Horoscop, sâmbătă, 15 aprilie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 15 aprilie 2023. Previziuni pentru toate semnele astrale. 


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Știi ce îți dorești, Berbec. Cu Luna de astăzi care intră în Pești, inamicul cu care te confrunți ești tu însuți.
Ai fost măcinat de îndoieli și îngrijorări, dar astăzi este timpul să renunți la ele și să te concentrezi pe ceea ce ai bun în fața ta. Fii încrezător! Trecutul devine inofensiv cu timpul.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Trebuie să iei o decizie, Taur. Astăzi, riști să dai impresia că ești ezitant într-o chestiune de afaceri.

Pe măsură ce Luna începe să petreacă timp în Pești, fiți foarte prudent atunci când vorbiți cu ceilalți despre așteptări. Veți dori să fiți foarte clar și să puneți lucrurile în scris atunci când este posibil.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Deleagă cât de mult poți, Gemeni. Nu vei câștiga un premiu pentru că muncești prea mult. S-ar putea să simți că trebuie să faci mult mai mult decât partea ta, dar astăzi găsește o modalitate de a lăsa unele dintre sarcinile tale să treacă la altcineva.

S-ar putea să se bucure de o oportunitate de a te sprijini și să găsească minunat să își asume unele dintre sarcinile pe care tu le-ai purta în mod normal pentru a-și arăta creșterea.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Miracolele se întâmplă în fiecare zi, Rac. Astăzi, ceva se schimbă și te poate determina să pui la îndoială tot ceea ce credeai că știi.

S-ar putea să descoperi că un secret este dezvăluit sau cineva îți spune lucruri pe care nu știai că sunt reale. Cu toate acestea, în timp ce credința ta este pusă la încercare, treci cu brio. Înveți să vezi lucrurile așa cum ar putea fi, nu doar la valoarea lor nominală sau așa cum presupun oamenii că sunt.

 

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Bazează-te pe tine însuți, Leu. S-ar putea să descoperi că cineva care ți-a promis că va face ceva nu s-a putut concretiza pentru tine. Acest lucru ar putea implica un împrumut, resurse sau o altă situație financiară.

Este întotdeauna o idee bună să ai un plan b și să te gândești la ce se întâmplă dacă. Dacă este posibil, pregătiți-vă pentru ca mingea să cadă. Dacă nu o face, foarte bine. Dar dacă o face, sunteți pregătit.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Astăzi, iubirea vieții tale ar putea intra pe ușă și te vei întreba imediat dacă este "alesul". Dar - s-ar putea să existe unele avertismente sau piedici înainte ca viața voastră amoroasă să înflorească cu adevărat.

S-ar putea să fie încă implicat cu o persoană, poate pe punctul de a se despărți, sau s-ar putea să înveți să iubești pe cineva cu care simți scântei, dar îți dai seama că nu este potrivit pentru tine.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Distrează-te cu munca pe care trebuie să o faci, Balanță. Astăzi este vorba despre a găsi partea pozitivă în mijlocul oricăror responsabilități pe care trebuie să le abordezi.

Puneți-vă melodiile preferate. Găsește un prieten care vrea să facă lucruri cu tine, chiar dacă asta înseamnă să stați împreună în timp ce faceți comisioane împreună. Bucură-te de zi și fă-o interesantă.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Astăzi este o zi de vis și romantică. Dacă aveți ocazia, planificați o excursie de o zi într-un oraș unde există o plajă, un lac sau un loc în care să vă bucurați de timp de calitate împreună, plimbându-vă, făcând o drumeție și un mic grătar pe grătar. Faceți o vizionare a stelelor pentru a încheia noaptea într-un mod pozitiv.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Astăzi poate avea loc o divizare în familia ta. Este posibil să te simți complet distanțat de o figură de autoritate sau de o persoană care a deținut cândva autoritate în viața ta.
Poate exista o oarecare confuzie cu privire la ceea ce înseamnă acest lucru. Ești gata să te bucuri din plin de viață, dar cineva sau ceva a aruncat o mică cheie de maimuță în planurile tale.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Unele conversații este mai bine să nu le ai. S-ar putea să ai multe pe cap care trebuie discutate.

Dar, pentru astăzi, întreabă-te dacă sunt cu adevărat relevante și esențiale. Citește în cameră pentru a vedea dacă momentul este potrivit. Poți avea toate lucrurile potrivite de explorat, dar la un moment nepotrivit.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Banii vin și pleacă. S-ar putea să nu înțelegi cum să muncești din greu și să câștigi atât de mult, dar totuși banii să dispară așa rapid. Te afli într-un moment în care abilitățile și chibzuința ta se pot uni pentru a găsi o soluție.

Gândiți diferit. Veți găsi o modalitate de a ajunge la sfârșit de lună și de a vă depăși toate visele financiare cu planul sau ideea de afaceri potrivită.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi este ziua ta, Pești. Cu Luna care intră în semnul tău zodiacal pentru următoarele două zile, te vei simți foarte bine în pielea ta.
Este o zi pentru vise, pentru a te bucura de natură și pentru a te conecta la psihicul tău interior. Vei avea vise răvășitoare demne de interpretat și te vei simți optimist în legătură cu săptămâna care urmează.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel