Horoscop, sâmbătă, 13 noiembrie 2021

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Horoscop, sâmbătă, 13 noiembrie 2021. Mercur opoziție Uranus. Previziuni pentru toate zodiile

Mercur din Scorpion face o opoziție cu Uranus din Taur. Trebuie să aveți grijă cu cine vorbiți. Veți fi destul de provocați la nivel mental. În orice discuție vor apărea comentarii neașteptate. Mai ales dacă vorbiți cu persoane noi.

Berbec

Orice discuție despre bani va fi destul stânjenitoare pentru tine. Asta pentru că treci printr-o perioadă în care resimți o confuzie din punct de vedere financiar.

Taur

Spui multe lucruri fără să le gândești. Te simți provocat de către ceilalți și nu te poți abține. Dar poate este necesar să nu te mai abții.


 
Gemeni

Astrele îți recomandă să nu îți faci o listă cu multe treburi gospodărești. Astăzi vor apărea multe evenimente neprevăzute și nu te vei putea ține de toate.

Rac

Este o zi bună pentru a-ți pune ordine în gânduri. Dar asta va însemna să refuzi invitațiile unor prieteni sau unele evenimente mai superficiale.

Leu

Discuțiile cu membrii familiei te irită și îți ating unele puncte sensibile. Ai vrea să scapi de ele, însă ești implicat în mod direct în unele evenimente.


 
Fecioară

Ai un dor de ducă uimitor. Orice drum pe care îl vei face astăzi nu va fi lipsit de neprevăzut. Vei fi cel mai dornic de dezbateri pe teme serioase.

 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel