Horoscop, sâmbătă, 15 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic: 15 octombrie 2022.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Luna își va schimba semnul zodiacal la primele ore ale dimineții, ieșind din sectorul tău de comunicare pentru a intra în Rac, unde chestiunile legate de casă și cămin îți cer mai multă atenție.

Înainte ca Luna să intre în Rac în această seară, fii ceva mai prudent atunci când te angajezi în lucruri care necesită multă energie mentală.

Conjuncția Lunii cu Marte în Gemeni vă poate lăsa cu senzația că puteți face mult mai mult decât ar trebui să faceți acum. Așadar, asigură-te că îți ții planificatorul aproape. Veți dori să vă gestionați energia cu înțelepciune.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ești o persoană care dăruiește, Taur. Gesturile mici sunt un mod prin care le arăți celorlalți că îi iubești, dar astăzi, Soarele în conjuncție cu Venus în Balanță te poate face să te întrebi dacă oamenii te văd pentru ceea ce ești sau pentru ceea ce pot obține de la tine.


Prognoza astrologică din această săptămână s-a simțit un pic mai dură decât de obicei, probabil din cauza acestui aspect special pe termen lung, care a început la începutul sezonului Balanță din acest an.

Din fericire, ajutorul este pe drum, deoarece Mercur capătă avânt și în curând va face conjuncție cu Soarele. O altă șansă norocoasă va veni pentru tine odată ce Venus va intra în Scorpion, peste două săptămâni.

 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

E timpul să faci brainstorming, Gemeni. Ai nevoie să pui pe hârtie acele gânduri esențiale.

Această minte a ta lucrează adesea în suprasolicitare și poate fi o provocare să prinzi toate ideile pe care ți le-ai propus.

Mercur lucrează ca un mediator pentru Lună înainte de a părăsi semnul tău zodiacal, canalizând o parte din înțelepciunea lui Saturn pentru a te ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ.

 

 Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ai nevoie de energia din această zi, Rac. Înainte ca Luna să intre astăzi în semnul tău zodiacal, primești un mic imbold în direcția cea bună atunci când Luna se atinge de Marte.  

În următoarele câteva zile, trebuie să te conectezi cu gândurile și sentimentele tale.


Înțelegeri profunde pot veni la tine în acest moment. Cereți universului să vă ajute să vedeți la ce trebuie să lucrați și la ce este mai bine să renunțați și să vă îndepărtați.

 

 Leu (23 iulie - 22 august)

Pregătește-te Leu. Următoarele zile s-ar putea simți ușor mai stresante, în timp ce te gândești cum să răspunzi cu diplomație și bunătate.


Cu Venus atât de aproape de planeta ta guvernatoare din Balanță, s-ar putea să te lupți cu faptul că trebuie să știi cum să faci ca energia din această săptămână să fie productivă și pozitivă.

Așadar, astăzi, propuneți-vă să fiți cine sunteți atât în privat, cât și în public, în timp ce continuați să dezbateți înțelegeri, să negociați contracte și să treceți prin conversații și întâlniri plictisitoare.

 

 Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Să vorbim despre bani, Fecioară. Este timpul să vă revizuiți finanțele, în special aspectele legate de bunuri, trusturi, moșteniri și resurse comune.


Cu Mercur de astăzi opus lui Jupiter, este bine să vezi ce legi s-au schimbat, care ar putea avea impact asupra deciziilor pe care le-ai luat cu ani în urmă.

Un pic de cercetare te poate ajuta să descoperi ce nu știai și ce domenii ale vieții tale financiare trebuie să fie fortificate în viitor.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Viața a fost grea, Balanță. Nu este ușor atunci când Venus este atât de aproape de Soare și în semnul tău. Această lună ar trebui să fie ora ta de aur, dar munca, nevoile altora și lucrurile care nu se află sub controlul tău îți cer atenția. Așadar, îți pune viața personală pe plan secundar, mai ales în dragoste și romantism.


Astăzi, Venus va vorbi cu Marte cu o cerere simplă: gândește-te la viață ca la un continuum. S-ar putea să nu ai tot timpul pe care ți l-ai dori pentru petrecerea timpului liber chiar acum, dar în curând, în viitor, o poți face. Ce frumoasă va fi acea zi!

 

 Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nevoile tale contează, Scorpionule. Ceea ce ai nevoie pentru a te face să simți că viața ta se îndreaptă în direcția dorită iese la iveală astăzi. Pe măsură ce Neptun sextil Pluton continuă să-și facă magia în viața ta în acest an, visele și intuițiile devin mai frecvente.


Retrogradarea lui Pluto te ajută să privești în interior și să faci o evaluare profundă a dorințelor tale. Ia-te în serios, astfel încât, atunci când oportunitatea bate la ușa ta, să te simți pregătit să o urmezi.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Viața a fost menită să fie distractivă, Săgetătorule. Semnul tău zodiacal este cunoscut pentru natura sa îndrăzneață, așa că atunci când Marte în cuadratură cu Jupiter are loc astăzi, s-ar putea să te simți ca și cum ai fi gata de aventură. Sărbătorile se apropie cu pași repezi, așa că planurile de călătorie ar putea să vă atragă atenția.


Să faci o scurtă excursie locală pentru a vedea câteva atracții turistice sau să planifici un zbor de weekend în afara orașului poate fi ceea ce ai nevoie pentru a-ți satisface dorința de mai multă distracție.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Schimbarea nu este niciodată ușoară, Capricorn, indiferent cât de mult timp în avans o plănuiești.

Este posibil să te simți rupt între ceea ce este vechi și familiar și ceea ce este nou și necunoscut.

Te vei adapta și îți vei da seama cât de bine este atunci când viața se transformă în ceva nou, dar deocamdată, poate fi greu să nu renunți la trecut.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie) 

Acesta este momentul tău, Vărsătorule. Este atât de minunat când reușești să faci lucrurile în cel mai bun mod pentru tine, fără prea multă rezistență din partea altor domenii ale vieții tale.


Cu un pic de ajutor din partea lui Uranus în trigon cu Pluton, te poți rupe de ceea ce este tradițional sau restrictiv pentru stilul tău de viață.

 

 Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai fost făcut pentru mai mult, Pești. 


Învață din experiențele de viață mult mai mult în ultima vreme. Pe măsură ce te detașezi de ceea ce te dezamăgește, poți vedea cât de frumoasă poate fi o lume interioară robustă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel