Horoscop, sâmbătă, 18 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 18 noiembrie 2023, potrivit știrileprotv.

 


BERBEC
Or să vă convingă prietenii să plecaţi cu ei măcar într-un du-te vino prin ţară ca să vă întoarceţi până la noapte dacă nu aveţi unde înnopta.

Se poate să vină cineva de pe alte meleaguri şi să vă petreceţi ziua împreună, să aflaţi tot felul de noutăţi.


 TAUR
E multă lume dornică să vă revadă, să aveţi preocupări comune, din cele care vă relaxează, pot fi şi stimulative, că poate jucaţi ceva pe un teren de sport.

E posibil să întâlniţi pe la mondenităţi pe cineva care să se apropie din ce în ce de voi că să vadă dacă există atracţie.

GEMENI
O să treceţi în revistă evenimentele de prin oraş, ba chiar vă puteţi duce şi prin alte părţi, dacă e ceva la care vreţi cu tot dinadinsul să fiţi de faţă.

O să cam intraţi la cheltuială dacă vreţi să vă duceţi cu ai voştri pe undeva la aer curat, la spa, la distracţie.

RAC
Poate fi o zi memorabilă pentru voi şi să întâlniţi pe cineva care să fie alături de voi, de-acum înainte, să vă fie sprijin în viaţă.

O să-i faceţi o vizită cuiva care o avea nevoie de voi şi cu o vorbă bună, un gest o atenţie o să-i opriţi alinarea.


LEU
O să-şi facă apariţia acea persoană care dispăruse o vreme şi care, după ce s-a gândit mai bine a decis că sunteţi tot ce-şi doreşte.

E cineva care ştie cum să vă cucerească şi să se facă plăcută, persoana, ca să vă doriţi să fiţi împreună, să fie reciproc sentimentul.


 FECIOARĂ
Poate îi chemaţi pe la voi la degustat bunătăţi de sezon pe fraţi, surori, cumnaţi ca să fie reunita familia c-o să vă tot vedeţi la nunţile de sezon.

Poate v-aşteaptă cineva într-o staţiune de agrement ca să petreceţi o zi şi o noapte în alt cadru, care să vă remonteze.


 BALANŢA
O să fiţi înconjuraţi de oameni tineri care or să vă ţină, frumos, companie şi o să fie un schimb emoţional de care veţi profita cu toţii.

E cineva care vă face ochi dulci şi o să fiţi mai atenţi la ce vi se transmite că poate vi se potriveşte. Numai voi o să ştiţi.

 


SCORPION
Se poate să daţi o petrecere, de zi aniversară, ori poate se căsătoreşte cineva din familie şi o să adunaţi prieteni şi rude ca să vă bucuraţi cu toţii.


O să primiţi daruri, poate câştigaţi un concurs, apar nişte recompense care-or să vă ungă pe suflet.

 

SĂGETĂTOR
E animaţie la voi, chef de viaţă, vă căuta oameni cărora le-a fost dor de voi şi o să încingeţi o petrecere că simţiţi nevoia să vă descătuşaţi.

Poate vi se înmânează un premiu, sau vă dă cineva înapoi o datorie şi o să vă puteţi duce în plimbare prin ţară, pe undeva.

 

CAPRICORN
Se poate s-aveţi un eveniment festiv în familie şi să vă pregătiţi cum se cuvine, e ceva de suflet şi care o să vă bucure pe toţi că n-aţi mai apucat să vă-ntâlniţi.


O să vină cineva care o să vă răsfeţe, vă invită într-o plimbare şi o să uitaţi de greutăţile vieţii, de datorii şi altele.


VĂRSĂTOR
O invitaţie de onoare, vă duceţi la o gală de premiere, un majorat, o logodnă, sau o căsătorie şi o să revedeţi oameni dragi pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme.

Vi se oferă şansa de a lua parte la o serată mai specială, poate e o cină în doi, ori altceva - select - şi-o să vă placă.


PEŞTI
Poate abia acum o să ajungeţi într-un loc de agrement la care visaţi cine ştie de când şi o să admiraţi natură, o să strângeţi relaţiile de prieteni cu cei aflaţi la distanţă.

Poate le organizaţi copiilor un mini party, sau poate au meci, o fi un concurs şi o să fie distractiv.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience