Horoscop, sâmbătă, 1 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: unsplash.com
Descriere foto: Sursa foto: unsplash.com

Horoscop zilnic, 1 octombrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Numără-ți binecuvântările, Berbec. Când vei vedea cât de multe ai în propria viață, te vei simți în mod natural deschis să îi ajuți pe alții. Și, oamenii apreciază când te dăruiești atât de deschis.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ai încredere în visele tale, Taur. Renunță la momentele pe care le ratezi și la oportunitățile de care nu ai profitat. Ești aici, acum, cu înțelepciune și poți alege să faci lucrurile diferit.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Înveți din experiențele tale, Gemeni. Acordă-ți șansa de a te gândi bine la lucruri și nu te sfii să-ți iei timp pentru a decide. Acordă-ți o noapte sau două pentru a lua o decizie care va necesita dedicarea și timpul tău.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Continuă să încerci să faci ceva ce îți place și ceea ce funcționează pentru tine. Atunci când începi să faci un proiect, vei ști dacă este potrivit pentru tine în acest moment.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Este timpul să te întorci la școală pentru o diplomă superioară? Școala poate fi costisitoare, dar verifică să  vezi ce tipuri de asistență îți pot fi disponibile. Nu vei ști până ce nu vei căuta.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Trebuie să ai curaj să-ți urmezi inima, Fecioară. Încrederea este ceea ce trebuie să valorifici acum. S-ar putea să-ți fie greu să crezi în tine uneori, dar ai încredere că procesul face parte din călătorie.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Orice ai face, asigură-te că este ceva pentru care te simți dedicat. Privește în profunzime la motivele tale și asigură-te că alegerile tale se aliniază cu obiectivele și visele tale.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cere ceea ce îți dorești și lasă universul să îți arate cum funcționează lucrurile atunci când stabilești o intenție. Trebuie să fii realist cu ceea ce ceri. Să te cunoști pe tine însuți este primul pas.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Fii darnic, Săgetătorule. Poți face pași mici în direcția bună atunci când alegi să împărtășești ceea ce știi. Singurul lucru cu care trebuie să fii rezervat mai mult decât orice altceva este timpul tău, deoarece este singurul lucru pe care nu îl poți recupera niciodată.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Viața ar trebui să aibă momente pașnice și fără drame. Atunci când decizi să te îndepărtezi de persoanele care nu sunt bune pentru tine, este o alegere pe care nu o vei regreta. Uneori, a pune capăt unei prietenii pentru o perioadă scurtă de timp poate fi benefică pentru amândoi.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Primești o recompensă pentru că faci lucruri corecte, iar Saturn oferă adesea cadouri celor care trăiesc în integritate. Întreabă-te înainte de a face lucruri care îți dau un sentiment de nefericire dacă acesta este locul în care ar trebui să fii în acest moment.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este timpul pentru un pic de odihnă și relaxare, Pești. Dacă ai un animal de companie, bucură-te de puțin timp individual cu prietenul tău blănos preferat. Dragostea lor necondiționată poate fi exact ceea ce ai nevoie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel