Horoscop, sâmbătă, 2 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 2 august 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Îți place să faci lucrurile, Berbec. Astăzi, una dintre lucrurile pe care ar trebui să le ai în vedere este impulsivitatea. Pe măsură ce Luna în Berbec se conectează cu Chiron, vindecătorul rănit, ai putea avea o reacție puternică la ceea ce spune cineva și încerca să repari situația. În loc să sări în acțiune cu toată puterea, Berbec, ascultă înțelesul real din spatele cuvintelor rostite. Poate părea o formă de critică, dar o observație este pur și simplu o observație. Tu decizi ce trebuie să faci, nu altcineva.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Nu te arunca în ceva cu care nu ești familiar, Taur. Este bine să te familiarizezi cu o chestiune înainte de a te angaja. Poate aveți încredere în cineva în mod relativ, dar chiar și prietenii buni pot ajunge să fie în dezacord unul cu celălalt în anumite circumstanțe. Pentru astăzi, vei învăța să abordezi necunoscutul. Poate fi dificil la început, deoarece îți place să ai un pic de control asupra situației tale, dar încrederea este în joc, iar universul este acolo să-ți ofere ajutorul de care ai nevoie.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Ești un prieten fermecător, Gemeni. Luna din Berbec de astăzi este un motiv perfect pentru a pune din nou capul cu persoanele pe care nu le vezi des. Vei fi surprins de cât de ușor este să se dezvolte o prietenie adevărată chiar și după ce nu ați vorbit unul cu altul timp îndelungat. Puteți continua exact de unde ați rămas, sporindu-vă starea de spirit și a lor. Este un moment minunat pentru a evidenția cât de minunat poți fi ca prieten, și cineva special va fi emoționat că ai decis să te apropii pentru a vedea cum se descurcă.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Îți pui inima și sufletul în munca pe care o faci, iar Luna din Berbec de astăzi scoate la iveală latura ta tenace și competitivă. Canalizezi toată energia ta în munca pe care o iubești, și pentru că Luna de astăzi vorbește cu Chiron în Berbec, eforturile tale au un efect vindecător pentru tine. Este ca și cum găsești vindecare și speranță prin finalizarea unui proiect. Productivitatea ta este un simbol al rezilienței și mândriei tale.

Leu (23 iulie - 22 august)
Rezumă și ușor, asta ai nevoie astăzi în ceea ce privește informațiile. Cu Luna din Berbec care îți influențează sectorul educațional, mintea ta este deschisă și dornică să digere informații de toate felurile. Dacă participi la o conferință sau la o ședință de strategie de afaceri, ești în avantaj! Este o zi excelentă pentru a auzi idei intrigante și pentru a învăța de la alții. Dar dacă nu ai programat ceva academic pentru astăzi, planifică să faci ceva care să-ți stimuleze mintea. Caută cele mai noi aplicații educative și descarcă câteva pe telefonul tău pentru a le folosi în timpul liber.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Nu oferi totul fără să te gândești, Fecioară. În timpul Lunii din Berbec, poți fi prea grăbit să oferi și apoi să realizezi că ar fi trebuit să aștepți puțin. Astăzi, când iei în considerare să donezi către o organizație caritabilă, vezi dacă există o campanie de strângere de fonduri cu o potrivire a donațiilor la care poți participa în loc să scrii un cec și să-l trimiți. Poți ajuta cauza într-un mod mai mare atunci când te asociezi cu cineva interesat să-i ajute pe alții să-și atingă obiectivele de strângere de fonduri.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Dragoste rapidă, Balanță. Horoscopul de astăzi aduce un impuls sectorului tău relațional, unde redescoperi pasiunea. Poate fi atât de plăcut să simți inima bătând într-un mod în care nu a mai făcut-o de ceva timp. S-ar putea să te îndrăgostești de o idee, de o persoană sau de familia ta. Îmbrățișează această senzație proaspătă. Citește poezie. Urmărește "Visul unei nopți de vară" pe Peacock, Tubi sau Pluto gratuit.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Termină și pleacă, Scorpion. Astăzi, cele mai bune sarcini de abordat sunt cele simple de completat și care nu lasă lucruri neterminate. Luna din Berbec de astăzi te ține pe jar, dornic să te arunci în proiecte care nu sunt prea grele sau complexe. Cel mai bun sfat pentru astăzi este să împarți ceea ce trebuie să realizezi în acest weekend și să îl prioritizezi și să îl faci cât mai simplu. Vei fi foarte bucuros să treci lucruri de pe lista ta de sarcini.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Totul este despre romantism, Săgetător. Emoțiile de astăzi sunt canalizate în creativitate și artă. Poate că nu ai o muza care să îți aprindă latura artistică astăzi, dar când universul îți oferă Luna în Berbec, îți stimulează imaginatia. Oferă-ți hrană pentru minte care te ajută să fii stimulat pentru generarea de idei. Plimbă-te. Petrece timp în natură. Fă ceva ce nu faci în mod obișnuit pentru a stârni o perspectivă proaspătă.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Astăzi muncești din greu pentru familie, și acest lucru se vede. Ai o abilitate uimitoare de a aduce oamenii împreună într-un timp scurt. Deci, nu ai planificat în avans pentru weekend? Asta nu înseamnă că nu poți să te bucuri în continuare de o petrecere cu prietenii și rudele tale. Sună și trimite mesaje pentru a vedea cine este disponibil să petreacă timp de calitate cu jocuri, muzică și distracție.

Vărsător (20 ianuBerbec - 18 februarie)
Astăzi s-ar putea să fie nevoie să fii puțin precaut înainte de a trimite un email pasional ca răspuns la ceva ce ai citit. Va trebui să ai grijă să nu reacționezi exagerat sau să faci lucruri pe care să le regreți. În loc să trimiți imediat un răspuns în numele onestității, lasă lucrurile în folderul de proiect și lasă-ți mintea să se gândească la asta câteva zile. S-ar putea să-ți schimbi abordarea și tonul întreg. E uimitor ce poate face o zi!

Pești (19 februarie- 20 martie)
Încă o zi în care trebuie să rămâi în zona roșie când vine vorba de cheltuieli. Luna din Berbec continuă să fie o amenințare pentru latura ta economică. Ține-te de buget, Pești. Și, dacă ai nevoie de un prieten care să te țină responsabil, spune-le limita ta de cheltuieli și transformați asta într-un joc. Poți să-i lași să te ajute să spui nu la lucrurile pe care le consideri perfecte acum, dar care pot fi cumpărate când sunt la reducere.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 01 sep 2023, 20:07 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience