Horoscop rune 20-26 iunie 2022. Zodia protejată de Vunjo. Mihai Voropchievici: Totul va fi bine

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune  20-26 iunie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziuni pentru fiecare zodie.

Invitat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat HOROSCOPUL RUNELOR pentru săptămâna care urmează.  


Horoscop rune 20-26 iunie 2022,  Berbec

Pentru Berbeci, și săptămâna următoare să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante și să fie pregătiți pentru această schimbare. Foarte important: se rezolvă multe lucruri pe care le așteaptă. Sunt Berbeci care așteaptă o rezoluție, un răspuns.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022,  Taur

Taurii intră, cum au intrat și alte zodii, într-o nebuloasă, nu comunică cu toată lumea, sunt ei cu ei și cu Dumnezeu. Au nevoie de o săptămână în care să se retragă, chiar o pauză, poate la trebuie o pauză sufletească, de regenerare.


Horoscop rune 20-26 iunie 2022,  Gemeni

Gemenii pot găsi rezolvarea tuturor probleme pe care nu le-au discutat săptămâna precedentă şi sunt ceva probleme. Puneți și faceți un consiliu de familie și rezolvați toate problemele care vă frământa, că altfel nu se mai poate. Nu găsiți rezolvări de unul singur, numai împreună cu ceilalți. 

Horoscop rune 20-26 iunie 2022,  Rac

Racul încă e pus pe bătălii. Vrea să se mai certe cu cineva, să mai obțină ceva, dar runa îi spune nu te mai neliniști, stai liniștit, nu fi îngrijorat că vei câștiga în mod sigur, nu e nevoie de bătălie.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022,  Leu

Leul e pregătit să înceapă o viață nouă. Este o revigoare are în toate planurile, așa că țineți-vă bine și țineți portofelul ca lumea, că e revigorare și în disponibilitățile financiare, nu numai fizice. 

Horoscop rune 20-26 iunie 2022,  Fecioară

La Fecioară, fertilitate și belşug. Peste puțin timp, toate visurile voastre se vor împlini. Doamne ajută!

Horoscop rune 20-26 iunie 2022,  Balanţă

Balanţele au o rună bună. Sunteți sfătuiți să lăsați în urmă toate grijile, toate problemele și toate necazurile. Pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună. 

Horoscop rune 20-26 iunie 2022,  Scorpion

Pentru Scorpion, e o certitudine că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat. Deci e o certitudine, nu o probabilitate.

 

Horoscop rune 20-26 iunie 2022,  Săgetător

În schimb, la Săgetător vine Vunjo care nu a mai venit cam demult, deci totul va fi bine. 

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, Capricorni

Capricornii caută două opțiuni care să le satisfacă dorințele. Sunt pe punctul să mute din casă sau de la serviciu. E foarte posibil ca mutându-se din casă sau serviciu să-și găsească pe perioada de vară un loc de muncă. Vor acționa foarte favorabil, dacă nu se mută din serviciu măcar din casă se mută și tot câștigă ceva.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022,  Vărsător

Vărsători, sunteți pregătiți vă faceți bagajele? Astrele vă anunţă o călătorie. Aceşti nativi de vreo două săptămâni tot pe drumuri sunt, tot fac călătorii. Poate sunt în interes de serviciu sau poate interes personal.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, Peşti

Peştii vor avea protecție divină, astfel că vor fi protejaţi de două ori. Deci, săptămâna următoare vor avea o protecție din toate punctele de vedere și împotriva tuturor forțelor malefice care-i înconjoară. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel