Horoscop, sâmbătă, 11 martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 11 martie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi, ai grijă să ții departe de ochii publicului anumite lucruri pe care nu vrei să se întoarcă mai târziu împotriva ta. Luna de astăzi intră în Scorpion, ceea ce înseamnă că secretele pot ieși la suprafață atunci când te aștepți mai puțin.
Astăzi este un moment excelent pentru a efectua "marea epurare" a oricăror fotografii vechi din social media online, mai ales dacă plănuiești să mergi la un interviu de angajare. Dacă nu ai mai făcut o căutare pe Google a numelui tău de ceva vreme, vezi ce există acolo pe care cineva ar putea să îl găsească atunci când te caută.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ești definiția romantismului, iar când Luna intră în Scorpion, nu numai că îți dorești pe cineva pe care să îl iubești, dar vrei să fii aproape de acel cineva, astfel încât să te poți bucura de puțină dragoste și afecțiune.
Astăzi, iese la iveală partea din tine care adoră să fie romantică. Este o zi excelentă pentru a programa o întâlnire romantică sau pentru a planifica o ieșire în oraș dacă ești singur și vrei să cunoști pe cineva.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

E vorba de pijamale confortabile, computerul sau telefonul mobil și niște super investigații online. Seara asta a fost făcută pentru cercetare și pentru a vedea ce vrei să verifici online. Nu trebuie să faci din asta o seară leneșă dacă nu vrei.
Cu Luna intrând în sectorul tău de rutină, s-ar putea să vrei să te ocupi de rufe, să te organizezi și să faci o curățenie rapidă prin casă în timp ce te uiți la emisiunile tale preferate.

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ești un suflet pasionat, cu o dragoste pentru artă și frumusețe, ceea ce face ca ziua de astăzi să fie perfectă pentru a participa la un festival de artă sau la o piață agricolă, unde poți întâlni artiști locali și îți poți arăta sprijinul.
Având în vedere că primăvara este chiar după colț, s-ar putea să-ți placă să te îndeletnicești cu niște meșteșuguri de modă veche, inclusiv cusutul sau chiar tricotatul, dacă te pricepi. De ce nu planificați o vizită la un magazin de artizanat pentru a vedea ce proiecte se predau în acest weekend sau ce proiecte de bricolaj sunt la promoție?


Leu (23 iulie - 22 august)

Astăzi pot apărea probleme de putere și control, mai ales cu părinții care au intenții bune, dar nu-și cunosc locul în viața ta. Este greu să stabilești limite cu oamenii pe care îi iubești și, din respect, s-ar putea să te împotrivești să le corectezi comportamentul.
Astăzi, ai putea vedea că dacă nu aduci subiectul în discuție, lipsa lor de respect pentru spațiul tău ar putea continua la nesfârșit. Luna de astăzi te împinge să abordezi problemele cu figurile de autoritate, iar acest lucru ar putea însemna că este timpul să spui: "Hei, sunt adult".


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Astăzi, latura ta paranoică este utilă și înțeleaptă, deoarece îți indică atunci când cineva ar putea acorda mai multă atenție vieții tale personale decât ți-ar plăcea.
Este o zi bună pentru a schimba parolele și a bloca profilurile de social media pe care nu vrei să fie publice. Dacă mai aveți încă log-in-uri pentru locuri publice, asigurați-vă că le eliminați pe cele de pe computer și de pe rețelele de socializare - pentru a vă păstra identitatea în siguranță.

 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ceea ce a fost pierdut poate fi regăsit. Astăzi poate fi una dintre cele mai norocoase zile în care banii vin la tine din locuri neașteptate. Ai putea găsi bani ascunși într-un buzunar atunci când speli rufe sau ai putea afla că ți se datorează bani și să primești o rambursare virată în contul tău curent.

Cu Luna care tranzitează sectorul tău al banilor în weekend, este un moment excelent pentru a vâna comori ascunse în magazinele de vechituri, consignații și locuri unde poți face o afacere și economisi bani în timp ce faci cumpărături.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vizita lunară a Lunii în semnul tău zodiacal a sosit, iar acum primești un impuls de energie pentru a te concentra asupra ta. Întregul weekend este perfect pentru activități de autoîngrijire. Bucură-te de o baie cu spumă plăcută și relaxantă, sau rezervă-ți un tratament facial urmat de un spa în camera de sare.
Poate cereți unui prieten să mergeți la o plimbare pentru a vă bucura de natură. Faceți lucruri care vă ajută să vă conectați cu voi înșivă și să vă reîmprospătați sufletul înainte ca luni să se întoarcă.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Trecutul poate fi interesant dacă îl folosești pentru a-ți planifica viitorul. Astăzi s-ar putea să aveți flashback-uri din amintiri pe care ați uitat că le aveți. S-ar putea să-ți facă plăcere să scrii lucruri pentru a explora sensul celor mai profunde și întunecate sentimente ale tale.
Astăzi este, de asemenea, o zi bună pentru a programa o întâlnire cu un antrenor de viață sau un consilier de sănătate mintală, dacă este ceva ce ți-ai dorit să faci.

 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Unele prietenii nu sunt menite să fie; altele evoluează și cresc cu timpul. Luna în sectorul tău de prietenie te ajută să vezi ce oameni ai în lumea ta. Este posibil să descoperi că un bârfitor și-a făcut loc în cercul tău intim, iar acum trebuie să te îndepărtezi de el.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu este niciun secret că ești o persoană muncitoare care face o treabă excelentă, dar astăzi ai putea afla cât de mult apreciază alții timpul și efortul tău. Ai fost mai presus de orice; astăzi, pe măsură ce continui să dai tot ce ai mai bun în toate lucrurile, asta se vede.
Astăzi, ai putea descoperi că munca ta asiduă te poziționează într-o lumină pozitivă, perfectă pentru o promovare sau o mutare în carieră, unde ești mai fericit și mai bine recompensat pentru timpul tău.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Trăiești și înveți. Cu Saturn în semnul tău, iar Luna îți trezește sectorul spiritualității, este timpul să iei în serios acest domeniu al vieții tale. Când ai participat ultima dată la o practică meditativă zilnică sau ai mers la un grup de yoga?
Dacă creativitatea este practica ta spirituală, ia în considerare posibilitatea de a da o audiție pentru un rol într-o piesă de teatru local sau de a șterge praful de pe un instrument vechi pentru a exersa câteva cântece. Reconectați-vă cu creativitatea interioară în acest weekend și bucurați-vă de un timp minunat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel