Horoscop, sâmbătă, 14 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, foto Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, foto Facebook

Horoscop zilnic, 14 ianuarie 2023. Neti Sandu vine cu previziuni astrale pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop 14 ianuarie 2023, prezentat de Neti Sandu,  la Știrile ProTV. 

 BERBEC

Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită şi să vedeţi dacă planurile voastre coincid, că e un an deosebit pentru voi şi vă puteţi întemeia o familie. O să primiţi o invitaţie din partea unor prieteni la o zi aniversară, să revedeţi nişte oameni cu care aţi putea colabora în afaceri Viaţa voastră se poate schimba într-o clipă, şi să vă găsiţi pe cineva cu care să vă căsătoriţi.


TAUR

S-ar putea să luaţi o decizie legată de familie, să vă luaţi altă casă, c-o s-aveţi nevoie de spaţiu pentru copii şi vedeţi dacă şi ai voştri sunt de acord cu schimbarea. Se poate să acceptaţi invitaţia la un spectacol, ca să mai daţi uitării problemele de tot felul, să vă eliberaţi. Întrevedere cu cineva care vă reaminteşte de o ofertă de lucru care s-ar putea să vă tenteze, și să ziceţi DA.


GEMENI

O să vă lăsaţi purtaţi de sentimente şi o să intraţi într-o relaţie cu cineva care are un vibe foarte bun şi care să vă completeze frumos. Se poate să cultivaţi un hobby care să vă aducă acel ceva în viaţa voastră, care să vă revigoreze. Banii se duc cu mare uşurinţă, dar nu "doare", că-i puneţi la loc la primul salariu, sau poate mai aveţi în cont.


RAC

O să vă bucuraţi de revederea unor oameni care sunt un adevărat balsam sufletesc pentru voi şi o să vă luaţi de la ei energia necesară să faceţi faţă solicitărilor de peste tot. Se pare c-o să lărgiţi cercul de prieteni, c-o să cunoaşteţi lume nouă la evenimentul la care veţi ajunge. O să lămuriţi o chestiune mai veche cu cineva, cu care aţi fi avut vreun diferend, şi se rezolvă totul.


LEU

Lumea are nevoie de voi, vă cheamă la o aniversare, o nuntă, un botez, o gală, ceva la care v-ar face plăcere să ajungeţi. O să daţi refresh stării de spirit. Poate faceţi o trataţie la voi acasă şi o să vă bucuraţi de revederea unor oameni care au fost lângă voi atunci când aţi avut nevoie. Să ştiţi că se poate să vă îndrăgostiţi de cineva, dacă sunteţi singuri, şi să începeţi o relaţie promiţătoare.


 FECIOARĂ

Apar noutăţi în sfera sentimentală şi, deşi sunteţi pretenţioşi, o să vă lăsaţi cuceriţi - că e cineva care vă întregeşte şi vă inspiră încredere. Se poate să vă duceţi la un party, dar vă încropiţi şi o conversaţie de afaceri şi chiar să iasă ceva. Poate le faceţi o vizită unor rude cu care n-aţi apucat să vă vedeţi de sărbători, să vă conectaţi la energia lor sufletească.


BALANŢA

O să vă caute cineva care vrea să vă propună să vă implicaţi într-o activitate, care v-ar pune în valoare nişte calităţi şi să v-asigure banii de cheltuială. În relaţia de cuplu pluteşte o stare de bine, rezonaţi cu omul iubit şi toate par să meargă ca pe roate. Se adună oameni de calitate în jurul vostru şi o să vă vedeţi mai des, va fi un schimb emoţional constructiv.


SCORPION

Se poate să acaparați toate privirile la evenimentul la care veţi ajunge şi o să vă faceţi şi noi prieteni, c-o să intraţi într-o lume nouă. Se poate să ieşiţi la plimbare şi să vă duceţi în vizită la rude, c-or fi nişte lucruri de pus la punct în familia lărgită. O veste de la cineva, aflat departe, poate într-o altă ţară, care v-anunţa că vine sau vă cheamă acolo.


SĂGETĂTOR

Se pare c-o să vă faceţi timp să vă duceţi pe la nişte prieteni care vă duc dorul şi poate aveţi şi o preocupare comună, ceva care să vă destindă. Un răspuns de la cineva de care sunteţi îndrăgostit şi viaţa voastră de cuplu pare s-arate mai bine ca oricând. Poate vă uitaţi de jur împrejur să vedeţi dacă e cineva de calibrul vostru, să puteţi intra într-o relaţie de cuplu


CAPRICORN

O s-aveţi timp şi de voi, dar o să vă achitaţi şi de restul obligaţiilor faţă de casă şi faţă de familie. În principiu, se anunţă o stare de spirit foarte bună. Apare cineva care vrea să construiţi o relaţie şi, dacă sunteţi pregătiţi, îi faceţi o declaraţie partenerului, cu intenţiile voastre. O să vă daţi peste cap să le faceţi pe plac alor voştri şi să luaţi şi voi o gură de aer proaspăt de afară.


VĂRSĂTOR

Poate daţi o fugă în staţiunea preferată să luaţi aer curat, să vă plimbaţi, sau să-i faceţi o vizită cuiva care v-aşteaptă la o cafea, la un schi. Se poate să daţi o raită pe la evenimentele mondene, vă consolidaţi relaţiile şi vedeţi ce mai e nou, care sunt tendinţele. Poate vă faceţi timp cu copiii, nepoţii, ieşiţi la plimbare, la jocurile preferate, vă duceţi la munte.


PEŞTI

Întâlnire importantă - e cineva care aşteaptă un răspuns de la voi, dacă rămâneţi împreună, sau dacă nu, de ce? Trebuie să aveţi şi nişte explicaţii, ca să fie totul clar. Familia are nevoie de câte ceva de la voi şi o să vă faceţi timp să treceţi câteva ore pe la ai voştri, dacă nu locuiţi împreună. Poate aveţi musafiri cu un prilej anume, dar puteţi ieşi împreună la o aniversare, un târg, prin oraş.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel