Horoscop rune 31 iulie – 6 august 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de protecție TOTALĂ din partea astrelor

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor, pentru săptămâna care urmează.

Mihai Voropchievici vine cu noi previziuni astrale. Celebrul numerolog dezvăluie, în premieră, în noua sa emisiune difuzată pe pagina de YouTube ASTROFANATIK, horoscopul runelor  pentru săptămâna viitoare, potrivit Fanatik.

 


Horoscop rune 31 iulie – 6 august 2023 - Berbec

Pot găsi rezolvarea sau răspunsul unei probleme care îi frământă, cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Nativii de foc, dacă se deschid în fața celor dragi sau a prietenilor, dacă sunt sinceri și nu ascund nimic, vor primi niște soluții pentru care se strofocau de luni bune.

Horoscop rune 31 iulie – 6 august 2023 - Taur

Taurii au o atenționare: e cazul să abordeze altfel toate problemele care îi interesează. Să schimbe tactica! Unde au fost mai buni, să devină mai puțin buni.

Horoscop rune 31 iulie – 6 august 2023 - Gemeni

Sunt atenționați că au o săptămână de mesaje, dar din toate mesajele pe care le vor primi, unul singur va fi mai important, mai deosebit. Să fie pregătiți să-l recepționeze. E necesar să fie foarte atenți la lucrurile care se petrec în jurul lor, căci acel mesaj poate veni pe o cale alternativă.

 

Horoscop rune 31 iulie – 6 august 2023 Rac

Au o săptămână bogată, care semnifică fertilitatea și belșugul. Pentru Raci, peste puțin timp visele se vor îndeplini. Așadar, lucrurile la care visau, ideile pe care le aveau în minte de mai multă vreme s-ar putea concretiza acum. Astrele sunt blânde cu ei.

Horoscop rune 31 iulie – 6 august 2023 -  Leu

Intră într-o săptămână cu protecție totală. Se vor simți în siguranță. E runa care îi protejează de toate forțele malefice care există în Univers. Forța divină este cu ei. E bine să profite din plin de această perioadă extraordinară a vieții lor. Pot repara greșeli ale trecutului și pot avea parte de transformări pozitive spectaculoase.

 

Horoscop rune 31 iulie – 6 august 2023 - Fecioară

Primesc o mobilizare serioasă. Să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate și la serviciu.

Horoscop rune 31 iulie – 6 august 2023 - Balanță

Au o săptămână puțin mai complicată, în care să aibă tărie, forță, rezistență. E o perioadă un pic mai grea. Ele au mai trecut prin astfel de etape de-a lungul anului, așa că nu e o noutate. Balanțele sunt deja obișnuite și cu obstacolele.

 

Horoscop rune 31 iulie – 6 august 2023 - Scorpion

Trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore, chiar de la începutul perioadei. Chiar de luni, 31 iulie, aceste schimbări își pot pune serios amprenta asupra lor. Unele vor fi niște schimbări de lungă durată, care vor debuta brusc.

 

Horoscop rune 31 iulie – 6 august 2023 - Săgetător

Au parte de degajare, bucurie, simbolul dragostei. Apare ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă, pasională. Să își deschidă inima și totul va fi conform planului.

Horoscop rune 31 iulie – 6 august 2023 - Capricorn

Câștigă din toate punctele de vedere și pe toate planurile. Ei au parte de Wunjo, cea mai puternică rună din pachetul runelor. Nativii de pământ nu au decât să culeagă acum roadele succesului lor ori se pot trezi cu un succes neașteptat peste noapte.

Horoscop rune 31 iulie – 6 august 2023 - Vărsător

Vor da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Poate fi vorba despre schimbarea stilului de viață sau vreo cu totul altă surpriză pregătită din partea astrelor.

Horoscop rune 31 iulie – 6 august 2023 - Pești

Vor afla un adevăr important care le va marca sau schimba complet viața. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 29 iul 2023, 14:07 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience