așadar, nu vă stabiliți un obiectiv și să renunțați la el. Rămâi fidel drumului tău.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

S-ar putea să începeți să simțiți că puteți face orice și, totuși, nu vă veți simți mulțumit unde vă aflați în acest moment. 

Luna Plină are loc în Taur și apoi intră în Gemeni, sectorul tău de dezvoltare și identitate personală, iar tendința ta de a-ți pierde interesul pentru ceea ce se află în fața ta poate deveni mai puternică. Vei avea nevoie de un memento călduros că ceea ce trebuie să faci implică să rămâi cu ambele picioare pe pământ în timp ce mintea ta este fixată pe viitor.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Te poți schimba, la fel și ceilalți oameni. Nu pune pe cineva într-o cutie doar pentru că ai avut o experiență negativă cu acea persoană. Nu știi niciodată ce se întâmplă sub suprafață. 

Luna Plină are loc în Taur și apoi intră în Gemeni, sectorul tău de karmă, așa că oamenii își plătesc datoriile la fel de mult ca și tine. 

S-ar putea să nu fii tu cel care să vadă ce devine din călătoria sau aventura lor, totuși. Ideea este să acorzi cea mai mare atenție la ceea ce se întâmplă în propria ta viață.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Nu toate persoanele cu care te întâlnești rămân în viața ta după un anumit moment. Te întâlnești cu anumite persoane pentru un sezon, iar când se întâmplă acest lucru bucură-te de călătorie și nu lua finalul personal și nici nu te gândi că este ceva ce ai făcut sau spus. 

Luna Plină are loc în Taur și apoi intră în Gemeni, sectorul tău de prietenii, iar viața ta este ca o uriașă ușă rotativă în acest moment. Unii oameni vor intra în ea, iar alții vor rămâne pentru o vreme. 

Apoi, vor fi oameni care vor fi doar în trecere. Luați lecțiile pe care viața încearcă să vi le predea și folosiți amintirile pentru a vă ajuta să deveniți o persoană mai puternică.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Nu vă gândiți prea mult la lucruri. Există momente în care pur și simplu trebuie să trăiești momentul, în timp ce te lași și tu dus de val. 

Luna Plină are loc în Taur și apoi intră în Gemeni, sectorul tău de carieră și reputație, și poate apărea o oportunitate bruscă de a arăta că abilitățile tale merg dincolo de ceea ce faci în mod obișnuit. 

S-ar putea descoperi că aceasta este o șansă binevenită de a te da puțin în spectacol și de a împărtăși ceea ce ai învățat de-a lungul anilor. Acesta ar putea fi un moment care să planteze semințele pentru o viitoare promovare.

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu este niciodată prea târziu să te întorci la școală sau să studiezi un domeniu de interes. Luna Plină are loc în Taur și apoi intră în Gemeni, sectorul tău de educație, așa că, dacă ai simțit chemarea de a te întoarce la cursuri de formare sau la învățământul superior pentru a dobândi noi abilități, pentru a învăța o limbă străină sau pur și simplu pentru a socializa, acum este un moment excelent pentru a te interesa de disponibilitatea cursurilor sau pentru a vedea ce se oferă. 

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Fiți atenți unde puneți lucrurile jos sau cât de prezenți sunteți atunci când vă ocupați de lucruri care nu vă aparțin. 

Luna Plină are loc în Taur și apoi intră în Gemeni, sectorul tău de resurse comune. Poți fi ușor distrat astăzi, deoarece distragerile te pot trage într-o nouă direcție. 

 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Ori te implici cu totul, ori nu te implici deloc, pentru că nu există cale de mijloc și poate că nu recunoști, dar ești genul căruia îi place să se fixeze pe o idee.  

Luna Plină are loc în Taur și apoi intră în Gemeni, sectorul tău al angajamentelor, așa că, dacă nu te-ai angajat cu adevărat în ceva la care ai spus da, s-ar putea să te hotărăști să dispari.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Luna Plină are loc în Taur și apoi intră în Gemeni, sectorul tău de sănătate, iar aici este momentul în care trebuie să fii determinat să ajungi acolo unde îți dorești și ai nevoie să fii. 

Nu vrei ca oricine să-ți spună cum să-ți trăiești viața, dar ar putea fi totuși un moment bun să apelezi la un antrenor de sănătate și fitness care să te pună pe calea cea bună 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna Plină are loc în Taur și apoi intră în Gemeni, sectorul tău de creativitate. 

Experimentezi scântei de inovație, imaginație și o mulțime de șanse de a străluci ca un profesionist atunci când vine vorba de a-ți împărtăși ideile și de a-i entuziasma pe oameni cu privire la progresele făcute.

Nu va trebui să fii tu cel care împinge lucrurile să arate bine. S-ar putea să aveți o persoană care să vă ajute să gestionați totul. 

 


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Dacă doriți să vă extindeți familia, acum ar putea fi perioada de maximă fertilitate și este bine să încercați să aveți un copil. 

Luna Plină are loc în Taur și apoi intră în Gemeni, sectorul tău al căminului și al familiei. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel