Horoscop, sâmbătă, 10 iunie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, sâmbătă, 10 iunie. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu, la Știrile PRO TV.

 

BERBEC
Vă ocupați de treburi casnice, or fi niște reparații, pe care nu trebuie să le faceți - musai - voi, dar o să vă îngrijiți să fie totul sub control.

O discuție între patru ochi într-un spațiu neutru o să vă aducă lumină într-o chestiune de ordin sentimental.


TAUR
Vouă vă place să fiți gazde primitoare și o să-i chemați pe prieteni, pe rude la voi la un grătar, o cafea și o să vă destindeți, pe cât posibil.

O să aveți chef să faceți mișcare, să vă dezmorțiți și să mai luați și niște prieteni în plus, pentru socializare.


GEMENI
O ieșire cu prietenii în oraș, într-un parc de agrement v-ar revigora și o să aveți alt vibe, de mâine încolo o să vă refaceți potențialul energetic.


Întâlnire emoționantă cu cineva care nu concepe viața fără voi și se poate să luați o decizie capitală - să vă căsătoriți.


RAC
E cineva care speră să formați un cuplu dacă nu aveți un companion de viață și o să vedeți și voi dacă există compatibilitate, sau nu. Dar se pare că o să simțiți.

O să vă bucurați de revederea unor oameni speciali și poate puneți la cale o ieșire la aer pe undeva, la mare, la munte.


LEU
La voi totul pare să fie cu adrenalina și doar așa o să descărcați tensiunile, că veți alege experimente cu adevărat îndrăznețe, să urcați pe munte, să practicați un sport extrem.


Se poate să faceți cunoștință pe la sindrofiile la care veți ajunge cu cineva care vă poate deveni partener de cuplu.


FECIOARĂ
Sfera - deplasări - e luminată frumos și poate ajungeți și voi acolo unde v-ați dorit de multă vreme, vă cheamă cineva prin lume, să-i faceți o vizită, în vacanță.

O să vă bucurați de revederea cuiva și poate recuperați o relație care vă completase, minunat, o vreme și acum se poate să o relaxați.


BALANȚĂ
Se poate să vă invite cineva într-o plimbare, sau măcar la o cină romantică și o să vă lăsați purtați de vrajă ca să intrați în atmosfera de vis.

O să bifați câteva evenimente prin oraș și o să dați de oameni influenți cu care veți putea colabora, la un moment dat.


SCORPION
Se pare că vă lăsați curtat de cineva care vede în voi un partener de viață la care visează de multă vreme și o să vă meargă bine împreună, o să vedeți.

O să faceți cheltuieli suplimentare ca să vă puteți duce în vizite, la spectacole, peste tot.


SĂGETĂTOR
Păreți a fi pe picior de plecare și chiar o să vă facă bine să schimbați aerul, peisajul și să vă întoarceți revigorați.

Poate vă invită cineva în străinătate și o să vă mobilizați rapid ca să faceți pregătirile din mers, că astea vă plac, cu adrenalina.


CAPRICORN
E un entuziasm care poate veni din faptul că vine cineva în vizită și poate veți petrece câteva zile fie la voi acasă, fie vă duceți într-o stațiune de agrement.

Revine cineva după o mai lungă absență și o să vă recalibrați relația ca să puteți conviețui în termenii cei mai buni.


VĂRSĂTOR
Sunt niște oameni de afaceri care vor să vă convingă să lucrați împreună și dacă nu sunteți prinși cu alte proiecte o să vă gândiți până săptămâna viitoare dacă vă încumetați sau nu.

Poate v-ați luat un sejur pe undeva la odihnă, la distracție și o să fiți înconjurați de prieteni.


PEȘTI
O excursie cu grupul, un teambuilding, ceva care să vă ajute să împărtășiți experiența acumulată o să vă aducă în relație cu cei de la care chiar aveți ce să învățați.

Se anunță un party care poate avea loc la voi acasă, ori poate vă duceți la un restaurant, o terasă, ca să evitați deranjul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel