Horoscop, sâmbătă, 11 noiembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Horoscop zilnic, 11 noiembrie 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Este momentul să te adâncești în suflet, Berbec, iar următoarele zile sunt perfecte pentru a finaliza lucrurile legate de umbra interioară. Luna va părăsi sectorul social al zodiei tale pentru a intra în adâncurile întunecate ale Scorpionului.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Deciziile pe care le iei te afectează, dar au și impact asupra celor mai apropiați oameni din viața ta. Poate ai auzit citația "Niciun om nu este o insulă", dar natura ta încăpățânată poate estompa perspectiva cu ego-ul.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Dacă ceva nu funcționează, s-ar putea să nu fie sistemul, ci altceva. Intrarea Lunii în Scorpion te poate ajuta să descoperi cauza reală a problemei tale.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Te însoțește o energie plăcută în următoarele 2 zile. Poți simți o armonie între lumina ta interioară și exterioară. Există potențialul de a câștiga bani în funcție de modul în care te prezinți lumii.

Leu (23 iulie - 22 august)
Familia înseamnă totul pentru tine, dar astăzi poți simți nevoia să trasezi o linie și să stabilești o limită fermă. Fiecare familie are acea persoană care nu acceptă un "nu" ca răspuns. Cu Luna intrând în Scorpion, ego-ul tău poate simți că este împins într-un colț, cu două opțiuni: să cedezi sau să îți ții poziția.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Cuvintele au putere, iar ceea ce spui are un impact semnificativ asupra celor din jur. Luna intră în sectorul comunicării tale, iar abilitatea ta de a formula un mesaj sau de a-ți exprima punctul de vedere este sporită.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Cheltuirea banilor te face să te simți minunat. Simți o undă de putere atunci când folosești cardul de credit, știind că ai suma în contul bancar pentru a susține aceasta. Te simți sigur și încrezător astăzi datorită tuturor deciziilor corecte pe care le-ai luat până în acest moment.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Nu ești străin de secrete sau de nevoia de a păstra anumite lucruri pentru tine, dar îți place când o persoană este transparentă, iar când nu este, poate apărea o problemă pentru tine. Când Luna intră în semnul tău, poate apărea o chestiune sensibilă, determinându-te să faci schimbări semnificative în viața ta. Cineva și-a luat deciziile, iar acum este timpul să iei și tu ale tale.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Dacă ar exista o modalitate rapidă și ușoară de a tăia legăturile sufletești, tu ai fi primul care ar scoate foarfeca ta cerească. Când vine vorba de eliminarea energiei toxice din viața ta, chiar și amintirea unui fost partener trebuie să plece.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Unii prieteni știu cum să vadă dincolo de zâmbetul tău, ceea ce poate fi dezarmant. De obicei, tu ești cel care poate citi oamenii ca pe o carte, iar să ai rolurile inversate te poate lua prin surprindere.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Luna intrând în Scorpion scoate la iveală latura ta competitivă pentru următoarele câteva zile. Nu ești o persoană obsedată de putere, dar știi că este nevoie de mult efort pentru a avea succes în carieră, și acest lucru nu are legătură cu comparația cu alții.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Nu toată lumea vrea să fie înțeleaptă, Pești, dar tu ai decis că singura modalitate pentru tine de a trăi este să cauți înțelepciunea. În timpul intrării Lunii în Scorpion, îți dorești cunoștințe.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel