Horoscop RUNE 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici. ZODIA care primește protecție absolută

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto Antena 3

Horoscop RUNE 5-11 iunie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Numerologul Mihai Voropchievici a fost prezent în emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, acolo unde a  prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna care urmează.

Berbec
Berbecul va susţine o mică bătălie pentru a-şi obţine drepturile, dar şi pentru a demonstra că e cel mai tare. Nu mai fiţi îngrijoraţi. N-are rost să faceţi bătălii pentru că voi, Berbecii, sunteţi norocoşi şi veţi câştiga în mod sigur. Dar starea de răzmeriţă tot există la zodia de foc.

 

 Taur
Taurul să rămână în aşteptarea unei schimbări foarte importante acasă. Să fie pregătit.


Gemeni
Gemenii sunt atenţionaţi. Runa spune că este o certitudine faptul că cineva care se gândeşte intens la voi vă va trimite un cadou minunat.


 Rac
A avut ceva frământări, nu a găsit rezolvări la anumite probleme, iar acum runa spune: răspunsul şi rezolvarea problemelor care vă frământă este în jurul vostru. Strângeţi prieteni, rude, apropiaţi sau chiar numai familia. Cu cât mai multe idei, cu atât mai multe rezolvări rapide.


Leu
Leul se gândeşte să pună coada pe spinare şi dacă alţii îşi caută sufletul pereche, ei caută dragostea. Pentru Lei a ieşit simbolul dragostei. Ceva nou, fierbinte, pasional.

 

 Fecioară
Fecioara e sfătuită să dea la o parte toate problemele, toate grijile legate de trecut, dar şi necazurile. Să se pregătească pentru o lună, nu numai pentru o săptămână, de câştig.


 Balanţă
Balanţa e în săptămâna de dialog. Telefoane, mesaje, mail-uri pentru că urmează un mesaj foarte important căruia trebuie să îi dea o atenţie deosebită.


 Scorpion
Scorpionul intră în săptămâna de protecţie. Nu se atinge nimeni de el. Va fi în siguranţă, va fi protejat de toate răutăţile din exterior şi de toate forţele malefice care îl înconjoară în univers.

 

 Săgetător
Pentru Săgetători, runa vă şopteşte că trebuie să aveţi răbdare. Cu alte cuvinte, nu forţaţi mâna norocului pentru că surprizele plăcute pe care vi le doriţi sunt pregătite să fie oferite doar celor care au răbdare.


 Capricorn
Pentru truditori, pentru Capricorni, rezolvarea problemelor pe toate planurile. A câştigat cu Wunjo din toate punctele de vedere.


 Vărsător
Vărsătorul este gratificat cu fertilitate şi belşug. Peste puţin timp, visele Vărsătorilor se vor îndeplini.

 Peşti
Astrele vin şi îi anunţă pe Peşti: aveţi bagajele făcute? Vă anunţăm o călătorie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel