Horoscop, sâmbătă, 12 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, foto Facebook
Descriere foto: Neti Sandu, foto Facebook

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 12 august 2023, potrivit știrileprotv.

Horoscop 12 august 2023 – BERBEC
Există posibilitatea să pornești într-o excursie pentru a-ți reîncărca bateriile în mijlocul unui anturaj plin de energie și pentru a te bucura de frumusețea peisajelor.

Veți avea resurse pentru a ieși la plimbare, a participa la spectacole sau pentru a vă bucura de malul mării într-o stațiune montană.

Horoscop 12 august 2023 – TAUR
Cineva apropiat ți-ar putea pregăti o surpriză sub forma unei invitații la masă, poate chiar o cină festivă, unde vei putea să te bucuri de o atmosferă specială.

La orice moment, s-ar putea să primești o oportunitate de lucru sau un proiect care să îți aducă recunoaștere și să scoată în evidență talentele tale.

Horoscop 12 august 2023 – GEMENI
Vei simți emoții puternice la gândul reîntâlnirii cu un grup cu care te-ai distrat în trecut, iar amintirile frumoase vor prinde din nou viață.

Vei participa la o petrecere, poate chiar o nuntă sau alt eveniment festiv, și vei avea parte de distracție și bucurie.

Horoscop 12 august 2023 – RAC
O întâlnire specială îți va aduce noutăți care te vor pune într-o lumină pozitivă în mediul social și te vor orienta pe o direcție profesională nouă.

Ai putea primi vizita unui musafir din altă zonă și vei avea companie plăcută pentru o zi sau două.

Horoscop 12 august 2023 – LEU
Este posibil ca o persoană din trecut să reapară în viața ta, cineva care nu a putut să-și depășească legăturile emoționale cu tine și are nevoie de explicații, răspunsuri și, în esență, de o șansă a doua.

Există șansa să pornești într-o călătorie turistică către un loc pe care l-ai dorit să îl vizitezi de mult timp și să te întâlnești cu prieteni sau rude pe care îi simțiți lipsa.

Horoscop 12 august 2023 – FECIOARĂ
Ocazia de a sărbători în familie apare și vei fi ocupat(ă) cu pregătirile, aprovizionarea și asigurarea că totul este perfect, pentru ca toți să se bucure.

Veți accepta o invitație pentru o călătorie, dar nu înainte de a vă îndeplini responsabilitățile familiale, care par să se acumuleze destul de mult.

Horoscop 12 august 2023 – BALANŢA
Este posibil să organizați o întâlnire, să invitați prietenii la tine și să împărtășiți ultimele noutăți - poate chiar să petreceți timp la piscină, dacă nu aveți posibilitatea să mergeți la mare.

O invitație specială la un eveniment te va aduce în cercul persoanelor care contează pentru tine, oferindu-ți o satisfacție sufletească.

Horoscop 12 august 2023 – SCORPION
Se pare că există cineva care dorește să te cucerească, iar tu ai putea dori să pui capăt singurătății sau, dacă ești deja într-o relație, să o consolidezi.

S-ar putea să primești o ofertă de muncă în lumea mondenă la care urmează să participi, și aceasta s-ar putea să fie destul de tentantă pentru tine.

Horoscop 12 august 2023 – SĂGETĂTOR
Ai putea călători în alt oraș pentru a te reimplica într-un hobby care te relaxează, cum ar fi practicarea unui sport sau organizarea de evenimente.

Prieteniile te vor scoate la întruniri de grup, cum ar fi spectacole, meciuri sau chiar târguri și expoziții pe care dorești să le explorezi.

Horoscop 12 august 2023 – CAPRICORN
Cineva s-ar putea să aibă curajul să vină la tine pentru a testa compatibilitatea dintre voi, întrucât există un potențial emoțional ce merită explorat, mai ales dacă ești în căutarea unei perechi.

Este posibil să primești o invitație onorantă la un eveniment și să primești chiar și un premiu, întrucât ai dezvoltat un hobby care este recunoscut.

Horoscop 12 august 2023 – VĂRSĂTOR
Tu vei atrage atenția asupra ta datorită muncii tale, iar ofertele de colaborare sau chiar ofertele de muncă permanentă vor începe să curgă.

S-ar putea să găsești un motiv pentru a-ți aduna prietenii la o masă festivă sau pentru a face anunțuri importante, cum ar fi logodna sau căsătoria.

Horoscop 12 august 2023 – PEŞTI
S-ar putea să aduni membrii familiei tale, inclusiv copii și nepoți, și să pleci într-o excursie la mare sau într-un loc pe care ți s-a cerut de mult să îi vizitezi, dar ai fost ocupat cu alte treburi.

Prietenii te vor invita la o petrecere sau eveniment de ziua de naștere, oferindu-ți ocazia de a cunoaște oameni noi și de a dezvolta relații profesionale sau de afaceri.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 12 aug 2023, 08:06 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience