Mihai Voropchevici, topul celor mai leneșe zodii: „Mereu au câte o scuză. Sunt și profitori”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Mihai Voropchevici a dezvăluit topul celor mai leneșe zodii. 

Mihai Voropchevici a făcut topul celor mai leneșe zodii, în exclusivitate pentru Fanatik.ro. Numerologul a mărturisit că aceste semne zodiacale fug cât de mult pot de muncă și sunt foarte comozi. 

Mihai Voropchevici, topul celor mai leneșe zodii

„Prima zodie este Racul. Aceștia nu puteau lipsi din acest clasament. Reprezentanții acestei zodii de apă preferă să muncească puțin și eficient. Cu toate acestea, persoanele născute sub semnul zodiei Rac își imaginează diverse scenarii. Sunt de multe ori pesimiste și pun mereu răul în față. De aici se accentuează acea doză de lene. Mereu se gândesc la ceva prăpăstios, după principiul drobului de sare. Mereu au câte o scuză pentru doza lor de lene din ziua respectivă.

Apoi, vine Leul! Leii sunt extrem de puternici, vulcanici și orgolioși. Când își setează un anumit obiectiv, vor face tot posibilul pentru a-l îndeplini. Cu toate acestea, sunt extrem de leneși și preferă să facă orice altceva. Dacă nu sunt suficient de motivați, nu vor face absolut nimic. Motivația poate fi una financiară sau materială din alt punct de vedere. Sunt și profitori.

A treia zodie din cele mai leneșe zodii este una de aer. E vorba despre Balanță! Sunt leneși și nu acceptă să își piardă timpul cu lucruri inutile. Dacă îi propui Balanței să facă ceva ce consideră inutil, aceștia nu se vor apuca de respectiva treabă. Balanța preferă să lenevească pe o canapea, citind o carte, decât să iasă în oraș la cumpărături. De obicei, îi delegă pe ceilalți să facă anumite lucruri în locul lor. Mai mult de atât, cei din zodia Balanței vor să fie răsfățați și să lenevească mult pe timpul zilei. Sunt mult mai productivi pe timp de noapte, în schimb. Sunt, așadar, productivi, când toți se odihnesc. O ciudățenie la această zodie, dar o luăm așa cum o consideră specialiștii!

A patra din cele mai leneșe zodii este Vărsătorul. Vărsătorii sunt mai reci, mai calculați, mai introvertiți, dar extrem de inteligenți. Nu se împrietenesc cu oricine, ci observă comportamentul uman de la distanță. Sunt ca niște spioni, apoi vin să te abordeze, dar numai atunci când simt că sunt compatibili cu tine sau cu alte persoane. Reprezentanții acestei zodii de aer sunt extrem de comozi și nu vor să iasă din zona lor de confort. Poți să îi scoți din comoditate doar dacă le promiți o călătorie interesante ori subiecte nemaivăzute, nemaiauzite.

Ultimii, dar nu cei din urmă, sunt Peștii! Romantici incurabili ai zodiacului, sunt genul de oameni care renunță destul de ușor la activitățile pe care le încep din motive diverse. Se pot plictisi repede de un lucru și îi lasă pe alții să le termine. Sunt boemi, sunt sensibili, sunt isteți, sunt printre cei mai dificili nativi ai horoscopului. Peștii simt nevoia în permanență de a fi acceptați de către cei din jur, iar meritele să le fie cunoscute și aplaudate. Fac ce trebuie doar dacă sunt împinși de alții pe la spate.”, a spus Mihai Voropchevici, pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Lucrurile nebănuite pe care le ascunde numărul de telefon. Mihai Voropchevici: „Nu favorizează câștigurile din muncă sau afaceri”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 15 iun 2023, 16:43 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience